fbpx

BDO Romania furnizeaza servicii de contabilitate folosind sistemul Pluriva ERP pentru aproximativ 100 de clienti

Summary of the case studyBDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de peste 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu aproape 200 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 20 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, BDO ofera intreaga gama de servicii cerute de catre piata de audit si consultanta.

Arhitectura solutiei propuse de Pluriva a prevazut integrari intre aplicatia de gestiune a afacerii Pluriva ERP si trei solutii software dedicate, pentru retail si eCommerce

Clientul:

Your Stuff

Website:

PentruAnimale.ro, pukika.ro, ama-shop.ro si pebirou.ro

Managing Partener:

Laurentiu Miron si Ana-Maria Morar

 

Produse listate in site: +30 000

Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP

Manageri de implementare: Jenel Spoeala

An implementare Pluriva ERP: 2015

Componente implementate: Integrare solutie eCommerce, Modul WMS (Warehouse Management System), Vanzari, Cumparari, Comenzi, Stocuri, Achizitii, Contabilitate, Financiar, Resurse Umane, Salarizare, Depozitare, Livrari, Proiecte, Parc Auto, Oportunitati, Qlik Sense

Cine este Your Stuff?

Your Stuff, companie romaneasca infiintata in urma cu 14 ani, detine cel mai mare magazin online din Romania de produse pentru animale. Portofoliul online Your Stuff este completat de magazinle online: pukika.ro, ama-shop.ro si pebirou.ro, precum si de serviciile de logistica pentru fan shop-ul shop.fcrapid.ro.

Obiectivul principal al celor de la Your Stuff este furnizarea de servicii si produse de calitate superioara pentru toti iubitorii de animale. De la hrana si accesorii cu preturi avantajoase si pana la cele de o calitate super-premium, gama de produse este diversificata si indeplineste conditiile exigente al oricarui proprietar de animale. In catalogul de produse al celor de la Your Stuff clientii regasesc si medicamente, produse de ingrijire si igiena, precum si suplimente nutritive sau produse pentru deparazitare.

Dezvoltarea rapida a condus la nevoia unei solutii de tip ERP

Pentru evitarea situatiilor in care stocurile nu erau actualizate pe site, iar comenzile nu erau confirmare in mod corect, managementul companiei Your Stuff a luat decizia de a achizitiona o noua aplicatie de gestiune a afacerii avand ca scop eficientizarea activitatii lor. In urma unor intalniri cu mai multi furnizori de sisteme software de tip ERP, Your Stuff a luat decizia de a achizitiona solutia Pluriva ERP pentru gestionarea activitatii din departamentul de Vanzari, Cumparari, Comenzi, Stocuri, Achizitii, Contabilitate si Financiar, Resurse Umane, Depozitare, Livrari, Proiecte, Parc Auto, Oportunitati si solutia Qlik Sense pentru rapoarte de tip Business Intelligence.