fbpx

Vanzari cu amanuntul

Optimizarea activitatii de vanzare, reducerea timpului de asteptare al clientilor la case si fidelizarea acestora prin intermediul cardurilor de fidelitate si promotiilor aplicate intuitiv si facil sunt doar cateva din beneficiile pe care ti le ofera categoria de module „Vanzari cu amanuntul” a aplicatiei integrate Pluriva ERP.


Pe baza rapoartelor pivot generate in timp real poti lua decizii acupra activitatii viitoare, identificand perioade supraagomerate sau mai pultin aglomerate, in functie de care sa aplici politicile de discount aferente companiei tale.

Pluriva POS

Pluriva POS este cea mai robusta solutie software de retail livrata de un furizor de sisteme intergrate de tip ERP, specializata in managementul vanzarilor lanturilor de retail, supermarket-urilor si magazinelor independente.

Carduri de fidelitate

Modulul „Carduri de fidelitate” este instrumentul prin intermediul caruia pui in practica politicile de recompensare a clientilor pentru loialitatea lor si astfel cresti volumul vanzarilor. Poti emite cardurile de ...

Promotii

Modulul „Promotii” al aplicatiei Pluriva ERP reprezinta solutia prin intermediul careia mecanismele de fidelizare a clientilor devin realitate, in concordanta cu politicile de discount imbratisate de compania ta.

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea