fbpx

Cursuri

Pentru companiile care isi doresc un instrument de instruire a angajatilor, Pluriva HCM include o platforma online de eLearning dedicata organizarii de cursuri de orice tip si pentru orice domeniu. Modulul Cursuri este dezvoltat ca o solutie online cu scopul de a crea propriile cursuri dupa specificul si nevoile companiei. Cu ajutorul acestui modul, vei contribui in permanenta la dezvoltarea angajatilor si implicit a companiei in care acestia isi desfasoara activitatea. Organizezi cursuri online si le centralizezi in functie de departamentul pentru care au fost elaborate sau de grupul de angajati pe care il vizeaza. Platforma eLearning Pluriva HCM ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si testa cunostintele periodic cu scopul de a imbunatati modul de lucru si de a-si dezvolta abilitatile aplicate la locul de munca.

 

Testarea cunostintelor dobandite in urma parcurgerii cursurilor poate fi realizata atat la final, cat si dupa un anumit numar de pagini citite. La fel ca celelalte module dezvoltate in Pluriva HCM, poti vizualiza rapoarte referitoare la numarul de pagini parcurse de angajati, poti vedea in timp real care sunt raspunsurile lor la intrebarile alocate sau poti configura rapoarte referitoare la numarul de secunde petrecute pe paginile diferitelor cursuri. Modulul Cursuri contribuie constant la imbunatatirea si cresterea performantelor angajatilor cu ajutorul instrumentelor de testare configurate in fiecare curs, a lectiilor si a intrebarilor puse la finalul acestora.

Testeaza Demo HCM - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

242+

Nr. firme care folosesc modulul Cursuri

532+

Nr. cursuri dezvoltate in modul

5027+

Nr. angajati evaluati prin intermediul modulului

48+

Nr. rapoarte generate din modul

Creare cursuri

Utilizand Pluriva HCM ai posibilitatea de a dezvolta propriile cursuri tinand cont de ceea ce au nevoie angajatii tai. Fiecare curs este incadrat intr-o anumita categorie specifica celor carora se adreseaza. Dupa completarea informatiilor referitoare la cursul nou creat, ai posibilitatea de a-l sectiona in mai multe module, astfel incat parcurgerea lui de catre cursanti sa fie cat mai accesibila. Modulele pot avea un numar nelimitat de capitole si subcapitole, fiecare cu paginile lui. In cazul cursurilor ce cuprind informatii stufoase, crearea de module este foarte utila pentru centralizarea si gestionarea coerenta a informatiilor pe care vrei sa le transmiti angajatilor.

Sesiuni de instruire

Creeaza pentru angajatii tai sesiuni de instruire astfel incat toate cursurile dezvoltate in aplicatie sa fie organizate pe perioade, categorii sau grupuri de angajati tinta. Sesiunile de instruire din Pluriva HCM te ajuta sa organizezi si sa controlezi perioada de desfasurare a cursurilor, cat si salariatii care iau parte la acestea. Pentru fiecare sesiune selectezi perioada de inceput si perioada de sfarsit, competentele ce urmeaza a fi dobandite, instructorul, cursantii si categoria. Dezvoltarea mai multor sesiuni de instruire contribuie la indeplinirea necesitatilor educationale prezente in companie si usureaza identificarea continutului cautat.

Evaluari

Platforma online de eLearning Pluriva HCM ofera sprijin atat departamentelor de resurse umane, cat si angajatilor. Modulul Cursuri faciliteaza dobandirea cunostintelor necesare prin organizarea de evaluari sau teste. Toate acestea pot fi aplicate atat la sfarsitul parcurgerii intregului curs, dar si dupa parcurgea unui modul sau capitol. Testele sunt create de utilizatorii care au dezvoltat intregul curs, avand rolul de a reflecta cunostintele dobandite de cursanti pana la un moment dat. Poti seta note de trecere minime si poti defini numarul de intrebari corecte la care trebuie sa raspunda un cursant pentru a putea trece mai departe.

Teme

Pluriva HCM iti permite realizarea unor teme pe care sa le poti furniza cursantilor in cazul in care acestia au nevoie de consolidarea informatiilor si a cunostintelor noi dobandite. Temele pot fi aplicate atat in cazul in care pentru unii angajati este necesara o siguranta in plus ca acestia au inteles exact ceea ce s-a prezentat in curs, dar si in cazul in care exista cursuri in care se doreste construirea unei baze solide de informatii. Pentru fiecare tema din Pluriva HCM poti adauga imagini sau atasamente pentru stimularea creativitatii cursantilor.

Competente

Platforma eLearning Pluriva HCM permite centralizarea si organizarea tuturor competentelor ce urmeaza a fi dobandite in urma instruirii angajatilor. Pentru fiecare curs in parte, vei selecta un anumit numar de competente si categoria din care vrei ca acestea sa faca parte. Administrarea electronica a tuturor competentelor rezultate in urma cursurilor iti permite o gestionare facila a acestora si alocarea cursurilor specifice nevoilor pe care le au angajatii.

Rapoarte

Pluriva eLearning iti genereaza rapoarte specifice activitatii si traseului pe care il parcurg salariatii in acest modul printr-o simpla conexiune la internet. Acum ai la indemana rapoarte referitoare la numarul de citiri ale cursurilor, la numarul de secunde pe care l-a petrecut cursantul pe o anumita lectie sau rapoarte referitoare la raspunsurile tuturor celor care au sustinut evaluarile de la finalul cursurilor. Pluriva HCM iti ofera acces controlat asupra modului in care se desfasoara cursurile si instruirea tuturor angajatilor. Cu ajutorul rapoartelor Pluriva eLearning, poti identifica salariatii care nu au reusit sa obtina rezultate satisfacatoare la evaluarile sustinute pe parcursul instruirii lor.

Portal Angajat – acces Self Service

Modulul Cursuri din Pluriva HCM comunica in mod direct si transmite informatii in modulul Portal Angajat. Odata logat, utilizatorul va putea vedea in portalul sau toate cursurile ce i-au fost atribuite si valabilitatea acestora. Transmiterea informatiilor intre cele doua module permite companiilor si angajatilor sai sa utilizeze o metoda de instruire online, accesata din orice locatie, pe baza drepturilor de acces in sistem. Confidentialitatea rezultatelor si a informatiilor obtinute pe parcursul si la sfarsitul cursurilor este asigurata de aceasta conexiune intre cele doua module Self Service – Platforma eLearning si pot fi vizualizate doar de utilizatorul vizat in mod direct si de catre managementul companiei.

Ce spun clientii Pluriva HCM - Cursuri

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department,Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Cristina Ceaușu

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane,NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Roxana Radu-Arhire

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR,Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Robert Chiva

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR,Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

Monica Petcu

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR,City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

George Răuți

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director,Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

Camelia Mortici

previous arrow
Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department, Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane, NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR, Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR, Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR, City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director, Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

next arrow

Clientii nostri apreciaza modulul Cursuri
din Pluriva HCM pentru ca:

Urmareste constant evolutia profesionala si competentele dobandite de angajati in urma cursurilor la care acestia participa

Ofera o imagine de ansamblu asupra modului in care angajatii parcurg cursurile

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate

Ofera posibilitatea angajatilor de a alege ei singuri cursurile de dezvoltare ce corespund cu nevoile lor de formare

Ofera posibilitatea angajatilor de a-si planifica ei procesul de dezvoltare

Fiind o platforma online reduce timpul alocat sarcinilor administrative ce tin de organizarea cursurilor

Platforma eLearning Pluriva HCM instruieste, testeaza si evalueaza angajatii atat de pe calculator, cat si de pe tableta sau smartphone

Comunica si transmite informatii in modulul Portal Angajat, oferind utilizatorului acces la cursurile proprii si la rezultatele obtinute

Testeaza DEMO Pluriva HCM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva HCM.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo HR&Payroll!

Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module care acopera toate fluxurile de resurse umane

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitiea ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Pluriva HCM - Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra  pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Modul Administrare personal
Modul Salarizare
Modul Indicatori de performanta
Modul Compensatii si beneficii
Modul Control acces
Modul Competente
Modul Evaluari
Modul Portal angajat
Modul Administrare personal

Modul Administrare personal

Gestionarea electronica a informatiilor si documentelor angajatilor.

Genereaza automat in proportie de 90% contractele de munca.

Include Arhiva Electronica pentru a pastra in siguranta datele personalului.

Notificari cu privire la expirarea contractelor de munca sau a altor documente.

Afla mai multe
Modul Salarizare

Modul Salarizare

Software HR ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare.

Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare.

Soft HR cu atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata.

Este un software HR in care accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real.

Afla mai multe
Modul Indicatori de performanta

Modul Indicatori de performanta

Instrument pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Cuprinde o serie de +650 indicatori de performanta care acopera orice activitate din cadrul societatii.

Poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.

Asigura transparenta criteriilor dupa care sunt evaluati salariatii.

Afla mai multe
Modul Compensatii si beneficii

Modul Compensatii si beneficii

Modul destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor.

Control asupra resurselor alocate pentru fiecare salariat si asupra cheltuielilor efectuate pentru intretinerea acestora.

Poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse.

Poti verifica numarul de resurse utilizate si angajatii care le utilizeaza.

Afla mai multe
Modul Control acces

Modul Control acces

Organizeaza eficient programul de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei.

Pontajul electronic din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor posturilor ce trebuie ocupate zi de zi si asupra tuturor angajatilor disponibili.

Evidenta orelor lucrate de fiecare angajat, a orelor de sosire si de plecare a acestora.

Graficul de prezenta este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului pe baza caruia sunt calculate salariile angajatilor.

Afla mai multe
Modul Competente

Modul Competente

Modul dezvoltat pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat.

Informatii in timp real despre competentele angajatilor, relevante pentru job-urile disponibile in companie.

Toate competentele sunt centralizate pe tipuri de competente, categorii si perioade.

Organizarea angajatilor pentru proiectele in desfasurare tinand cont de cunostintele si competentele lor.

Afla mai multe
Modul Evaluari

Modul Evaluari

Urmareste performanta angajatilor si imbunatateste calitatea activitatilor efectuate de acestia.

Destinat implementarii unor programe de evaluare a angajatilor in functie de departamentele din care fac parte sau tinand cont de posturile pe care le ocupa.

Management al performantei ce cuprinde toate procesele de dezvoltare ale salariatilor si toate nivelurile de performanta ale acestora.

Permite implementarea unor programe de evaluare online cu acces in timp real la performantele obtinute de angajati.

Afla mai multe
Modul Portal angajat

Modul Portal angajat

Instrument modern si performant pentru accesul angajatilor la informatiile prezente in dosarele de personal.

Faciliteaza transferul de informatii intre departamentele de resurse umane si salariati.

Permite angajatilor sa vizualizeze in timp real informatiile referitoare la numarul zilelor de concediu, valoarea salariilor si fluturasii de salariu.

Angajatii pot solicita aprobarea zilelor de concediu, pot desemna inlocuitori pentru perioada in care lipsesc sau pot solicita documente departamentelor de HR.

Afla mai multe