fbpx

Termeni si conditii

1.INTRODUCERE
Site-urile erpmodern.pluriva.com, www.pluriva.com, wiki.plurivaerp.com, docs.plurivaerp.com se afla in proprietatea exclusiva a societatii S.C. Pluriva S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Preciziei nr. 1, Preciziei Business Center, Tronson 1, Etaj 4, Sector 6, Cod postal 062202, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/7512/29.07.1998, cod unic de inregistrare fiscala RO10903138, denumita in cele ce urmeaza Furnizorul.

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe aceste site-uri este echivalenta cu acceptarea de catre Client a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, Clientul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.
2.DEFINITII
• Servicii – servicii de prezentare, informare si comercializare electronica a produselor apartinand S.C. Pluriva S.R.L. in vederea acordarii posibilitatii Clientului sa achizitioneze bunuri sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.
• Client – persoana care acceseaza site-ul, indiferent de motive, indiferent daca si-a creat un cont pe site sau nu si care beneficiaza de serviciile oferite prin intermediul acestuia.
• Furnizor - S.C. Pluriva S.R.L.
• Continutul se refera la:
• toate informatiile prezentate pe site care pot fi vizualizate sau accesate de catre Clienti, precum si orice imagine, grafica, dinamica sau statica, descriere, caractere, pozitionare a acestora, interfata, etc.
• continutul oricarui e-mail trimis Clientului de catre Furnizor, generat automat sau particularizat, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie adusa la cunostinta Clientului de catre un prepus al Furnizorului prin orice mijloc de comunicare
• informatii referitoare la produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Furnizor
• date referitoare la Client sau alte date privilegiate ale acestuia.
• Termeni si Conditii – clauzele stipulate in prezenta sectiune, denumite si “Acord”
• Contract – contractul la distanta, incheiat intre Client si Furnizor, fara prezenta fizica simultana a Clientului si Furnizorului. Conform O.U.G. 34/2014 art. 2 pct. (7) contractul la distanta este orice contract incheiat intre un profesionist si un consumator in cadrul unui sistem de vanzari, sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul
• Durata contractului – prezentul contract se incheie intre Client si Furnizor pe o perioada nelimitata, pana in momentul denuntarii sau rezilierii sale de catre una dintre parti. Fiecare comanda plasata de Client prin intermediul Site-ului reprezinta o forma de executare a prezentului contract.
• Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Furnizor si Client, prin care Clientul transmite Furnizorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe Site.
3. ACCESAREA SITE-URILOR
Este interzisa accesarea site-urilor cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea S.C. Pluriva S.R.L.. Efectuarea testelor de stres de catre terte parti, fara acordul Furnizorului este considerat atac informatic, conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care folosesc site-urile in mod abuziv, automat, programatic si neautorizat.
4. CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR
Continutul si designul site-urilor apartin S.C. Pluriva S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Este interzisa reproducerea materialelor afisate pe site (logo-uri, grafica web, fotografii si texte, etc.) fara acordul scris din partea S.C. Pluriva S.R.L..
Aceste site-uri pot contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea S.C. Pluriva S.R.L., de exemplu fotografii, sigle, embleme, logo-uri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti.
S.C. Pluriva S.R.L. poate da Clientilor sai dreptul de a copia si /sau printa portiuni din continutul site-ului doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.
S.C. Pluriva S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta accesul la continutul site-urilor sau la o parte a acestui continut, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale.
S.C. Pluriva S.R.L. nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. S.C. Pluriva S.R.L. nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.
5. MAGAZIN ONLINE
Pe site-ul erpmodern.pluriva.com functioneaza un magazin online, pe care se pot efectua comenzi. Aceasta sectiune se refera la comenzile care se efectueaza prin intermediul acestui site.
5.1 COMENZI ONLINE
Raportat la prezentul Acord, Clientul este persoana care acceseaza site-ul, indiferent de motive, indiferent daca si-a creat un cont pe site sau nu si care beneficiaza de serviciile oferite prin intermediul acestuia.
Toate persoanele care acceseaza site-ul declara pe propria raspundere ca au minim 16 ani, putand contracta in mod valabil in conditiile mai jos mentionate. Termenii si conditiile din prezentul Acord constituie un contract intre partile implicate, avand putere de lege intre acestea.

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea bunurilor si /sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda. Bunurile si serviciile adaugate in cosul de cumparaturi sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun sau serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si nici rezervarea automata a bunului sau serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale la data plasarii Comenzii si este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Furnizorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Furnizorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online
• datele furnizate de catre Client pe Site sunt nereale, incomplete si/sau incorecte
• Clientul, prin activitatea sa pe site a produs sau poate produce daune de orice natura sau prejudiciaza in orice fel Furnizorul si/sau terte persoane
• Furnizorul a avut mai mult de doua incercari de livrare consecutive, fara succes
Modificarile cu privire la datele precizate de Client in sectiunea aferenta contului sau vor opera incepand cu urmatoarea comanda efectuata ulterior modificarilor. Pentru comenzile aflate in derulare, datele initial furnizate vor fi cele utilizate pentru livrarea produselor.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (email) sau telefonic.

Contractul se considera incheiat intre Furnizor si Client in momentul primirii de catre Client de la Furnizor, a bunului comandat si a platii acestuia.

5.2 PLATA BUNURILOR/SERVICIILOR
Plata bunurilor si serviciilor se poate face prin urmatoarele modalitati de plata:

• ordin de plata in contul de mai jos:

Denumire societate: PLURIVA S.R.L.
Nr. Reg.Com: J40/7512/1998
CUI: RO10903138
UniCredit Bank
IBAN(LEI): RO66BACX0000000945860000

• ramburs la primirea bunurilor

5.3 RETURNAREA BUNURILOR SI SERVICIILOR
Clientul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care a intrat in posesia bunului sau serviciului, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor de livrare / returnare.

In cazul in care Clientul decide sa se retraga din Contract, acesta va trimite un email la adresa erpmodern@pluriva.com, in care va indica numarul de comanda si produsele la care doreste sa faca retur.

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. Produsele trebuie returnate in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare sau interventii neautorizate si care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, chitanta de la curier, alte documente insotitoare).

Toate cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre Client, inclusiv in cazul neacceptarii returului de catre Furnizor.

In cazul in care Comanda este achitata, Furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Furnizorului de catre Client asupra deciziei sale de retragere din Contract. Furnizorul poate amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani intra in sarcina Clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.
5.4 LIVRAREA BUNURILOR
Bunurile / serviciile vor fi livrate in sistem de curierat door-to-door catre Client. Furnizorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor/serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Livrarea bunurilor si serviciilor se efectueaza numai pe teritoriul Romaniei.
6. RASPUNDERE
Incalcarea termenilor si conditiilor conduce la incetarea imediata a tuturor relatiilor dintre partile contractante si la stergerea contului persoanei care se face responsabila de incalcare, indreptatind S.C Pluriva S.R.L. sa procedeze la toate mijloacele legale avute la dispozitie pentru recuperarea prejudiciului astfel creat.
Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile intreprinse pe site+uri. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice, sau de orice alta natura produse site-urilor, continutului, serviciilor, imaginii S.C Pluriva S.R.L. sau a produselor comercializate de aceasta sau oricarui tert cu care S.C Pluriva S.R.L. are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
S.C Pluriva S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderi, deprecieri sau pentru cheltuieli directe sau indirecte, datorate oricarei greseli sau intarzieri in implementarea obligatiilor sau oricarui eveniment sau circumstante aflate in afara controlului S.C Pluriva S.R.L. incluzand, dar nelimitandu-se la cazuri de forta majora sau caz fortuit, intreruperi de curent electric, defectiuni ale echipamentelor sau alte situatii asemanatoare.
S.C Pluriva S.R.L isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenii si Conditiile de utilizare a site-urilor pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare sau orice modificari ale cerintelor legale. Acordul este opozabil Clientilor de la momentul afisarii pe site-uri. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site-uri versiunea modificata a Acordului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Acord.
7. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Pentru informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa cititi “Politica de confidentialitate privind datele cu caracter personal”.
8. COOKIES
Pentru informatii referitoare la folosirea modulelor cookie, va rugam sa cititi “Politica de utilizare a modulelor cookies”
9. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Furnizarea serviciilor S.C. Pluriva S.R.L., termenii si conditiile site-urilor vor fi guvernate si interpretate in conformitatea cu legislatia romaneasca si orice litigiu care rezulta va fi solutionat pe cale amiabila, prin mediere, sau prin recurgerea la instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti.

Clientii au dreptul de a se adresa ANPC legatura cu eventualele nemultumiri la adresa produselor/serviciilor S.C Pluriva S.R.L.