fbpx

Servicii Externalizare

 

Eficientizarea activitatii companiei, reducerea costurilor si acordarea unei atentii mai mari asupra proceselor cheie ce aduc profit companiei tale pot fi realizate si cu ajutorul externalizarii serviciilor catre companii de profil, formate din specialisti din domeniul respectiv. Externalizarea serviciilor sau outsourcing-ul presupune redirectionarea sarcinilor ce tin de anumite departamente catre companii specializate ce au rolul de a gestiona toate situatiile ce apar in speta respectiva. A-ti externaliza anumite departamente presupune a transfera responsabilitatile acestora catre o entitate externa ce va prelua toate sarcinile si procesele desfasurate.

 

In cazul in care doresti sa externalizezi sarcinile de tin de domeniul resurselor umane, contabilitate sau eCommerce, Pluriva, alaturi de parteneri de incredere, iti pune la dispozitie servicii de outsourcing oferind solutii specializate, complete si profesionale prin intermediul aplicatiei Pluriva ERP si Pluriva HCM. Outsourcing-ul este o metoda ce se adreseaza companiilor indiferent de dimensiunea acestora si care ofera un avantaj in ceea ce priveste alocarea resurselor disponibile catre principalele activitati desfasurate. Serviciile de externalizate oferite prin intermediul partenerilor Pluriva presupun utilizarea solutiilor software Pluriva ce asigura in permanenta un cadru legislativ actualizat si corect in ceea ce priveste relatia cu angajatii sau cu institutiile statului.

 

Indiferent de natura solicitarii tale si de situatia cu care te confrunti consultantii partenerilor Pluriva iti ofera solutii viabile in orice moment. Pluriva este o aplicatie completa si integrata, specializata pentru diferite domenii de activitate si adaptata in functie de nevoile clientului. Poti alege mai jos serviciile de externalizare de care ai nevoie:

Externalizare HR

Iti doresti sa redirectionezi sarcinile departamentului de HR unei echipe formate din profesionisti cu experienta? Ti-ai propus sa obtii siguranta organizarii departamentului in mod corect din punct de vedere legislativ, sa scapi de grija documentelor si sa reduci costurile? Ne-am construit o retea de parteneri de incredere cu experienta in domeniul HR, din care poti sa iti alegi firma catre care sa externalizezi serviciile de resurse umane si salarizare. Partenerii nostri ofera servicii de intocmire a documentelor specifice departamentelor de HR si servicii de payroll folosind modulele Pluriva HCM.

Portofoliu ERP

+1.300 de firme se bazeaza, in activitatea lor, pe solutiile software Pluriva. Iata o parte din portofoliul de clienti: