Primul soft de resurse umane online din Romania – Pluriva HCM. Organizeaza-ti activitatea departamentului de HR si genereaza automat statele de plata

 

Pluriva HCM (Human Capital Management) este un soft de resurse umane performant, conceput pentru departamentele de HR&Payroll si dezvoltat de o companie 100% romaneasca. Cu ajutorul software-ului HR Pluriva HCM departamentele de HR au avantajul de a utiliza unul dintre primele soft-uri de resurse umane livrat pe o platforma online, ce poate fi accesat atat de pe desktop, cat si de pe mobil sau tableta. Soft-ul HR Pluriva HCM este format din module ce pot fi configurate in functie de cerintele si nevoile clientilor, fiind solutia cheie pentru activitatile specifice departamentelor de resurse umane.

Peste 700 de clienti au ales sa utilizeze Pluriva HCM ca software HR cu peste 200 de modele de documente pentru administrarea de personal. Luna de luna salariile sunt calculate pentru +30 500 de angajati, iar zilnic exista un numar de +3 500 de angajati care se conecteaza in modulul Portal Angajat (Self Service). Soft-ul de resurse umane Pluriva HCM este cel mai eficient instrument pentru departamentele de HR.


 

Ai nevoie de un soft de resurse umane daca:

 • Inca nu folosesti o aplicatie dedicata calculului salarial sau utilizezi un software HR ce implica o durata mare de timp alocata acestuia.
 • Folosesti un program de gestionare resurse umane ce nu genereaza automat statele de plata pe baza calculului salarial, existand mereu riscul de a comite erori in ceea ce priveste plata angajatilor.
 • Nu utilizezi un software HR pentru generarea automata a contractelor de munca, a adeverintelor, deciziilor sau actelor aditionale, acestea fiind completate manual de catre consultanti, iar redactarea lor presupune timp.
 • Nu ai un software HR in care documentele si dosarele de personal sa fie centralizate electronic, fapt ce ingreuneaza managementul documentelor si creste sansa ca unele informatii sa se piarda de-a lungul timpului.

 

 

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

„In activitatea noastra, aplicatia Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului.”George Rauti, City Square Center

Salarizare

Pluriva HCM este un software HR a carui modul de Salarizare este un instrument ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial, tinand cont de legislatia in vigoare. Pentru fiecare angajat al societatii se pot aplica un numar nelimitat de variabile specifice remuneratiei lunare, astfel incat calculul salarial sa tina cont de acestea in fiecare luna. Fie ca este vorba de popriri, retineri, ore suplimentare, sporuri sau bonusuri, documentele referitoare la acestea pot fi incarcate in soft-ul HR Pluriva HCM, iar calculul salarial va fi efectuat automat in functie de aceste documente.

 • Software HR ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare.
 • Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare.
 • Soft HR cu atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata.
 • Este un software HR in care accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real.

 

„Sunt bucuroasa pentru ca am gasit la Pluriva HCM exact ceea ce am cautat pentru Morgan Sol.”Camelia Mortici, Morgan Sol

Administrare de personal

Modulul Administrare personal din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM este cea mai utila metoda de a gestiona electronic toate informatiile si documentele angajatilor. Pluriva HCM este un software HR ce permite dezvoltarea unei Arhive Electronice pentru a pastra in siguranta datele personalului din companie, in foldere securizate accesate doar de personalul cu drepturi de acces. Genereaza automat in proportie de 90% contractele de munca dupa introducerea angajatului in aplicatie, fiind necesara doar selectarea modelului de contract specific tipului de colaborare pe care o vei avea cu viitorul salariat.

  • Gestionezi electronic a informatiile si documentele angajatilor in soft-ul HR Pluriva HCM.
  • Generezi automat in proportie de 90% contractele de munca cu ajutorul unui software HR rapid si performant.
  • Ai un software HR ce include o Arhiva Electronica pentru a pastra in siguranta datele personalului.
  • Ai notificari dezvoltate in programul de resurse umane Pluriva HCM pentru expirarea contractelor de munca sau a altor documente.


Portal Angajat

“Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, Portal Angajat este un sistem binevenit.”Roxana Radu-Arhire, NIS Petrol

Pluriva HCM este un soft de resurse umane care cuprinde si un modul de employee self service, si anume modulul Portal Angajat. Acesta este un instrument modern si performant, parte a soft-ului HR Pluriva HCM, cu ajutorul caruia angajatii companiei au asigurat accesul la informatiile lor prezente in dosarele de personal. Modulul a fost proiectat pentru a facilita transferul de informatii intre departamentele de resurse umane si salariati si pentru a oferi acces permanent la informatiile personale.

 • Software HR cu un instrument modern si performant pentru accesul angajatilor la informatiile prezente in dosarele de personal.
 • Utilizezi un program de gestionare a resurselor umane ce faciliteaza transferul de informatii intre departamentele de resurse umane si salariati.
 • Pluriva HCM este un program HR ce permite angajatilor sa vizualizeze in timp real informatiile referitoare la numarul zilelor de concediu, valoarea salariilor si fluturasii de salariu.
 • Soft HR cu ajutorul caruia angajatii pot solicita aprobarea zilelor de concediu, pot desemna inlocuitori pentru perioada in care lipsesc sau pot solicita documente departamentelor de resurse umane.

 

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

 

„Toate informatiile legate de angajati le obtinem repede si usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator.”Monica Petcu, Morgan Sol

Indicatori de performanta

Modulul Indicatori de performanta din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM este o unealta utila pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi. In functie de obiectivele stabilite la nivel de companie pentru fiecare departament, cu ajutorul soft-ului HR Pluriva HCM poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.

 • Instrument al programului de resurse umane Pluriva HCM pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.
 • Software HR ce cuprinde o serie de +650 indicatori de performanta care acopera orice activitate din cadrul societatii.
 • In programul HR Pluriva HCM poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.
 • Ai la indemana un software HR penrtu transparenta criteriilor dupa care sunt evaluati salariatii.

 

„Pluriva HCM reusestesa substituie o parte din actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp.”George Rauti, City Square Center


Pontaj si control acces

Modulul Pontaj si Control Acces din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM este o modalitate de organizare eficienta a programului de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei. Sistemele de acces ale cladirilor se integreaza cu soft-ul HR Pluriva HCM si transmit informatii direct in graficul de prezenta. Personalul responsabil de urmarirea acestor grafice va avea o evidenta a orelor lucrate de fiecare angajat si a orelor de sosire si de plecare a acestora. Graficul de prezenta este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului in programul de resurse umane Pluriva HCM, pe baza caruia sunt calculate si salariile angajatilor. Modulul Pontaj si Control acces al soft-ului de resurse umane este integrat si cu modulul Portal Angajat. Managerii de departament se pot conecta in portal si pot completa pontajul pentru salariatii de care sunt responsabili.

 • Software HR cu ajutorul caruia organizezi eficient programul de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei.
 • Pontajul electronic din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor posturilor ce trebuie ocupate zi de zi si asupra tuturor angajatilor disponibili.
 • Software HR ce tine evidenta orelor lucrate de fiecare angajat, a orelor de sosire si de plecare a acestora.
 • Graficul de prezenta din programul de resurse umane Pluriva HCM este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului pe baza caruia sunt calculate salariile angajatilor.

 

„Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate.” Robert Chiva, Morgan Sol

Compensatii si beneficii

Soft-ul de resurse umane Pluriva HCM a dezvoltat un modul destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor. Utilizand modulul Compensatii si beneficii al soft-ului HR Pluriva HCM vei avea control asupra resurselor alocate pentru fiecare salariat si asupra cheltuielilor efectuate pentru intretinerea acestora. Poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse (vehicule, telefoane, abonamente, etc), a numarului de resurse utilizate, si a angajatilor ce le folosesc. In mediul economic si de afaceri tot mai competitiv, modulul Compensatii si Beneficii din soft-ul HR Pluriva HCM va permite alocarea echitabila a bonusurilor si cresterea transparentei cu privire la cei mai performanti angajati in vederea cresterii profitabilitatii afacerii.

 • Este un modul din programul de resurse umane Pluriva HCM destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor.
 • Ai un soft HR pentru controlul resurselor alocate pentru fiecare salariat si pentru cheltuielile efectuate cu intretinerea acestora.
 • Ai la dispozitie un software HR cu care poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse.
 • Poti verifica numarul de resurse utilizate si angajatii care le utilizeaza.

 

„Pentru clientii carora le oferim serviciile noastre, folosim componenta de Competente in efortul nostru de a gasi si folosi la maximum cei mai talentati angajati.” Mirela Serban, R&M Audit

Competente

Programul de resurse umane Pluriva HCM a dezvoltat modulul Competente pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat. Modulul este potrivit situatiilor in care exista posturi libere in cadrul companiei, iar completarea acestora poate fi facuta prin promovarea unui angajat ce detine competentele solicitate in fisa postului specifica pozitiei respective. Toate competentele centralizate in soft-ul de resurse umane Pluriva HCM sunt organizate pe tipuri de competente, categorii si perioade. Avantajul unui astfel de soft de resurse umane si a modulului in cauza presupune posibilitatea de a aloca si organiza angajatii in functie de proiectele in desfasurare si tinand cont de cunostintele si competentele lor. Se pot defini si urmari planurile de cursuri si certificarile necesare pentru ca personalul sa obtina competentele dorite de catre companie.

 • Soft-ul HR cu un modul dezvoltat pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat.
 • Utilizezi un software HR cu informatii in timp real despre competentele angajatilor, relevante pentru job-urile disponibile in companie.
 • Ai un program de gestionare resurse umane in care toate competentele sunt centralizate pe tipuri de competente, categorii si perioade.
 • Organizarea angajatilor pentru proiectele in desfasurare tinand cont de cunostintele si competentele lor cu ajutorul soft-ului HR Pluriva HCM.

 

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

 

„Modulul Evaluari reprezinta o referinta la adresa companiilor, a unei activitati bine organizate, companii ce respecta anumite standarde de lucru.” – Alina Florea, Elta 90 Medical Research

Evaluari

Pluriva HCM este un soft de resurse umane dedicat atat companiilor cu un numar mic de salariati, dar si celor cu un numar mai mare. Pentru urmarirea performantei angajatilor si pentru a imbunatati calitatea activitatilor efectuate de acestia, am dezvoltat in soft-ul de resurse umane Pluriva HCM modulul Evaluari. Acesta este destinat implementarii unor programe de evaluare a angajatilor in functie de departamentele din care fac parte sau tinand cont de posturile pe care le ocupa. Modulul Evaluari din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM are scopul de a crea un management al performantei care sa cuprinda toate procesele de dezvoltare ale salariatilor si toate nivelurile de performanta ale acestora.

 • Software HR cu ajutorul caruia urmaresti performanta angajatilor si imbunatatesti calitatea activitatilor efectuate de acestia.
 • Soft HR destinat implementarii unor programe de evaluare a angajatilor in functie de departamentele din care fac parte sau tinand cont de posturile pe care le ocupa.
 • Management al performantei intr-un software HR ce cuprinde toate procesele de dezvoltare ale salariatilor si toate nivelurile de performanta ale acestora.
 • Permite implementarea unor programe de evaluare online cu acces in timp real la performantele obtinute de angajati.

 

„Sistemul de rapoarte incluse in solutia Pluriva HCM este foarte flexibil si usor de configurat. Laptop, tableta, telefon mobil, nu exista dispozitiv IT de pe care sa nu accesam rapoartele.” –  Vali Achim, Telecom Data

Rapoarte si analize

Modulul Rapoarte si analize este o solutie integrata in soft-ul de resurse umane Pluriva HCM destinata vizualizarii unei imagini de ansamblu din cadrul companiei, la nivel de costuri si cheltuieli. Toate rapoartele din soft-ul HR Pluriva HCM contin informatii reale, preluate din modulele aplicatiei, astfel incat vei putea dezvolta usor analize si strategii puternice pentru eficientizarea cheltuielilor din companie. Pluriva HCM este un soft de resurse umane ce îți pune la dispoziție rapoarte ce pot fi configurate în funcție de informațiile de care ai nevoie. Vei putea  vizualiza evoluția numărului de angajați, costurile cu fiecare salariat, valoarea bonusurilor pe care aceștia le încasează, bugetul de salarii, orele lucrate de angajați și multe altele.

 • Solutie integrata intr-un  software HR si destinata vizualizarii unei imagini de ansamblu din cadrul companiei, la nivel de costuri si cheltuieli.
 • Toate rapoartele din soft-ul HR Pluriva HCM contin informatii reale, preluate din modulele aplicatiei.
 • Soft de resurse umane ce iti pune la dispozitie rapoarte configurate in functie de informatiile de care ai nevoie.
 • Software HR pentru urmarirea evolutiei numarului de angajati, costurile cu fiecare salariat, valoarea bonusurilor pe care acestia le incaseaza, bugetul de salarii, orele lucrate de angajati si multe altele.

 

Pluriva eLearning

Pluriva eLearning este o solutie online a soft-ului de resurse umane Pluriva HCM, cu ajutorul careia creati, publicati si distribuiti online propriile cursuri sau lectii. Accesati rapoarte complete despre numarul de citiri ale lectiilor si despre activitatea depusa de cursanti. Administrati teste de verificare a cunostintelor sau chestionare de opinie cu ajutorul soft-ului de resurse umane Pluriva HCM. Utilizatorii beneficiaza de libertatea de a-si crea cursuri si teste asa cum doresc, folosind texte, imagini, filme sau prezentari incluse. Rapoartele privind citirile cursului si raspunsurile la intrebari pot fi accesate fie direct in sistemul eLearning din soft-ul HR Pluriva HCM, fie trimise automat prin email celor in masura sa le primeasca. Platforma Pluriva eLearning este parte a software-ului HR Pluriva HCM, functioneaza online si este compatibila cu toate dispozitivele mobile, fiind accesata inclusiv de pe tableta sau smartphone pentru a parcurge lectiile sau pentru a raspunde la intrebari.

 • Cursurile sunt create si modificate cu ajutorul unui editor de tip HTML inclus in programul de resurse umane Pluriva HCM, usor de utilizat si de catre persoane fara experienta in IT.
 • Program HR ce asigura transmiterea rapida a informatiilor dorite catre cititorii platformei Pluriva eLearning, publicand rapid cursurile sau tutorialele.
 • Accesarea cursurilor, lectiilor si testelor prin Internet, de la birou, de pe teren sau de acasa, de pe orice tip de dispozitv cu ajutorul soft-ului HR Pluriva HCM.
 • Este un program de gestionare resurse umane in care informatia este organizata in categorii de cursuri, cursuri si lectii pentru usurinta in gasirea continutului cautat.


 

De ce sa alegi soft-ul de resurse umane Pluriva HCM?

 • Este un soft de resurse umane online, livrat in cloud ce poate fi accesat de pe orice dispozitiv in orice moment, fiind necesar doar accesul la internet
 • Este un program HR dezvoltat de consultanti cu peste 15 ani experienta in domeniul resurselor umane si este actualizat in permanenta, in functie de cele mai noi reglementari legislative.
 • Este un soft de resurse umane cu module configurabile, astfel incat poate fi utilizat de companii cu angajati a caror beneficii salariale difera de la luna la luna.
 • Este un software HR cu ajutorul caruia generezi automat statele de plata, adeverintele, fisele de post sau declaratiile lunare si anuale.
 • Vei folosi un soft de resurse umane performant si modern care centralizeaza electronic toate informatiile angajatilor si documentele lor si le pastreaza in foldere securizate.
 • Este un program HR in care birocratia departamentului de resurse umane este redusa semnificativ datorita canalului de comunicare pus la dispozitia salariatilor, si anume modulul Portal Angajat.

 

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Andrei Slusarencu, Manager Software Hr Pluriva HCM, a coordonat in cei 17 ani de experienta proiecte de implementare solutii software pentru departamente HR & Payroll din companii multinationale, institutii de stat si alte firme romanesti. Andrei este arhitectul solutiei software HR Pluriva HCM, conceputa si dezvoltata conform experientei acumulate, folosind cele mai actuale tehnologii. Deoarece managerii de resurse umane au nevoie de o solutie software simpla, online, usor de configurat si de utilizat, Andrei a contribuit la dezvoltarea unui soft HR care sa le ofere mobilitate, control si transparenta. Andrei Slusarencu sustine si seminarul de Salarizare si Resurse Umane din cadrul cursurilor ”Organizare, productivitate si control. Gestiunea afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva” pentru studentii facultatilor economice la universitatile ”Titu Maiorescu” si ”Valahia”.

Date de contact

Bld. Iuliu Maniu, Nr. 6, Sector 6, Bucuresti

 • Tel.: +4 037 214 92 04
 • Fax: +4 037 287 04 13
 • E-mail: office@pluriva.com