fbpx

SFA - Sales Force Automation

Pluriva SFA (Sales Force Automation) este o solutie de business integrata in suita Pluriva ERP, ce automatizeaza activitatea de vanzari a agentilor din cadrul companiei. Introducerea comenzilor, verificarea stocurilor, monitorizarea financiara, analiza clientilor – acestea sun principalele fluxuri efectuate cu ajutorul Pluriva SFA. Aplicatia functioneaza online sau offline si se sincronizeaza cu modulele de Vanzari, Stocuri, Comenzi si Financiar ale sistemului Pluriva ERP. Cu Pluriva SFA automatizezi intreg fluxul de lucru,de la pregatirea vizitei la punctul de vanzare, pana la etapa de analiza si optimizare.

Testeaza Demo ERP - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

Fluxuri de lucru Pluriva SFA

Transmiterea de informatii catre echipa de vanzari de pe teren si planificarea activitatilor zilnice ale fiecarui membru al echipei. Creezi si planifici ruta zilnica pentru vizite a fiecaruia, in functie lista de clienti din zona de care este direct responsabil.

Culegerea informatii de la clienti in timp real de catre reprezentantul de vanzari, prin completarea de chestionare de satisfactie aplicate acestora. Agentii pot culegere informatii despre competitorii din piata, ce vor fi transmise automat in Pluriva ERP.

Aplicarea de preturi preferentiale, in functie de regulile de vanzare aplicate fiecarui client in parte. Pluriva SFA iti da posibilitatea sa ii ofertezi clientului pe loc, pe baza campaniilor desfasurate de departamentul de marketing, prin intermediul datelor din catalogul de preturi din Pluriva ERP.

Preluarea comenzilor pe tableta (sau alt dispozitiv mobile) de catre reprezentantul de vanzari. Informatiile legate de comanda vor ajunge direct in sistemul Pluriva ERP, in modulul Comenzi.

 

Inainte de preluarea comenzii, poti verifica stocurile produselor din comanda, pentru a evida situatiile neplacute de neonorare a comenzii.

 

 

Informatii financiare: fiecare membru al echipei de vanzari poate incasa de la un client vizitat soldul pe care acesta il datoreaza, pe loc, cu emitere chitanta.

 

Transmiterea informatiilor intre modulele Pluriva ERP si Pluriva SFA

 

Pluriva SFA se sincronizeaza in timp real cu Pluriva ERP, transmitand informatii despre clienti, produse, solduri, stoc, preturi si reguli de vanzare reprezentantilor de vanzari in momentul preluarii comenzilor.
Pluriva ERP preia in timp real comenzile si alte informatii legate de clienti preluate de catre agenti, in cazul in care exista conexiune la internet. Altfel, informatiile vor fi transmise automat la restabilirea conexiunii.

Beneficii Pluriva SFA

Reduci timpul de procesare a comenzii

Reduci timpul de preluare si pregatire a comenzilor, prin trimiterea lor automata in sistemul Pluriva ERP, din SFA. Atunci cand agentul introduce comanda, aceasta se transmite catre gestionarii din depozit, pentru culegere si pregatire pentru livrare.

Reduci timpul dedicat unei vizite

Reduci timpul petrecut de agenti cu fiecare vizita la client, prin automatizarea proceselor: ofertarea, preluarea comenzilor, culegerea de informatii si transmiterea lor automata in Pluriva ERP.

Stabilesti targeturi pentru echipa de vanzari

Poti stabili targeturi pentru fiecare membru al echipei sau pentru intreaga echipa, pe care sa le urmaresti: numarul total de vizite realizate, activitatile intreprinse, gradul de succes al vizitelor, vanzarile realizate in urma vizitelor, incasarile soldurilor clientilor.

Rapoarte si analize

Beneficiaza de rapoartele si analizele oferite de Pluriva SFA.

Cresti gradul de incasare al facturilor

Cresti gradul de incasare a facturilor, gratie posibilitatii de incasare a soldului datorat in timpul vizitei.

Reduci erorile de preluare a comenzilor

Reduci erorile de preluare a comenzilor odata cu automatizarea transmiterii acestora in Pluriva ERP si elimini riscul de pierdere a informatiilor, acestea fiind preluate direct in ERP.

Te pozitionezi ca furnizor premium

Imbunatatesti imaginiea companiei, pozitionandu-te ca furnizor premium, ce cauta sa efcientizeze continuu relatiile cu clientii. Dezvolti astfel si parteneriate de lunga durata cu acestia, oferindu-le un grad ridicat de incredere.

Optimizezi stocurile

Optimizezi situatia stocurilor pe baza istoricului comenzilor.

Eficientizezi promotiile

Cresti eficienta promotiilor, prin disponibilitatea acesteia pentru prezentare la vizita clientului si aplicarea ei.

Optimizezi rutele echipei de vanzari

Optimizezi rutele echipei de vanzari si urmaresti respectarea programului de vizite prin integrarea functionalitatilor GPS.

Echipamente utilizate

Tableta dotata cu windows sau sistem Android, ce permite stocarea de informatii atat in modul online, cat si offline, fiind transmise automat in Pluriva ERP la restabilirea conexiunii.

Telefon mobil dotat cu sistem Android, ce permite stocarea de informatii atat in modul online, cat si offline, fiind transmise automat in Pluriva ERP la restabilirea conexiunii.

Ce spun clientii Pluriva ERP

 

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora.

previous arrow
Alina Constandache
Alina Constandache

Accounting Partner, BDO Romania

Pluriva ERP este intotdeauna la zi din punctul de vedere al reglementarilor din domeniu. Actualizarile legislatiei fiscal-contabile din Romania sunt pregatite intotdeauna din timp de catre consultantii Pluriva. Inainte de actualizarea sistemului Pluriva ERP, suntem informati de catre echipa Pluriva cu privire la noile modificari din aplicatie astfel incat sa fim pregatiti pentru noile fluxuri. Un punct forte al colaborarii cu echipa Pluriva il reprezinta comunicarea foarte buna.

Liliana Druga
Liliana Druga

Director Economic, Sartorom

Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre. Sunt foarte mulţumită de modul în care colaborez cu echipele de implementare ERP şi suport ERP ale Pluriva. Apreciez flexibilitatea reprezentanţilor Pluriva în abordarea cerinţelor noastre specifice şi în rezolvarea lor.

Andrei Botescu
Andrei Botescu

Leading Pioneer, Atelierele Pegas

Atunci cand am ales Pluriva am cautat o solutie ERP flexibila - fiindca avem mereu nevoi noi, care sa ne ofere mai multe optiuni si care sa se integreze cu alte softuri. Aveam nevoie de o solutie flexibila si pentru magazinele fizice si eventualele francize. Pluriva a reusit sa configureze solutia dupa nevoile noastre si in acelasi timp mi-a oferit posibilitatea de a veni oricand cu idei noi pentru dezvoltarea anumitor instrumente necesare noua: spre exemplu integrarea cu platforma Amazon pentru exportul produselor comercializate.

Aura Dinu
Aura Dinu

Managing Partner, Sabio Cosmetics

Echipa de consultanti Pluriva, cei care s-au ocupat de vanzare, implementare ERP si analize si rapoarte Qlik Sense, a avut o abordare profesionista, orientata spre gasirea celor mai bune solutii. Am construit impreuna o arhitectura software performanta, cu ajutorul careia controlam intreaga noastra activitate si obtinem raspunsuri pe loc la cele mai importante intrebari. Am gasit metode optime in Pluriva pentru a pune in continuare in aplicare elementele de diferentiere Sabio, construite de noi de-a lungul timpului.

Marius Nistorescu
Marius Nistorescu

Director General, EPC Consultanta de mediu

Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP.

Alina Florea
Alina Florea

Director de vanzari, Elta 90 Medical Research

Pluriva ERP este o investitie ce se amortizeaza rapid prin reducerea costurilor generate de timpul alocat diverselor activitati inlocuite cu succes de sistem: reofertari si duplicari de oferte, inregistrarea datelor pentru diverse raportari, urmarirea activitatilor efectuate de catre product manageri si reprezentanti de vanzari, a departamentului logistic, eficienta in recuperarea creantelor. Acestea sunt doar o parte din beneficii, intrunind o mare parte din standardele de implementare a Managementului de Calitate ISO 9001:2008, ce trebuie respectate cu strictete.

next arrow

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea