fbpx

Mentenanta software

 

Serviciul de mentenanta ERP&HCM este garantia ca vei beneficia intotdeauna de cea mai noua versiune a aplicatiei Pluriva, actualizata cu toate fluxurile ce ti-ar putea fi utile. Suita de solutii software Pluriva este dezvoltata de noi, cu echipa proprie de programare. Suntem in permanenta preocupati de identificarea si preluarea celor mai noi tehnologii disponibile. Le inglobam in aplicatia Pluriva si le transformam in instrumente cu ajutorul carora clientii nostri lucreaza mai eficient, mai simplu si mai agil. Zi de zi, echipele de dezvoltare si implementare Pluriva adauga noi functionalitati valoroase aplicatiei, conform planului de dezvoltare software si conform solicitarilor venite din partea clientilor. Serviciul de mentenanta ofera accesul la aceste noi functionalitati si fluxuri.

 

 

 

Actualizari legislative contabile si salariale

 

Intotdeauna la zi din punct de vedere al contabilitatii legale: Acesta este principalul obiectiv Pluriva ERP in ceea ce priveste actualizarile de legislatie contabila si salariala ce au implicatii asupra activitatii clientilor nostri.


Intr-un an de zile, exista in medie +275 de modificari ale legislatiei contabile si salariale, sub diferite forme: legi noi, schimbari ale celor existente, norme legislative etc. Aceste modificari au impact asupra modului in care functioneaza activitatea legala a firmelor din Romania, asupra declaratiilor ce trebuie depuse periodic catre autoritatile de stat.


Pentru a indeplini obiectivul „Intotdeauna la zi din punct de vedere al contabilitatii legale”, departamentul de mentenanta ERP colaboreaza cu specialistii in legislatie contabilitate si calcul salarial din cadrul firmelor partenere.

Actualizarile si configurarile de contabilitate, fiscalitate si salarizare sunt auditate de partenerii nostri, companii de consultanta de prestigiu. Lucram cu cateva din cele mai importante firme de servicii de audit si contabilitate din Romania, printre care: BDO Audit, R&M Audit Contabilitate, Ascelis.

 

Atunci cand este cazul, organizam evenimente de informare cu privire la impactul modificarilor contabile sau de salarizare. Actualizarile sunt analizate in detaliu de catre echipa de consultanti Pluriva, pentru a determina impactul asupra activitatii clientilor. Cu mai multe saptamani inainte de intrarea in vigoare, invitam clientii la un eveniment sau la un seminar online, in care detaliem aceste modificari. Dupa organizarea evenimentului, le transmitem clientilor tutoriale detaliate pas-cu-pas cu privire la modul de lucru.

Actualizarile legislative contabile si salariale fac parte din serviciul de Mentenanta Pluriva ERP&HCM si sunt disponibile clientilor care utilizeaza acest serviciu.