fbpx

Portal Angajat Self Service 

Modulul de Self Service - Portal Angajat este componenta a aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM si ofera suport angajatilor din companie, pentru obtinerea de documente sau informatii specifice departamentelor de HR. Portal Angajat este utilizat de catre angajati pentru a initia cereri de concediu sau descarca documente, reducand din timpul consumat de departamentele de resurse umane pentru aprobarea si completarea acestora.

 

Portal Angajat este un instrument de comunicare intre departamentele de HR si angajati, ce faciliteaza transferul de informatii si pune la dispozitia salariatilor un profil personal al acestora. Informatiile tuturor salariatilor pot fi vizualizate de catre acestia in timp real, avand acces la numarul zilelor de concediu de care beneficiaza, valoarea salariilor incasate sau pe care urmeaza sa le incaseze, documentele prezente in dosarele lor de personal sau fluturasii de salariu. Fiecare salariat solicita prin intermediul modulului de self service aprobarea cererilor de concediu, desemneaza inlocuitori sau solicita documente specifice departamentelor de HR. Modulul Portal Angajat din Pluriva HCM reduce considerabil birocratia departamentului de resurse umane prin automatizarea procesului de emitere si transmitere de documente si aprobarea cererilor.

Testeaza Demo HCM - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

450+

Nr. firme care folosesc Portal Angajat

3.500+

Nr. salariați conectati zilnic in Portal Angajat

22.000

Nr. cereri de concediu depuse din Portal Angajat

8.000+

Nr. documente descarcate de angajati din Portal Angajat

Informatii angajat

Cu ajutorul modulului Portal Angajat, salariatii se afla in contact direct cu departamentele de resurse umane, astfel ca au acces la informatiile din dosarele lor de personal, in orice moment. Pot afla numarul zilelor de concediu disponibile pentru anul curent, pot solicita aprobarea acestora sau pot vizualiza documentele atasate dosarelor lor.

Fluturasii de salariu

Informatiile regasite in fluturasii de salariu sunt de natura confidentiala si pot fi extrem de folositoare in multe situatii. Cu ajutorul acestora, salariatii pot vizualiza in mod defalcat plata drepturilor salariale in taxe, impozite, deduceri si rest de plata. Modulul Portal Angajat permite descarcarea electronica a fluturasilor de salariu, automatizand procesul de distribuire al acestora – cu acces securizat.

Continuitate in activitate

Modulul Portal Angajat permite solicitarea zilelor de concediu, insa in acelasi timp obliga angajatul sa asigure continuitate in activitatea specifica postului pe care il ocupa. Astfel, continuitatea activitatilor din companie este asigurata, indiferent de cati salariati se afla in concediu. Inlocuitorul, in functie de proiectele din perioada respectiva, poate sau nu sa accepte preluarea sarcinilor. In acelasi timp, in cazul in care nu exista un inlocuitor disponibil, managementul poate lua decizia de a aproba sau nu cererea de concediu.

Acces la documente

Departamentele de resurse umane pot fi sufocate de solicitarile angajatilor de eliberare a unor copii dupa documentele din dosarele de personal. Modulul Portal Angajat transforma fiecare salariat in utilizator al aplicatiei Pluriva HCM, iar acesta prin intermediul unei parole, se logheaza in soft si are acces la toate documentele sale. Angajatul poate vedea actele din dosarul de personal, precum contractul de munca, actele aditionale, actele de studii, copii dupa actele de identitate, fisa postului sau alte cereri si decizii referitoare la activitatea lui.

Organigrama

Aplicatia de resurse umane Pluriva HCM permite departamentelor de resurse umane sa genereze automat organigrama companiei tinand cont de functiile pe care le au angajatii. Cu ajutorul organigramei la care au acces toti angajatii in Portal, acestia pot lua mult mai usor deciziile referitoare la redirectionarea sarcinilor catre persoanele competente. Toti angajatii pot vedea in Portal care este locul lor in companie, departamentul din care fac parte, care este managementul acestuia sau care este structura diviziilor din care fac parte.

Cursuri si evaluari

Modulul Portal Angajat permite accesul salariatilor la toate cursurile la care iau parte sau la situatia evaluarilor lor. Aceasta functionalitate a soft-ului de resurse umane Pluriva HCM responsabilizeaza angajatii prin transparenta rezultatelor obtinute in urma evaluarilor la care au luat parte si la indicatorii de performanta (KPI) personali.

Acces la resursele alocate

Toti angajatii care se conecteaza in modulul Portal Angajat vor putea vedea lista resurselor alocate de companie catre ei, situatia acestora si costurile generate cu fiecare resursa in parte. Prin intermediul acestei functionalitati este optimizata gestionarea tuturor resurselor atat la nivel de companie, cat si din punct de vedere al angajatilor care le utilizeaza.

Introducerea deconturilor

Modulul Portal Angajat permite salariatilor sa introduca in aplicatie documentele ce stau la baza deconturilor si care vor fi transmise automat catre departamentul de contabilitate-financiar. Aceasta functionalitate reduce timpul alocat transmiterii catre departamentele responsabile, a tuturor actelor necesare deconturilor si optimizeaza costurile operationale ale departamentelor de HR si contabilitate. Toate documentele vor ajunge rapid catre persoanele responsabile, eliminand riscul de a se pierde sau de a se omite la plata drepturilor salariale.

Drepturi utilizatori

Pe langa angajatii care se conecteaza in Portal pentru solicitarea de documente, aprobarea cererilor sau vizualizarea situatiei lor, modulul permite accesul si sefilor de departamente sau altor persoane din managementul companiei. Acestia din urma pot solicita pentru echipa aflata in subordine documentele de care angajatii au nevoie, pot introduce cererile de concediu sau pot completa pontajul zilnic. Oferind acces si persoanelor din conducere eficientizezi timpul de solutionare a solicitarilor transmise catre departamentul de HR.

Ce spun clientii Pluriva HCM - Portal Angajat - Self Service

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department,Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Cristina Ceaușu

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane,NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Roxana Radu-Arhire

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR,Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Robert Chiva

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR,Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

Monica Petcu

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR,City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

George Răuți

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director,Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

Camelia Mortici

previous arrow
Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department, Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane, NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR, Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR, Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR, City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director, Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

next arrow

Clientii nostri apreciaza modulul Portal Angajat
din Pluriva HCM pentru ca:

Ofera angajatilor posibilitatea de a utiliza un instrument modern si performant pentru a accesa toate informatiile ce tin de dosarul lor de personal

Acceseaza rapid si simplu toate informatiile referitoare la situatia lui in companie

Pot solicita online aprobarea cererilor de concediu, fara a mai intra in contact direct cu departamentele de resurse umane

Pot descarca online toate documentele prezente in dosarele de personal, fara a mai astepta eliberarea acestora de catre personalul insarcinat de gestionarea lor

Ofera angajatilor posibilitatea de a descarca online fluturasii de salariu in orice moment

Au acces la situatia cursurilor pe care le urmeaza, la rezultatele obtinute in urma evaluarilor sau la indicatorii de performanta stabiliti la nivel de companie

Reduce birocratia de la nivelul departamentelor de resurse umane prin diferite functionalitati cum ar fi: introducerea direct in aplicatie a documentelor pentru deconturi, descarcarea documentelor necesare angajatilor sau solicitarea aprobarii cererilor

Pentru companiile in care nu este posibil ca toti angajatii sa acceseze modulul Portal Angajat, se ofera acces sefilor de departamente in vederea solicitarii de documente sau completarii pontajului zilnic

Testeaza DEMO Pluriva HCM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva HCM.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo HR&Payroll!

Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module care acopera toate fluxurile de resurse umane

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitiea ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Pluriva HCM - Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra  pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Modul Administrare personal
Modul Salarizare
Modul Indicatori de performanta
Modul Compensatii si beneficii
Modul Control acces
Modul Competente
Modul Evaluari
Modul Cursuri
Modul Administrare personal

Modul Administrare personal

Gestionarea electronica a informatiilor si documentelor angajatilor.

Genereaza automat in proportie de 90% contractele de munca.

Include Arhiva Electronica pentru a pastra in siguranta datele personalului.

Notificari cu privire la expirarea contractelor de munca sau a altor documente.

Afla mai multe
Modul Salarizare

Modul Salarizare

Software HR ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare.

Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare.

Soft HR cu atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata.

Este un software HR in care accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real.

Afla mai multe
Modul Indicatori de performanta

Modul Indicatori de performanta

Instrument pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Cuprinde o serie de +650 indicatori de performanta care acopera orice activitate din cadrul societatii.

Poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.

Asigura transparenta criteriilor dupa care sunt evaluati salariatii.

Afla mai multe
Modul Compensatii si beneficii

Modul Compensatii si beneficii

Modul destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor.

Control asupra resurselor alocate pentru fiecare salariat si asupra cheltuielilor efectuate pentru intretinerea acestora.

Poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse.

Poti verifica numarul de resurse utilizate si angajatii care le utilizeaza.

Afla mai multe
Modul Control acces

Modul Control acces

Organizeaza eficient programul de munca al tuturor angajatilor din cadrul companiei.

Pontajul electronic din soft-ul de resurse umane Pluriva HCM ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor posturilor ce trebuie ocupate zi de zi si asupra tuturor angajatilor disponibili.

Evidenta orelor lucrate de fiecare angajat, a orelor de sosire si de plecare a acestora.

Graficul de prezenta este utilizat luna de luna in intocmirea pontajului pe baza caruia sunt calculate salariile angajatilor.

Afla mai multe
Modul Competente

Modul Competente

Modul dezvoltat pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat.

Informatii in timp real despre competentele angajatilor, relevante pentru job-urile disponibile in companie.

Toate competentele sunt centralizate pe tipuri de competente, categorii si perioade.

Organizarea angajatilor pentru proiectele in desfasurare tinand cont de cunostintele si competentele lor.

Afla mai multe
Modul Evaluari

Modul Evaluari

Urmareste performanta angajatilor si imbunatateste calitatea activitatilor efectuate de acestia.

Destinat implementarii unor programe de evaluare a angajatilor in functie de departamentele din care fac parte sau tinand cont de posturile pe care le ocupa.

Management al performantei ce cuprinde toate procesele de dezvoltare ale salariatilor si toate nivelurile de performanta ale acestora.

Permite implementarea unor programe de evaluare online cu acces in timp real la performantele obtinute de angajati.

Afla mai multe
Modul Cursuri

Modul Cursuri

Platforma eLearning Pluriva HCM instruieste, testeaza si evalueaza angajatii atat de pe calculator, cat si de pe tableta sau smartphone.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Urmareste constant evolutia profesionala si competentele dobandite de angajati in urma cursurilor la care acestia participa.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Afla mai multe