fbpx

Suport ERP&HCM

 

Solicitarile de suport si interventie ale clientilor Pluriva sunt solutionate cu promptitudine de catre Centrul National de Suport Pluriva. Locatia principala a Centrului de Suport este la Bucuresti, dar exista consultanti si in localitatile in care activeaza partenerii Pluriva, Cluj-Napoca, Oradea si Constanta. Echipa de consultanti de suport Pluriva este formata din specialisti cu experienta de mai multi ani, ce cunosc foarte bine fluxurile aplicatiei si au experienta in diverse domenii de activitate. Folosim cele mai noi tehnologii disponibile, pentru a le asigura clientilor o experienta premium in utilizarea aplicatiei. Scopul nostru este ca toti clientii sa beneficieze la maximum de toate functionalitatile disponibile in aplicatia implementata.

 

 

 

Nivelul Agreat al Serviciilor – conform contractului de suport (SLA – Service Level Agreement)

 

Timpii de raspuns, de interventie si de solutionare a cererilor de suport sunt reglementati foarte strict conform contractului semnat intre client si Pluriva. Monitorizam respectarea SLA-ului promis si ne asiguram ca este respectat de catre echipa noastra de consultanti de suport. Tot din SLA-ul stabilit in contract este definit si intervalul orar in care poti apela centrul de suport. Pentru clientii care isi doresc acest lucru, asiguram serviciul de suport non-stop, de luni pana duminica.

Urmarirea tichetelor de suport

Cererile de suport, fie ca le trimiti prin email, telefonic sau din butonul disponibil in aplicatia Pluriva, primesc un tichet unic de inregistrare, pe care ti-l comunicam de la inceput. Vei putea urmari statusul fiecarui tichet deschis, iar noi ne asiguram ca ti se raspunde in timp util.

Recomandarile noastre pentru a beneficia la maximum de serviciul de suport

 

Pe cat posibil, foloseste email-ul de suport si detaliaza cat mai bine cererea ta si nu uita sa mentionezi numele firmei pe care lucrezi in soft, divizia, modulul, pagina si eventual datele introduse.

Foloseste capturi de ecran din care sa intelegem rapid despre ce este vorba. Cu ajutorul acestor capturi de ecran vom putea si noi sa fim mai eficienti.

In cazul in care crezi ca sunt necesare discutii telefonice pentru ca noi sa intelegem situatia, te rugam sa precizezi acest lucru in email si te vom contacta pentru a detalia cererea.

In cazul in care ai mai multe cereri de suport, cel mai bine este sa trimiti cate un email pentru fiecare cerere in parte, astfel incat sa ne putem ocupa cat mai bine de toate solicitarile tale.

Testeaza rezolvarea cu succes a solicitarii tale imediat dupa ce primesti confirmarea consultantului Pluriva.

Important: Serviciul de suport este disponibil si celor care testeaza varianta demo a aplicatiei si vor sa afle cum ar lucra cu Centrul National de Suport Pluriva.