fbpx

Pluriva ERP

Afaceri de zeci de milioane de euro, cu mii de angajati, se bazeaza in activitatea de zi cu zi pe solutiile Pluriva ERP. Distributie, productie, retail, servicii, contabilitate, resurse umane, echipamente si alimentatie – acestea sunt principalele domenii in care isi desfasoara activitatea clientii nostri. Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii utilizat de peste 1.300 de firme din Romania pentru a controla, organiza si optimiza urmatoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vanzare, livrare, incasare, gestionare parc auto, strategii comerciale, productie si management de proiect.

 

Pluriva ERP este o aplicatie integrata flexibila, care se adapteaza pe nevoile specifice ale unei companii romanesti, pastrand tot ceea ce ii da valoare si optimizand procesele consumatoare de timp si resurse. Clientii Pluriva confirma: rapiditatea implementarii aplicatiei si eficienta procesului de training asigura utilizarea corecta a programului inca de la inceput. Indiferent de nivelul de pregatire IT al utilizatorilor, Pluriva ERP este usor de folosit, prin Internet, gratie modului logic si intuitiv de organizare a meniurilor si datorita arhitecturii proiectate in acest sens.

 

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, am contribuit la cresterea performantei si profitabilitatii a clientilor din diferite domenii de activitate, prin combinarea expertizei echipei Pluriva cu tehnologiile IT de ultima generatie.

Contabilitate si financiar

Contabilitate   |   Financiar   |   Mijloace fixe   |   Flux de numerar   |   Banca electronica   |   Bugete

Gratiei instrumentelor Pluriva de crestere a productivitatii zilnice si de automatizare a fluxurilor, departamentele financiar-contabile castiga timpul necesar pentru analiza si planificare financiara. Urmarirea profitabilitatii pe Centre de Cost, Articole de Buget, Linii de Business, Proiecte sau Departamente, construirea unui cash-flow previzionat precis, intocmirea si urmarirea bugetului afacerii – sunt doar cateva din instrumentele disponibile managerilor ce isi implementeaza modulele Contabilitate-Financiar ale Pluriva ERP

Resurse umane 

Modulele din categoria de resurse umane (Pluriva HCM) sunt destinate departamentelor de HR in vederea optimizarii timpului alocat calculului salarial, centralizarii documentelor angajatilor si administrarii salariatilor. Generezi automat documente, ai informatii in timp real si calculezi salariile rapid si corect cu o aplicatie online disponibila de pe orice dispozitiv.

Achizitii si logistica 

Aprovizionare   |   Cumparari   |   Stocuri   |   Depozitare   |   Livrari   |   Parc Auto

Sistemul Pluriva ERP, prin modulele din categoria de Achizitii si Logistica, îti ofera cel mai performant motor online de calcul al necesarului de aprovizionare la furnizori. Sistemul este conceput pentru maximizarea preciziei în procesul de aprovizionare, prin comandarea cantitatilor optime de marfa. Vei avea la dispozitiei previziuni cu grad ridicat de corectitudine în ceea ce priveste produsele si cantitatea de comandat.

Productie si proiecte

Productie   |  Proiecte  

Pentru companiile ce isi organizeaza activitatea cu ajutorul proiectelor, modulele din categoria Productie & Proiecte a sistemului Pluriva ERP ofera functionalitatile necesare pentru a livra la timp si in buget toate proiectele. Aceste module pot fi utilizate chiar si in cazul in care compania ta desfasoara proiecte complexe cu clientii, cu durate de 40-60 de luni,  formate din mii de sarcini si activitati.

Pentru companiile de productie, suita de module Pluriva ERP ofera functionalitatile necesare organizarii fluxurilor de productie. Productie industriala, productie alimentara, productie de materiale publicitare, productie de ambalaje: acestea sunt doar cateva din domeniile de activitate in care am livrat solutii software de management al productiei, folosite zi de zi in activitatea clientilor.

Vanzari si servicii

Oportunitati  |  Campanii  |  Comenzi Reguli vanzare  |  Vanzari  |  Comisioane agenti  |  Suport Mentenanta

Cresterea vanzarilor, fructificarea tuturor oportunitatilor de a vinde, eficientizarea departamentului de vanzari, cresterea profesionalismului in relatia cu clientii: acestea sunt obiectivele indeplinite cu ajutorul modulelor din categoria Vanzari si Servicii ale sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Vanzari cu amanuntul 

Optimizarea activitatii de vanzare, reducerea timpului de asteptare al clientilor la case si fidelizarea acestora prin intermediul cardurilor de fidelitate si promotiilor aplicate intuitiv si facil sunt doar cateva din beneficiile pe care ti le ofera categoria de module „Vanzari cu amanuntul” a aplicatiei integrate Pluriva ERP.

Managementul documentelor

Documente | Informatii

Modulele din categoria Managementul Documentelor a sistemului Pluriva ERP permit managementul tuturor documentelor folosite si trimise de utilizatori. Modulele sunt utilizate pentru administrarea comunicarii interne si functioneaza ca un ”Intranet” inclus in toate celelalte module ERP. Utilizatorii au acces online, pe baza de nume de utilizator si parola, la documente, forum de comunicare, calendare, lista persoane de contact si curs valutar.

Portal Parteneri

Modulele din categoria de module Portal parteneri te ajuta sa extinzi vanzarile pe noi canale de distributie: magazine online, eCommerce, Portal B2B si marketplace. Datele operationale despre produse, clienti si furnizori sunt organizate in modulele sistemului ERP. Pentru platformele de vanzari, am construit integrari automate ce transmit informatii bidirectionale. Preluam din aceste platforme comenzile si informatiile despre clienti si transmitem nomenclatorul de produse, cu preturi, descrieri si toate informatiile.

Mobile

Suita de aplicatii Pluriva Mobil se instaleaza si functioneaza pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android. Pentru utilizarea aplicatiilor Receptii, Inventar, Livrari, Pregatirea coletelor si Verificarea stocurilor veti avea nevoie de echipamente mobile dotate cu scanner de coduri de bare.

Rapoarte si analize

Sistemul Pluriva ERP iti ofera accesul la 1.800 de rapoarte, grafice, analize si tablouri de bord, populate cu date in timp real, astfel incat sa te ajute sa iei decizii strategice cu privire la directia in care se indreapta business-ul tau. Solutia de rapoarte Pluriva Pivot este apreciata de manageri pentru ca le ofera mobilitatea de care au nevoie in afaceri si pot afisa informatiile pe laptop, tableta sau smartphone. Aplicatia isi extrage datele din modulele sistemului software software de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

De ce Pluriva ERP? Top motive pentru a testa aplicatia noastra:

Mobilitate: Sistem 100% online

Noua versiune Pluriva ERP, implementata deja la toti clientii, functioneaza 100% online si accesata de utilizatori prin Internet, folosind laptop, tableta sau smartphone. De oriunde ai fi, daca ai acces la Internet, te conectezi la afacerea ta si ai acces la date in timp real.

Parteneriat cu companii de top din domeniul contabil – fiscalitate

Cu ajutorul partenerilor nostri, companii de prestigiu in domeniul auditului, BDO Audit, R&M Contabilitate sau Ascelis, aplicatia noastra este intotdeauna la zi din punct de vedere legislativ. Cu mai multe luni inainte ca orice modificare fiscala sa intre in vigoare, sistemul Pluriva ERP este pregatit. Ne informam clientii din timp cu privire la impactul modificarilor.

Multi-companie, multi-divizie, special creat astfel pentru afacerile din Romania

Din aceiasi interfata a aplicatiei Pluriva, fara sa trebuiasca sa schimbi programul, gestionezi activitatea tuturor firmelor si diviziilor coordonate. Tot din aplicatia Pluriva poti sa generezi si rapoartele consolidate necesare.

Initiative academice in universitati importante din Romania

Prin parteneriatele cu Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE), Universitatea „Valahia” Targoviste si Universitatea „Titu Maiorescu”, Pluriva a introdus cursul de Gestiunea afacerilor folosind sisteme ERP pentru studenti. Din anul 2013, echipa de consultanti de implementare Pluriva ii invata pe studenti cum isi indeplinesc firmele din Romania cele trei obiective majore ale implementarii unui sistem ERP: Organizare, Productivitate si Control. Cursul Pluriva le ofera studentilor imaginea completa cu privire la functionarea unei o afaceri ce utilizeaza un sistem ERP. Principalele componente ale cursului sunt: Vanzari, Achizitii, Gestiune Stocuri, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare si Business Intelligence.

Rapoarte si analize integrate direct in aplicatia Pluriva ERP

Cele mai frecvente 1.800 de rapoarte si analize despre afacerea ta sunt disponibile, cu date in timp real, in solutia Pluriva Pivot. Rapoartele sunt incluse in aplicatie, fiind disponibile in cadrul firecarui modul si meniu in parte.

Notificari si alerte manageriale primite automat prin email

Dedicat managerilor, sistemul Pluriva include zeci de notificari si alerte trimise automat prin email, cu privire la evenimentele cheie din cadrul companiei. Aceste notificari cresc viteza de reactie a managerilor si imbunatatesc procesul de luare a deciziilor.

Securitate maxima pentru toate datele tale

Atat in varianta SaaS (inchiriere – Software as a Service), cat si in varianta OnPremise, indiferent de dispozitivul folosit pentru conectare in sistemul Pluriva EPP, securitatea datelor clientilor este preocuparea noastra majora. Acces pe baza de parola, drepturi de acces la date conform functiei si rolului, parole complexe, inregistrarea tuturor activitatilor in aplicatie – sunt cateva din masurile cheie pentru securitatea aplicatiei.

Integrari cu alte tipuri de solutii si platforme

Prin utilizarea Pluriva ERP, esti conectat la un univers extins de sisteme software de business: firme de curierat, autoritati fiscale, alte sisteme ERP, sisteme EDI (Electronic Data Interchange), platforme email marketing, calendare de activitati.

Fluxuri de productie

Romania isi reface capacitatea de productie. Astfel, la solicitarile clientilor nostri, am dezvoltat in ultimii ani fluxuri ERP complexe de productie, in mai multe domenii de activitate: echipamente industriale, materiale publicitare, produse sportive, panificatie, produse tipografice, materiale de constructii, cosmetice, produse alimentare si mancare.

 

 

Cele mai frecvente 1.800 de rapoarte si analize despre afacerea ta

Le furnizam managerilor instrumente performante de analiza a afacerii si de luare a deciziilor. Am construit in aplicatie o solutie integrata de rapoarte, grafice, analize si tablouri de bord, ce acopera activitatea tuturor departamentelor. Rapoartele le ofera managerilor perspective multiple de analiza, pe Centre de Cost, Articole de Buget si Linii de Business.

 

Afla cui se adreseaza rapoartele Pluriva Pivot >

Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva ERP evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva ERP - Studii de caz

Afla cum iti poti organiza afacerea si cum poti creste profitabilitatea companiei cu ajutorul unui sistem software de tip ERP. Descopera din studiile de caz Pluriva ERP cele mai utile sfaturi pentru nevoile tale.

Principalele beneficii obtinute in primele 12-18 luni de la implementarea Pluriva ERP

Conform unei analize desfasurate cu o parte din cei +1.300 de clienti Pluriva ERP

Cresterea vanzarilor cu 25-28%

Prin extinderea canalelor de vanzare, cresterea gamei de produse si servicii vandute, identificarea oportunitatilor de vanzare si automatizarea fluxurilor.

Reducerea costurilor logistice cu pana la 35%

Automatizarea fluxurilor din lantul logistic de aprovizionare, stocare si livrare inseamna eliminarea erorilor si reducerea costurilor cu resursele umane.

Cresterea profitabilitatii cu 3 pana la 12%

Planificarea, construirea si urmarirea bugetului anual al afacerii pe diverse dimensiuni, cu ajutorul sistemului ERP; Implementarea unui sistem de control si urmarire a cheltuielilor si veniturilor cu ajutorul Centrelor de Cost si a Articolelor de Buget.

Reducerea costurilor cu marfa vanduta cu 3%

Motorul Pluriva ERP de calcul al necesarului de aprovizionare ii ajuta pe manageri sa reduca numarul de zile in care produsele stationeaza in depozite si sa creasca precizia aprovizionarii.

Scaderea duratei de incasare a banilor de la clienti

Gratie notificarilor si alertelor trimise automat catre clienti la scadenta si la depasirea acesteia. Agentii de vanzari primesc si ei rapoarte zilnice si saptamanale de facturi neincasate.

Imbunatatirea colaborarii dintre departamente

Toate documentele, fie ca este vorba de contracte, facturi, oferte, avize, comenzi, note de predare, sunt introduse o singura data in sistemul ERP si devin disponibile tuturor celor care au drepturi in acest sens.

Portofoliu ERP

+1.300 de firme se bazeaza, in activitatea lor, pe solutiile software Pluriva. Iata o parte din portofoliul de clienti:

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea