fbpx

Control acces

Modulul Control Acces al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM permite integrarea cu sistemele de acces angajati din companie, in vederea transmiterii informatiilor referitoare la timpul de lucru al acestora. Platforma Pluriva HCM preia toate datele transmise de sistemele de acces cu privire la orele de intrare si orele de iesire ale salariatilor si le transforma in grafice si liste de prezenta. Cu ajutorul modulului Control Acces, esti 100% sigur ca listele de prezenta vor fi realizate corect zi de zi si automatizezi procesul de intocmire al acestora.

 

Modulul este totodata un instrument ce inlatura modalitatea clasica de completare a fiselor de prezenta pe hartie si verificarea acestora de catre personalul responsabil. Listele de prezenta generate in Pluriva HCM pot constitui informatia de baza de la care responsabilii departamentului de resurse umane intocmesc pontajul lunar. Urmarind graficele de prezenta din Pluriva HCM ai siguranta ca toate datele prezente in aplicatie sunt corecte, vei putea urmari activitatea si timpul petrecut la locul de munca de catre angajatii tai si vei vizualiza rapoarte cu privire la alocarea angajatilor in punctele de lucru, acolo unde este cazul.

Testeaza Demo HCM - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

300+

Nr. firme care folosesc modulul Control acces

5300+

Nr. grafice de prezenta generate

3700+

Nr. rapoarte generate

8900+

Nr. angajati inregistrati in modul

Carduri de acces

Modulul de Control Acces preia toti angajatii din modulul de Administrare Personal pentru care pontarea la locul de munca se face prin intermediul unei cartele de acces. Informatiile prezente in dosarele de personal pot fi vizualizate si din ecranul modulului de Control Acces printr-un singur click pe numele angajatului. Centralizarea salariatilor in acest modul are rolul de a completa informatiile referitoare la cardurile de acces pe care acestia le primesc de la angajare si pana la incetarea contractului de munca. Informatiile se refera la programele de lucru sau la modificarile ce i-au fost atribuite pe parcursul activitatii in companie.

Programe de lucru

Pentru fiecare angajat regasit in modulul Control Acces si a carui prezenta este centralizata cu ajutorul integrarii cu sistemele de acces, poti seta programe de lucru sau ture. Programele de lucru sunt create de catre utilizatorii responsabili de evidenta listei de prezenta si de intocmirea pontajului direct in Pluriva HCM si sunt alocate pentru fiecare angajat in parte. Turele setate precum si informatiile rezultate in urma pontarii zilnice a angajatului se vor regasi in graficele si in fisele de prezenta. Stabilirea programelor de lucru pentru fiecare angajat in Pluriva HCM contribuie la alocarea eficienta a angajatilor, astfel incat activitatea companiei sa decurga in parametrii normali.

Prezenta

Solutia Pluriva HCM se integreaza cu sistemele de acces din cladirile de birouri, sedii si alte institutii. Integrarea cu astfel de sisteme are rolul de a automatiza procesul de creare a listei de prezenta pe care orice angajator trebuie sa o realizeze zi de zi. Prin intermediul acestei functionalitati vei avea evidenta prezentei fiecarui angajat, cu ora de sosire si ora de plecare, ore lucrate sau ore efective. In cazul in care compania ta are mai multe puncte de lucru, vei putea selecta pentru fiecare angajat locatia in care acesta trebuie sa isi desfasoare activitatea si proiectul in care este implicat. Toate informatiile rezultate in urma pontarii cu ajutorul cardurilor de acces vor fi vizibile si centralizate intr-un singur ecran din modulul Control Acces, oferind acces foarte usor responsabililor din departamentul de resurse umane.

Grafic prezenta

Din Pluriva HCM, generezi automat graficele de prezenta la birou conform turelor configurate pentru fiecare angajat. Informatiile transmise automat prin intermediul sistemului de acces integrat cu modulul Control Acces sunt redirectionate si in graficele de prezenta, grafice ce stau la baza intocmirii pontajului. Esti sigur ca vei avea mereu graficele de prezenta completate 100% corect si la timp. Tot aici ai posibilitatea de a vizualiza modul si timpul de lucru al angajatilor, precum si evidenta zilelor lucrate sau a zilelor libere ale fiecarui salariat in parte.

Evidenta carduri acces

Centralizeaza in Pluriva HCM toate cardurile de acces ce sunt utilizate in companie dupa serie, coduri de acces, numar sau tip de card. In functie de cardurile, introduse vei putea sa realizezi distribuirea acestora catre angajati mult mai eficient. Vei avea mereu evidenta cardurilor utilizate, precum si a celor ce le folosesc, astfel incat pentru fiecare salariat nou venit in companie vei putea sa ii aloci cardul lui.

Rapoarte

Din modulul Control Acces al platformei Pluriva HCM poti genera rapoarte in timp real, personalizate in functie de ceea ce doresti sa urmaresti. Rapoartele pot contine informatii referitoare la prezenta angajatilor din departamente diferite, locatii multiple si centre de cost. Poti vedea numarul de ore lucrate intr-o luna, saptamana sau zi pentru fiecare angajat sau categorie de angajati in parte, precum si orele de plecare sau de sosire ale acestora.

Configurare modul

Solutia online Pluriva HCM se adreseaza tuturor tipurilor de companii din diverse domenii de activitate. Tocmai de aceea in modulul Control Acces poti configura propriile tale programe de lucru, locuri de plata sau puncte de acces. Modul de organizare a activitatii difera de la o companie la alta asa ca fiecare utilizator are libertatea de a configura aspectele legate de programul de lucru dupa specificul activitatii sale.

Sistem Control Acces integrat cu solutia Pluriva HCM

Pentru monitorizarea prezentei la serviciu a angajatilor si pentru urmarirea utilizarii incaperilor din locatie, Pluriva HCM se integreaza cu mai multe sisteme de control acces. Creasoft este o companie romaneasca ce ofera un sistem de control acces bazat pe tehnologie wireless si GSM. Sistemele de acces comunica in permanenta cu serverul central aflat intr-o alta locatie.
Prin aceasta integrare, se pot genera automat, din Pluriva HCM, graficele de prezenta si pontajele electronice.
Vei avea acces la rapoarte referitoare la orele lucrate dintr-o anumita perioada de catre salariati, orele suplimentare efectuate de acestia sau zilele de concediu. Solutia este dezvoltata online, iar dispozitivele ce permit accesul angajatilor sunt wireless si transmit automat informatii in serverul central. Pentru angajatii a caror activitatea presupune deplasarea la sediul clientilor tai sau pur si simplu au o activitate de teren, vei putea sa generezi pontajul prin intermediul unui dispozitiv de tip smartphone ce va prelua locatia salariatului si va transmite exact orele la care acesta si-a inceput activitatea.
Informatiile si datele preluate prin intermediului sistemului Creasoft transmit automat date in modulele solutiei Pluriva ERP: Vanzari, Comenzi, Proiecte, Productie, Suport.

Ce spun clientii Pluriva HCM - Control acces

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department,Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Cristina Ceaușu

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane,NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Roxana Radu-Arhire

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR,Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Robert Chiva

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR,Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

Monica Petcu

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR,City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

George Răuți

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director,Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

Camelia Mortici

previous arrow
Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department, Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane, NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR, Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR, Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR, City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director, Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

next arrow

Clientii nostri apreciaza modulul Control acces
din Pluriva HCM pentru ca:

Administreaza, inregistreaza si evalueaza prezenta angajatilor dintr-o companie prin intermediul unei platforme online

Se integreaza cu sistemele de acces din cladirile de birouri, institutii publice si nu numai

Proceseaza automat orele de venire si de plecare ale angajatilor, nemaifiind necesara completarea tabelelor de mana

Contribuie la calcularea timpului de lucru in vederea achitarii drepturilor salariale, automatizeaza procesul de intocmire al listelor de prezenta si reduce timpul alocat verificarii acestora

Contribuie la realizarea pontajului si reduce substantial timpul alocat acestuia

Este un instrument flexibil configurat cu propriul program de lucru, ture si angajati

Testeaza DEMO Pluriva HCM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva HCM.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo HR&Payroll!

Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module care acopera toate fluxurile de resurse umane

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitiea ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Pluriva HCM - Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra  pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Modul Administrare personal
Modul Salarizare
Modul Indicatori de performanta
Modul Compensatii si beneficii
Modul Competente
Modul Evaluari
Modul Cursuri
Modul Portal Angajat
Modul Administrare personal

Modul Administrare personal

Gestionarea electronica a informatiilor si documentelor angajatilor.

Genereaza automat in proportie de 90% contractele de munca.

Include Arhiva Electronica pentru a pastra in siguranta datele personalului.

Notificari cu privire la expirarea contractelor de munca sau a altor documente.

Afla mai multe
Modul Salarizare

Modul Salarizare

Software HR ce automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare.

Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare.

Soft HR cu atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata.

Este un software HR in care accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real.

Afla mai multe
Modul Indicatori de performanta

Modul Indicatori de performanta

Instrument pentru monitorizarea rezultatelor angajatilor, activitatilor efectuate de acestia si indeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Cuprinde o serie de +650 indicatori de performanta care acopera orice activitate din cadrul societatii.

Poti configura o serie de indicatori de performanta ce trebuie urmariti pe parcursul procesului de indeplinire a obiectivelor.

Asigura transparenta criteriilor dupa care sunt evaluati salariatii.

Afla mai multe
Modul Compensatii si beneficii

Modul Compensatii si beneficii

Modul destinat centralizarii tuturor beneficiilor materiale ale angajatilor.

Control asupra resurselor alocate pentru fiecare salariat si asupra cheltuielilor efectuate pentru intretinerea acestora.

Poti genera rapoarte pentru a avea o evidenta a celor mai utilizate resurse.

Poti verifica numarul de resurse utilizate si angajatii care le utilizeaza.

Afla mai multe
Modul Competente

Modul Competente

Modul dezvoltat pentru monitorizarea competentelor fiecarui angajat.

Informatii in timp real despre competentele angajatilor, relevante pentru job-urile disponibile in companie.

Toate competentele sunt centralizate pe tipuri de competente, categorii si perioade.

Organizarea angajatilor pentru proiectele in desfasurare tinand cont de cunostintele si competentele lor.

Afla mai multe
Modul Evaluari

Modul Evaluari

Urmareste performanta angajatilor si imbunatateste calitatea activitatilor efectuate de acestia.

Destinat implementarii unor programe de evaluare a angajatilor in functie de departamentele din care fac parte sau tinand cont de posturile pe care le ocupa.

Management al performantei ce cuprinde toate procesele de dezvoltare ale salariatilor si toate nivelurile de performanta ale acestora.

Permite implementarea unor programe de evaluare online cu acces in timp real la performantele obtinute de angajati.

Afla mai multe
Modul Cursuri

Modul Cursuri

Platforma eLearning Pluriva HCM instruieste, testeaza si evalueaza angajatii atat de pe calculator, cat si de pe tableta sau smartphone.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Urmareste constant evolutia profesionala si competentele dobandite de angajati in urma cursurilor la care acestia participa.

Este o modalitate facila de gestionare a planului de formare profesionala prin crearea propriilor cursuri specifice domeniului de activitate.

Afla mai multe
Modul Portal Angajat

Modul Portal Angajat

Instrument modern si performant pentru accesul angajatilor la informatiile prezente in dosarele de personal.

Faciliteaza transferul de informatii intre departamentele de resurse umane si salariati.

Permite angajatilor sa vizualizeze in timp real informatiile referitoare la numarul zilelor de concediu, valoarea salariilor si fluturasii de salariu.

Angajatii pot solicita aprobarea zilelor de concediu, pot desemna inlocuitori pentru perioada in care lipsesc sau pot solicita documente departamentelor de HR.

Afla mai multe