fbpx

Administrare personal 

Modulul Administrare Personal al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM este dedicat companiilor ce urmaresc eficientizarea activitatii departamentelor de HR si reducerea birocratiei de zi cu zi. Solutia Pluriva HCM genereaza automat contractele de munca, adeverintele solicitate de salariati, acte aditionale sau fise de post si pastreaza intr-o baza de date unica si electronica toate documentele salariatilor. Accesezi in timp real toate informatiile de care ai nevoie cu ajutorul unei solutii complete pentru departamentele de resurse umane.

 

Toate informatiile prezente in modulul de Administrare Personal sunt accesate in timp real, de pe orice dispozitiv, indiferent de locatia in care te afli si sunt pastrate in foldere securizate, fiind accesate doar de personalul cu drepturi in acest sens. Indiferent de numarul de angajati pe care il are compania ta, generezi automat orice act aditional, adeverinta sau alte tipuri de documente in cateva secunde. Chiar daca ai in societate angajati cu diferite tipuri de retineri, bonusuri sau comisioane adaugate la salariu, acum ai la dispozitie o metoda eficienta de a tine cont de toate acestea. In Pluriva HCM poti importa orice tip de variabila cu ajutorul sabloanelor de Excel concepute de noi, ce includ toate informatiile necesare calculului salarial si nu numai. Nu in ultimul rand, solutia Pluriva HCM se adreseaza si companiilor in care angajatii au mai multe nationalitati, putand fi utilizata in mai multe limbi.

Testeaza Demo HCM - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

61.544

Nr. dosare de personal centralizate in Pluriva HCM

200+

Nr. tipuri de documente generate in Pluriva HCM

30.200+

Nr. salariati centralizati in Pluriva HCM

650+

Nr. companii care utilizeaza modulul Administrare personal

Generarea contractelor de munca

Modelele de contracte de munca existente in Pluriva HCM sunt completate automat in proportie de 80-90%, pe baza informatiilor existente in aplicatie. Inainte de a genera contractul de munca al noului angajat trebuie doar sa selectezi tipul de contract pe care aplicatia sa il completeze. Pluriva HCM iti pune la dispozitie diferite tipuri de contracte in functie de domeniul de activitate al companiei tale si in functie de colaborarea pe care o ai cu angajatii tai: contract individual de munca, contract colectiv de munca, contract de munca temporara sau drepturi de autor.

Biblioteca electronica

Cu Pluriva HCM ai acces la o baza de date unica ce cuprinde toate informatiile referitoare la actualii si fostii angajati ai societatii pe care o administrezi. Atat informatiile, cat si documentele acestora din dosarele de personal sunt pastrate in Biblioteca Electronica, avand posibilitatea de a elibera sau verifica la cerere documentele, in orice moment.

Acces rapid la informatii

Utilizeaza o solutie moderna ce elimina riscul de a pierde documente si care reduce considerabil timpul de cautare a informatiilor. Pluriva HCM este un soft pentru administrarea resurselor umane cu ajutorul caruia gestionezi electronic dosarele de personal ale tuturor angajatilor. Renunta la metoda invechita de pastrare a documentelor in dosare stufoase sau arhive fizice si alege un soft pentru resurse umane eficient pentru activitatea ta.

Aplicatie online

Accesul la informatii in timp real, de pe orice dispozitiv, este un element definitoriu pentru departamentele de resurse umane. Instalarea aplicatiilor clasice pe diferite calculatoare este o metoda invechita. Pluriva HCM este o solutie online ce poate fi accesata si utilizata atat de pe PC sau laptop, cat si de pe mobil sau tableta. Ai acces la toata documentatia specifica departamentelor de resurse umane in timp real, in doar cateva click-uri.

Generarea adeverintelor pentru angajati

Pluriva HCM este un program de resurse umane orientat catre eficientizarea activitatii din departamentele de HR. Tinand cont ca toate informatiile sunt stocate intr-o singura baza de date online, am dezvoltat posibilitatea de a genera automat adeverintele solicitate departamentului de resurse umane. Fie ca este vorba de adeverinta de salariat, adeverinta pentru medicul de familie, adeverinta deduceri sau adeverinta de vechime, programul de resurse umane Pluriva HCM preia toate informatiile introduse in soft si genereaza automat documentul de care ai nevoie.

Atentionari expirari contracte sau alte documente

Cu ajutorul aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM poti activa diverse atentionari pentru contractele cu perioada determinata sau alte documente cu termene de valabilitate. Atentionarile din Pluriva HCM pot fi activate atat in cazul documentelor ce urmeaza sa expire, cat si pentru perioade de proba sau lipsa documentelor obligatorii din dosarul de personal.

Actualizari legislative

Pluriva HCM este un soft de resurse umane ce functioneaza tinand cont de legislatia in vigoare. Toate documentele si contractele specifice departamentelor de resurse umane sunt redactate in functie de cele mai noi reglementari legislative. Utilizand Pluriva HCM poti fii sigur ca vei genera toate documentele in acord cu legislatia in vigoare.

Sistem securizat pentru informatiile angajatilor

Protectia datelor prezente in companie este un aspect foarte important mai ales in cazul departamentelor de resurse umane. Documentele angajatilor, ce contin informatii legate de situatia acestora in companie sunt pastrate in foldere securizate, fiind accesate doar de persoanele cu drepturi de acces. Drepturile pot fi limitate pentru o parte din personalul departamentului de resurse umane sau pot fi extinse in functie de activitatea acestora.

Revisal

Pluriva HCM te ajuta sa transmiti informatiile necesare ITM-ului in doar cativa pasi. Am dezvoltat in aplicatia noastra un fisier care preia toate informatiile pe care trebuie sa le inregistrezi in Revisal, tu fiind nevoit doar sa il exporti in format XML si sa astepti ca acesta sa fie validat cu aplicatia Revisal. Pe durata verificarii fisierul, acesta va fi codificat conform cerintelor celor de la ITM, iar apoi va putea fi depus online.

Pontaj

Utilizand softul de resurse umane Pluriva HCM vei avea o modalitate simplificata de a realiza pontajul zilnic necesar calcului salarial. Acesta poate fi generat automat pe baza listei de prezenta pe care o vei importa sau poate fi completat automat in aplicatie. Generarea pontajului cu ajutorul softului Pluriva HCM va reduce considerabil timpul de initializare a calculului salarial si de generare a statelor de plata.

Ce spun clientii Pluriva HCM - Administrare personal

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department,Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Cristina Ceaușu

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane,NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Roxana Radu-Arhire

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR,Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Robert Chiva

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR,Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

Monica Petcu

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR,City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

George Răuți

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director,Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

Camelia Mortici

previous arrow
Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department, Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane, NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR, Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR, Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR, City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director, Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

next arrow

Clientii nostri apreciaza modulul de Administrare personal
din Pluriva HCM pentru ca:

Reduce considerabil birocratia din departamentele de resurse umane, devenind astfel o solutie moderna si necesara pentru companiile cu un flux mare de angajati, dar nu numai

Este un soft de resurse umane dezvoltat in cloud, toate informatiile introduse fiind pastrate online si accesate de pe orice calculator, telefon sau tableta, in timp real, in limita drepturilor de securitate

In cazul controalelor de la ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) departamentele de resurse umane pot accesa rapid toate informatiile angajatilor

Odata introdus angajatul in program, documentele prezente in dosarul de personal sunt completate automat in proportie de 90%

Toate documentele angajatilor sunt organizate si centralizate intr-o baza de date electronica

Optimizeaza viteaza de generare si completare a documentelor in cazul companiilor cu un flux mare de salariati

Documentele generate din Pluriva HCM sunt mereu actualizate si corespund cu legislatia in vigoare

Adeverintele, actele aditionale sau fisele de post sunt generate automat

Testeaza DEMO Pluriva HCM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva HCM.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo HR&Payroll!

Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module care acopera toate fluxurile de resurse umane

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitiea ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Modul Salarizare
Modul Indicatori de performanta
Modul Compensatii si beneficii
Modul Control Acces
Modul Competente
Modul Evaluari
Modul Cursuri
Modul Portal angajat
Modul Salarizare

Modul Salarizare

Software HR ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare.

Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare.

Soft HR cu atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata.

Este un software HR in care accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real.

Afla mai multe
Modul Indicatori de performanta

Modul Indicatori de performanta

Instrument pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Cuprinde o serie de +650 indicatori de performanta care acopera orice activitate din cadrul societatii.

Poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.

Asigura transparenta criteriilor dupa care sunt evaluati salariatii.

Afla mai multe
Modul Compensatii si beneficii

Modul Compensatii si beneficii

Modul destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor.

Control asupra resurselor alocate pentru fiecare salariat si asupra cheltuielilor efectuate pentru intretinerea acestora.

Poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse.

Poti verifica numarul de resurse utilizate si angajatii care le utilizeaza.

Afla mai multe
Modul Control Acces

Modul Control acces

Organizeaza eficient programul de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei.

Pontajul electronic din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor posturilor ce trebuie ocupate zi de zi si asupra tuturor angajatilor disponibili.

Evidenta orelor lucrate de fiecare angajat, a orelor de sosire si de plecare a acestora.

Graficul de prezenta este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului pe baza caruia sunt calculate salariile angajatilor.

Afla mai multe
Modul Competente

Modul Competente

Modul dezvoltat pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat.

Informatii in timp real despre competentele angajatilor, relevante pentru job-urile disponibile in companie.

Toate competentele sunt centralizate pe tipuri de competente, categorii si perioade.

Organizarea angajatilor pentru proiectele in desfasurare tinand cont de cunostintele si competentele lor.

Afla mai multe
Modul Evaluari

Modul Evaluari

Urmareste performanta angajatilor si imbunatateste calitatea activitatilor efectuate de acestia.

Destinat implementarii unor programe de evaluare a angajatilor in functie de departamentele din care fac parte sau tinand cont de posturile pe care le ocupa.

Management al performantei ce cuprinde toate procesele de dezvoltare ale salariatilor si toate nivelurile de performanta ale acestora.

Permite implementarea unor programe de evaluare online cu acces in timp real la performantele obtinute de angajati.

Afla mai multe
Modul Cursuri

Modul Cursuri

Platforma eLearning Pluriva HCM instruieste, testeaza si evalueaza angajatii atat de pe calculator, cat si de pe tableta sau smartphone.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Urmareste constant evolutia profesionala si competentele dobandite de angajati in urma cursurilor la care acestia participa.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Afla mai multe
Modul Portal angajat

Modul Portal Angajat

Instrument modern si performant pentru accesul angajatilor la informatiile prezente in dosarele de personal.

Faciliteaza transferul de informatii intre departamentele de resurse umane si salariati.

Permite angajatilor sa vizualizeze in timp real informatiile referitoare la numarul zilelor de concediu, valoarea salariilor si fluturasii de salariu.

Angajatii pot solicita aprobarea zilelor de concediu, pot desemna inlocuitori pentru perioada in care lipsesc sau pot solicita documente departamentelor de HR.

Afla mai multe