Solutii

Pluriva ERP

Pluriva ERP este o solutie dedicata companiilor romanesti de distributie, retail si servicii profesionale, utilizata pentru a controla, organiza si optimiza urmatoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vanzare, livrare, incasare, gestionare parc auto, strategii comerciale si management de proiect. Pluriva ERP este o aplicație integrata flexibila, care se adapteaza pe nevoile specifice ale unei companii romanesti. Click pentru detalii despre solutia Pluriva ERP.

Pluriva CRM

Pluriva CRM (Customer Relationship Management) este un sistem software online, utilizat de companii de servicii, distributie, productie si retail pentru o evidenta centralizata asupra clientilor si a comunicarii cu acestia. Prin accesul online la sistemul CRM, folosind laptop, tableta sau smartphone, utilizatorii castiga mobilitate si control in relatia cu clientii, partenerii si furnizorii. Click pentru detalii despre solutia Pluriva CRM.

Pluriva HCM

Pluriva HCM (Human Capital Management) este o platforma online ce ajuta companiile sa administreze, sa calculeze si sa analizeze in timp real informatiile privind capitalul uman, conform legislatiei in vigoare, oferind rapoarte si analize cu date in timp real. Folosind laptop, tableta sau smartphone, departamentele de resurse umane si angajatii castiga mobilitate, control si transparenta. Click pentru detalii despre solutia Pluriva HCM.

eLearning

Pluriva eLearning este o solutie online, cu ajutorul careia creati, publicati si distribuiti online propriile cursuri sau lectii. Accesati rapoarte complete despre numarul de citiri ale lectiilor si despre activitatea depusa de cursanti. Administrati teste de verificare a cunostintelor sau chestionare de opinie. Utilizatorii beneficiaza de libertatea de a-si crea cursuri si teste asa cum doresc, folosind texte, imagini, filme sau prezentari incluse. Click pentru detalii despre solutia eLearning.

eCommerce

Pluriva este furnizor de servicii dezvoltare magazine online si administrare platforma eCommerce. Fie ca este vorba de business-uri ce functioneaza exclusiv online, fie ca este vorba de componenta online a unui business mai amplu, cu ajutorul serviciilor Pluriva veti obtine magazinul online creat, configurat si lansat pe piata asa cum va doriti. Click pentru detalii despre solutia eCommerce.