fbpx

Reteta succesului: Producatorul roman de cosmetice Sabio Cosmetics isi gestioneaza cresterea afacerii cu ajutorul sistemului integrat romanesc Pluriva ERP

Sabio: ascensiunea brandului preferat de romancele ce isi doresc cosmetice de calitate

Clientul:

Sabio Cosmetics

Website:

www.sabiocosmetics.ro

Managing Partener:

Aura Dinu

Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune Pluriva ERP

Manager de implementare sistem ERP: Jenel Spoeala

Componente Pluriva ERP implementate: Contabilitate, Financiar, Mijloace Fixe,
Cash Flow, Bugete, Aprovizionare, Cumparari, Stocuri, Livrari, Vanzari, Comenzi

Rapoarte si analize manageriale: Furnizate de Pluriva, pe platforma de Business Intelligence Qlik Sense, integrata cu Pluriva ERP

Licentiere: Licentiere SaaS, gazduita in cloud

Cine este Sabio?

Sabio Cosmetics este un brand quality de produse cosmetice, realizate in Romania din ingrediente 100% naturale, bioactive. Gama de produse este diversificata si acopera o mare parte din paleta de ingrijire personala: pentru fata, corp, par, spa, baby si remedii naturale.

Produsele sunt comercializate prin magazinul online propriu (www.sabiocosmetics.ro) si prin reteaua de distributie. Sabio a incheiat contracte de furnizare de produse cu retaileri recunoscuti, printre care se numara mari lanturi de magazine (Mega Image, Kaufland, Auchan), farmacii (Farmacia Tei, Bebetei) si magazine naturiste (Miobio, Remediavert, Naturaland), dar si cu profesionisti in domeniul ingrijirii personale. Produsele Sabio sunt livrate si pe piata europeana, in tari precum Germania, Olanda, Marea Britanie, Elvetia, Franta, Spania, Italia etc. Permanent, tinand cont de sugestiile clientilor, au produse in curs de cercetare si dezvoltare si reusesc ca, o data la 3-4 luni, sa lanseze produse noi.

Solutia ERP & BI livrata

Sistemul Pluriva implementat este utilizat pentru controlul si automatizarea fluxurilor cheie ale Sabio: achizitii, logistica, stocuri, productie, vanzare, distributie, eCommerce, contabilitate si financiar. Foarte apreciate de catre clienti din Romania si din alte tari, produsele cosmetice Sabio sunt realizate la noi in tara. Activitatea de productie Sabio este gestionata cu ajutorul modulului Productie al Pluriva ERP. Fluxul implementat este 100% scalabil, astfel incat sa functioneze cu succes si in perioadele de varf de productie, cum ar fi cele din preajma sarbatorilor de iarna, sau de dinainte de 1-8 martie.