fbpx

Evaluari

Urmarirea performantelor angajatilor si dezvoltarea acestora joaca un rol important in desfasurarea activitatii tuturor companiilor. Modulul Evaluari din Pluriva HCM a fost conceput cu scopul de a permite configurarea unor programe de evaluare proprii destinate angajatilor sau candidatilor pentru diferite pozitii. Toate planurile de evaluare sunt elaborate de catre persoanele din companie responsabile de cresterea si cuantificarea performantelor angajatilor. Modulul Evaluari a fost creat pentru a fi utilizat intr-un mod eficient atat de manageri, cat si de salariatii ce urmeaza a fi evaluati, dar si pentru a centraliza electronic intreaga activitate de evaluare de la nivelul companiei si calendarul acesteia.

 

Solutia Pluriva HCM ofera un mijloc de imbunatatire a activitatilor desfasurate de angajati prin dezvoltarea acestora cu ajutorul unor formulare de evaluare concepute pentru fiecare departament sau grup de angajati. Ai la dispozitie o modalitate de construire a unor planuri de performanta pentru salariati in acord cu interesele si nevoile companiei. Rapoartele generate in acest modul te vor ajuta sa identifici care sunt angajatii cei mai buni din companie, sa realizezi topuri ale salariatilor sau clasamente.

Testeaza Demo HCM - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

370+

Nr. firme care folosesc modulul Evaluari

120+

Nr. formulare de evaluare dezvoltate in Pluriva HCM

140

Nr. rapoarte generate din modulul Evaluari

8900+

Nr. angajati evaluati cu ajutorului modulului Evaluari

Formulare de evaluare

Construieste propriile programe de evaluare pentru angajatii tai, tinand cont exact de specificul activitatii tale, dar si de performantele pe care doresti sa le atingi. Avand posibilitatea de a adauga ori de cate ori doresti formulare noi, te asiguri ca intreaga activitate este desfasurata de angajati mereu pregatiti din punct de vedere profesional. Intrebarile, modul in care sunt acordate notele sau criteriile de evaluare sunt stabilite de tine in functie de ceea ce iti doresti sa urmaresti.

Centralizare evaluari

Situatia evaluarilor sau a programelor de testare la care au participat angajatii tai sunt acum centralizate intr-un singur modul dedicat imbunatatirii si dezvoltarii performantelor lor. Cu ajutorul modulului poti dezvolta un planificator al programelor de evaluare, astfel incat periodic angajatii sa poata sustine diferite testari cu scopul de a le observa nivelul profesional la care acestia se afla. Pentru fiecare program centralizat vei vedea care au fost angajatii evaluati, informatiile lor (functie, contract, data de inceput a contractului sau raspunsurile) si nivelul lor de pregatire.

Domenii de evaluare

Poti construi domenii de evaluare astfel incat programele de evaluare din companie sa fie realizate strict pe activitatea angajatilor. Fiecare domeniu poate fi personalizat in functie de departamentele din companie sau in functie de specificul salariatilor: general, management, administrativ, vanzari, financiar etc. Varietatea domeniilor contribuie la evaluarea si estimarea cat mai precisa a nivelului de excelenta al angajatilor in activitatea desfasurata.

Criterii de evaluare

Este necesar ca formularele de evaluare sa contina criterii cu ajutorul carora sa te poti ghida in procesul de evaluare. Pentru fiecare departament, grup de angajati sau chiar angajat in parte poti seta diferite criterii specifice activitatii. Criteriile de evaluare contribuie la depistarea felului in care angajatii isi desfasoara activitatea si la identificarea modului de abordare in ceea ce priveste situatiile intalnite la locul lor de munca. Cu ajutorul acestor criterii vei identifica salariatii cei mai potriviti cu specificul departamentelor din companie sau ii vei identifica rapid pe cei care au abilitati orientate spre leadership, luarea deciziilor in situatii de criza, spirit de echipa, management al activitatii, comunicare sau initiative de autodezvoltare.

Intrebari de evaluare

Fiecare criteriu de evaluare trebuie sa contina o serie de intrebari pentru a determina nivelul angajatilor si calificativele pe care acestia le obtin. Poti seta intrebari aflate in concordanta cu domeniul de evaluare in care se face testarea angajatului. Intrebarile au rolul de a observa modul in care angajatul reactioneaza in diferite situatii de la locul de munca si de a identifica nivelul acestuia. Toate criteriile de evaluare pot contine un numar nelimitat de intrebari, tinand cont de importanta acestora si de cat de precisa doresti sa fie evaluarea.

Rapoarte

Softul de resurse umane Pluriva HCM si modulul Evaluari iti pun la dispozitie rapoarte cu privire la programele de evaluare sustinute de angajati si la rezultatele obtinute de acestia. Rapoartele generate aici sunt personalizabile si pot fi configurate in functie de ceea ce doresti sa urmaresti. Cu ajutorul lor, vei avea situatia centralizata a tuturor evaluarilor realizate la nivel de companie si a rezultatelor obtinute, vei identifica rapid angajatii cu cele mai bune rezultate, precum si pe cei care au obtinut cele mai slabe note. Pentru cei din urma vei putea observa care sunt criteriile la care acestia mai au de lucrat si aspectele pe care trebuie sa le imbunatateasca.

Self-service Portal Angajat

Modulul Evaluari comunica in mod direct cu modulul Portal Angajat al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM. Toate evaluarile angajatilor, precum si rezultatele obtinute sunt transmise in mod automat in modulul de self service, astfel incat angajatii vor fi la curent cu situatia in ceea ce priveste performantele lor. Aceasta automatizare a aplicatiei Pluriva HCM asigura transparenta dintre angajati si managementul companiei, precum si cresterea increderii salariatilor in ceea ce priveste modalitatile de evaluare ce le sunt aplicate.

Ce spun clientii Pluriva HCM - Evaluari

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department,Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Cristina Ceaușu

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane,NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Roxana Radu-Arhire

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR,Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Robert Chiva

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR,Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

Monica Petcu

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR,City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

George Răuți

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director,Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

Camelia Mortici

previous arrow
Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department, Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane, NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR, Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR, Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR, City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director, Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

next arrow

Clientii nostri apreciaza modulul Evaluari
din Pluriva HCM pentru ca:

Pot elabora propriile planuri de evaluare pentru angajati tinand cont de activitatea pe care compania lor o desfasoara

Formularele de evaluare sunt concepute pentru fiecare tip de angajati, in functie de specificul lui

Evaluarea se face online, direct in aplicatia Pluriva HCM, toate rezultatele si intrebarile fiind centralizate intr-un singur loc si accesate doar de persoanele cu drepturi de acces

Este un instrument de masurare a rezultatelor angajatilor cu ajutorul rapoartelor configurabile, incluse in modul

Automatizeaza procesul de evaluare prin reducerea timpului alocat organizarii examenelor de evaluare (documente printate, identificarea spatiilor disponibile pentru sustinerea testarilor, etc)

Poti adapta performantele angajatilor cu obiectivele organizationale

In urma evaluarilor identifici competentele angajatilor si iei decizii cu privire la cele pe care doresti sa le monitorizezi in continuare

Poti alcatui un calendar al tuturor evaluarilor cu scopul de a stabili viitoarele programe de evaluare pe care doresti sa le aplici angajatilor

Testeaza DEMO Pluriva HCM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva HCM.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo HR&Payroll!

Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module care acopera toate fluxurile de resurse umane

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitiea ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Pluriva HCM - Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra  pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Modul Administrare personal
Modul Salarizare
Modul Indicatori de performanta
Modul Compensatii si beneficii
Modul Control acces
Modul Competente
Modul Cursuri
Modul Portal Angajat
Modul Administrare personal

Modul Administrare personal

Gestionarea electronica a informatiilor si documentelor angajatilor.

Genereaza automat in proportie de 90% contractele de munca.

Include Arhiva Electronica pentru a pastra in siguranta datele personalului.

Notificari cu privire la expirarea contractelor de munca sau a altor documente.

Afla mai multe
Modul Salarizare

Modul Salarizare

Software HR ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare.

Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare.

Soft HR cu atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata.

Este un software HR in care accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real.

Afla mai multe
Modul Indicatori de performanta

Modul Indicatori de performanta

Instrument pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Cuprinde o serie de +650 indicatori de performanta care acopera orice activitate din cadrul societatii.

Poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.

Asigura transparenta criteriilor dupa care sunt evaluati salariatii.

Afla mai multe
Modul Compensatii si beneficii

Modul Compensatii si beneficii

Modul destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor.

Control asupra resurselor alocate pentru fiecare salariat si asupra cheltuielilor efectuate pentru intretinerea acestora.

Poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse.

Poti verifica numarul de resurse utilizate si angajatii care le utilizeaza.

Afla mai multe
Modul Control acces

Modul Control acces

Organizeaza eficient programul de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei.

Pontajul electronic din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor posturilor ce trebuie ocupate zi de zi si asupra tuturor angajatilor disponibili.

Evidenta orelor lucrate de fiecare angajat, a orelor de sosire si de plecare a acestora.

Graficul de prezenta este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului pe baza caruia sunt calculate salariile angajatilor.

Afla mai multe
Modul Competente

Modul Competente

Modul dezvoltat pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat.

Informatii in timp real despre competentele angajatilor, relevante pentru job-urile disponibile in companie.

Toate competentele sunt centralizate pe tipuri de competente, categorii si perioade.

Organizarea angajatilor pentru proiectele in desfasurare tinand cont de cunostintele si competentele lor.

Afla mai multe
Modul Cursuri

Modul Cursuri

Platforma eLearning Pluriva HCM instruieste, testeaza si evalueaza angajatii atat de pe calculator, cat si de pe tableta sau smartphone.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Urmareste constant evolutia profesionala si competentele dobandite de angajati in urma cursurilor la care acestia participa.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Afla mai multe
Modul Portal Angajat

Modul Portal Angajat

Organizeaza eficient programul de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei.

Pontajul electronic din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor posturilor ce trebuie ocupate zi de zi si asupra tuturor angajatilor disponibili.

Evidenta orelor lucrate de fiecare angajat, a orelor de sosire si de plecare a acestora.

Graficul de prezenta este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului pe baza caruia sunt calculate salariile angajatilor.

Afla mai multe