fbpx

Despre noi

Pluriva este o companie IT furnizoare de solutii si servicii informatice: sistem integrat de gestiune a afacerii de tip ERP și dezvoltare software.

Inca din 1998, an ce marcheaza momentul in care Pluriva a pus bazele primei aplicatii informatice de gestiune si contabilitate si pana astazi, scopul nostru este acela de eficientizare a modelului de business al clientilor si de crestere a performantei si profitabilitatii acestora.

Despre noi

Tehnologia de ultima ora este motorul cresterii companiei noastre. Re-inventam permanent instrumentele puse la dispozitia clientilor, in cautarea excelentei.

Flexibilitate

Suntem mereu receptivi la necesitatile informationale ale clientilor nostri. Ii consiliem pentru alegerea solutiilor optime si tinem intotdeauna seama de specificul fiecarui business in parte.

Profesionalism

Credem in valoarea angajamentelor luate si ne respectam intotdeauna cuvantul dat. Ne dezvoltam in permanenta, pentru a putea oferi cel mai ridicat standard de calitate in ceea ce facem.

Spirit de echipa

Activam intr-un domeniu in care cooperarea este una din cheile performantei. Am construit o echipa puternica, unde calitatile individuale sunt puse in valoare in mod optim, iar succesul grupului se construieste prin implicarea fiecaruia.

Ce facem si unde ne gasesti

Compania numara 50 de angajati, avand competente in analiza, dezvoltare, implementare, suport, servicii de infrastructura software si hardware.

Sediul central Pluriva se afla in Bucuresti. Impreuna cu reteaua de parteneri si reprezentanti nationali din Cluj-Napoca, Constanta si Oradea Pluriva acopera toate judetele tarii si constituie garantia executarii unor servicii de implementare software, suport si consultanta de cel mai inalt nivel.

Bucuresti

Cluj-Napoca

Constanta

Oradea

De peste 25 de ani in beneficiul companiilor

Pe parcursul celor +25 de ani de activitate, Pluriva a proiectat, conceput, dezvoltat si implementat numeroase solutii informatice in beneficiul unor companii cu activitate complexa de distributie, prestari servicii, retail si productie. Parteneriatele Pluriva cu Cisco, IBM, QlikView si Kaspersky Lab, precum si statutul de Microsoft Partener demonstreaza reputatia deosebita de care se bucura compania.

 

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara:

Pluriva a fost infiintata in anul 1998 la Bucuresti.

Urmareste mai jos realizarile companiei.

Pe parcursul celor 20 ani de activitate, compania a proiectat, conceput, dezvoltat si implementat +1.300 de proiecte IT de inalta performanta.

Am traversat in acesti 20 ani de existenta si perioade de crestere sustinuta a economiei romanesti, si perioadă de criza economica generala. Dar crezul nostru a fost constant: sa fim mereu atenti la nevoile de IT si de business ale clientilor nostri, carora sa le furnizam solutiile optime, tinand cont de business-ul lor.
Ne mandrim cu faptul ca din echipa actuala fac parte mai multe persoane care se afla in companie inca de la infiintare, din anul 1998.

2018
2017
2016
2015
2014
2018

Comunitatea Pluriva sarbatoreste 20 de ani de la infiintare, in cadrul unui eveniment desfasurat pe domeniul Cantacuzino, din localitatea Floresti, Prahova.

Pluriva lanseaza prima traducere in limba romana a unei carti internationale despre sistemele software de business de tip ERP, best-seller in topurile Amazon.

 

Lansarea unui nou modul, Banca Electronica, care permite importul extraselor bancare si exportul Registrului de Plati, fiind compatibil cu aplicatiile bancilor din Romania.

2017

Pluriva lanseaza aplicatia Android Pluriva mobile pentru modulele logistica si mentenanta.

Este implementata solutia Pluriva ERP cu numarul 1000.

Este organizata o serie de conferinte cu plecare din Bucuresti pana in orase precum Oradea, Constanta, Cluj-Napoca.

2016

Pluriva organizeaza conferinte pentru diferite domenzii de activitate in mai multe orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta

 

Este lansat cursul de sisteme ERP pentru studentii de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica – Academia de Studii Economice (ASE)

 

Continuam parteneriatul de succes cu Karpatia Horse Show pentru al treilea an la rand

2015

Pluriva lanseaza noua versiune 4.5 a sistemului ERP

 

Sunt lansate noi module: Flux de Numerar, Indicatori de Performanta.Companie, Livrari, Planificare, Campanii, Evaluari si Ofertare.

 

Se extind colaborarile cu mediul universitar romanesc – cursuri de Sisteme ERP si la Universitatea Valahia din Targoviste.

 

Are loc unul dintre cele mai importante evenimente ERP! – „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanta echipamente.”

2014

Inceput de an cu 14 noi clienti in portofoliul Pluriva ERP, printre care: Medist SA, Global Technical System, KSB sau Oti Group.

 

Urmarirea Indicatorilor de Performanta a angajatilor: un nou modul al sistemului Pluriva ERP.

 

Pluriva lanseaza noua versiune a website-ului companiei, Pluriva.com.

 

Gutuie.ro, magazin online de papetarie integrat cu sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP, castiga „cel mai bun magazin online al anului 2014”.

 

Pluriva si Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” lanseaza cursul „Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”.