fbpx

Pluriva HCM

Pluriva HCM (Human Capital Management) este un soft de resurse umane performant, conceput pentru departamentele de HR&Payroll si dezvoltat de o companie 100% romaneasca. Cu ajutorul aplicatiei Pluriva HCM departamentele de HR au avantajul de a utiliza unul dintre primele soft-uri de resurse umane livrat pe o platforma online, ce poate fi accesat atat de pe laptop sau calculator, cat si de pe mobil sau tableta. Calcul salarial, administrare de personal, self-service sau pontaj electronic – toate sunt regasite intr-o singura aplicatie online, formata din module dedicate managementului capitalului uman.

Administrare personal

Modulul Administrare Personal al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM este dedicat companiilor ce urmaresc eficientizarea activitatii departamentelor de HR si reducerea birocratiei de zi cu zi. 

Salarizare

Salarizarea este un element esential in activitatea departamentul de HR. Remuneratiile salariatilor, indemnizatiile, sporurile sau alte adaosuri sunt aspecte ce stau la baza tuturor contractelor de munca intocmite.

Indicatori de performanta

Componenta Indicatori de Performanta a aplicatiei de resurse umane si salarizare Pluriva HCM este dezvoltata cu scopul de a urmari si de a imbunatati performantele angajatilor.

Compensatii si beneficii

Centralizarea tuturor informatiilor referitoare la drepturile salariale si a compensatiilor financiare pentru fiecare angajat este extrem de importanta in activitatea departamentului.

Pontaj si control acces

Modulul Control Acces al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM permite integrarea cu sistemele de acces angajati din companie, in vederea transmiterii informatiilor referitoare la timpul de lucru al acestora.

Competente

Modulul Competente din cadrul solutiei software Pluriva HCM este conceput pentru centralizarea cunostintelor angajatilor si pentru a obtine o situatia la zi a aptitudinilor, abilitatilor si certificarilor acestora.

 

Evaluari

Modulul Evaluari din Pluriva HCM a fost conceput cu scopul de a permite configurarea unor programe de evaluare proprii destinate angajatilor sau candidatilor pentru diferite pozitii.

Pluriva eLearning

Pluriva HCM are o platforma online de eLearning dedicata organizarii de cursuri de orice tip si pentru orice domeniu. Modulul Cursuri este dezvoltat ca o solutie online cu scopul de a crea propriile cursuri.

Portal Angajat

Modulul de Self Service - Portal Angajat este componenta a aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM si ofera suport angajatilor din companie, pentru obtinerea de documente sau informatii specifice.

De ce sa alegi Pluriva HCM?

Aplicatie cloud

Pluriva HCM este un soft de resurse umane online, livrat in cloud, ce poate fi accesat de pe orice calculator sau laptop, mobil sau tableta. Acesta poate fi utilizat in orice moment, fiind necesar doar contul, utilizatorul si parola.

Arhiva Electronica

Toate informatiile si documentele angajatilor sunt pastrate electronic, in foldere securizate oferind posibilitatea de a le accesa rapid de fiecare data cand sunt solicitate.

Experienta

Pluriva HCM este un soft dezvoltat de consultanti cu peste 15 ani experienta in domeniul resurselor umane, ceea ce face ca toate procesele ce au loc in aplicatie sa fie realizate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Birocratie redusa

Pluriva HCM include un modul de self service ce contribuie la reducerea solicitarile trimise catre departamentele de HR. Acest modul ofera posibilitatea angajatilor de a-si descarca singuri documentele personale sau de a solicita aprobarea concediilor online.

Generare automata

Documentele de tip adeverinte, acte aditionale, fise de post, state de plata si altele sunt generate automat, informatiile fiind preluate din aplicatie.

Informatii in timp real

Pluriva HCM este o aplicatie online, toate informatiile sunt pastrate electronic si pot fi accesate in timp real. Pluriva HCM nu necesita timp pentru actualizarea informatiilor referitoare la angajati si la drepturile salariale.

Recomandarea clientului

Aprecierile clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi. Descopera mai jos care sunt parerile acestora referitoare la solutia Pluriva HCM.

previous arrow
Cristina Ceaușu
Cristina Ceaușu

Head of Human Resources Department, Superbet Grup

Pluriva HCM este o solutie completa de automatizare a departamentului de resurse umane. Cu ajutorul modulului de self service – Portal Angajat, salariatul nostru isi descarca singur adeverintele, contractele de munca sau alte documente atasate dosarului de personal. In cazul in care salariatul nu se afla la birou, dar are nevoie de un document anume, superiorul lui direct ii poate descarca din aplicatie documentul respectiv si il trimite pe mail imediat. Pluriva HCM este solutia care ne indeplineste toate cerintele.

Roxana Radu-Arhire
Roxana Radu-Arhire

Manager Resurse Umane, NIS Petrol

Pentru organizatii orientate spre tool-uri eficiente, spre instrumente care sa le usureze activitatea, astfel de sisteme sunt binevenite. Angajatii bifeaza tipul de document dorit, acesta se genereaza completat din sistemul informatic si noi doar il semnam si il stampilam – daca este nevoie.

Robert Chiva
Robert Chiva

Consultant HR, Morgan Sol

Acum, facem fata mult mai usor perioadelor aglomerate. Toate documentele prezente in Pluriva HCM sunt foarte bine structurate, avand informatiile cele mai importante bine evidentiate. Am vazut state de plata generate si de alte aplicatii pentru HR, insa cele din Pluriva sunt printre cele mai bine organizate. Chiar si unei persoane fara prea multe cunostinte in domeniu, la o privire mai atenta, i-ar fi destul de usor sa inteleaga ce informatii se regasesc in respectivul stat.

Monica Petcu
Monica Petcu

Consultant HR, Morgan Sol

Pluriva HCM ne ajuta sa generam foarte repede toate documentele solicitate. Cu ajutorul Pluriva HCM, putem solutiona o astfel de solicitare in aproximativ 70 de secunde. Toate informatiile legate de angajati le obtinem foarte repede si foarte usor. Acestea sunt mereu actualizate si se pot accesa din orice calculator. Nu pierdem timp cautand angajatul „x” sau contractul „y”. Toate sunt pastrate in siguranta in Pluriva si pot fi accesate usor.

George Răuți
George Răuți

Manager de Proiect de Consultanta si servicii HR, City Square Center

In activitatea noastra, Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse.

Camelia Mortici
Camelia Mortici

Managing Director, Morgan Sol

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica.

next arrow

Andrei Slusarencu, HCM Division Manager recomanda Pluriva deoarece:

Aplicatia Pluriva HCM ajuta companiile sa isi gestioneze documentele de HR, sa administreze fluxurile de personal si situatiile legate de calculul salarial din cadrul companiei.
Clientii nostri au reusit cu ajutorul soft-ului pe care l-am livrat sa optimizeze toate cheltuielile cu angajatii pe baza rapoartelor generate, dar si sa eficientizeze intreaga activitate a departamentului de resurse umane.
Solutia noastra se pliaza atat pentru companii cu un numar mai mic de salariati, dar si pentru cele cu un numar mare. Avem clienti care ofera servicii externalizate de resurse umane si care gestioneaza cu ajutorul aplicatiei noastre zeci de companii.

Pluriva HCM - Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra  pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Portofoliu clienti HCM

Pentru clientii nostri dezvoltam constant aplicatiile Pluriva si aducem cele mai noi functionalitati in activitatea companiei lor. Vino si tu alaturi de noi!

Pasii implementarii

Descopera mai jos care sunt pasii ce trebuie parcursi in procesul de implementare al solutiei Pluriva HCM

Analiza de proiect si calendarul de implementare
Configurare si pregatire date de test
Instruire utilizatori
Import date si intrarea in productie
Asistenta Go Live si finalizarea proiectului
Analiza de proiect si calendarul de implementare

Analiza de proiect si calendarul de implementare:

Primul pas presupune analiza specificatiilor si a cerintelor clientului, precum si identificarea si intelegerea acestora. Impreuna cu managerii de proiect responsabili se stabilesc datele calendaristice pentru pasii implementarii.

Configurare si pregatire date de test

Configurare si pregatire date de test

Impreuna cu furnizorul de servicii se importa nomenclatoarele si alte date necesare perioadei de testare pentru a observa fluxul de lucru si pentru a putea configura mai apoi aplicatia. Aplicatia este cont de specificatiile si dezvoltarile solicitate de client.

Instruire utilizatori

Date de test

Impreuna cu clientul se testeaza toate configurarile si dezvoltarile solicitate. Ulterior se instruiesc toti utilizatorii in vederea dobandirii deprinderilor de utilizare si administrare a aplicatiei la sediul clientului.

Import date si intrarea in productie

Import date si intrarea in productie

Datele finale sunt importate in noul soft conform specificatiilor clientului, urmand ca aplicatia sa poata fi data spre folosinta tuturor celor ce urmeaza a o folosi. Prima zi de utilizare a noului soft, denumita de catre consultantii Pluriva „Go Live” presupune urmarirea intregului flux de lucru pentru a vedea daca totul este conform cu cerintele clientului.

Asistenta Go Live si finalizarea proiectului

Asistenta Go Live si finalizarea proiectului

Pe parcursul primei perioade de utilizare, echipa de asistenta Pluriva se va afla in permanenta langa utilizatorii finali pentru a asigura suport suplimentar necesar utilizatorilor in perioada de inceput a utilizarii aplicatiei. Dupa ce exista siguranta ca aplicatia ruleaza asa cum a fost solicitata, are loc inchiderea tuturor cerintelor de analiza.

Testeaza DEMO Pluriva HCM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva HCM.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo HR&Payroll!

Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module care acopera toate fluxurile de resurse umane

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitiea ta pentru orice solicitare pe care o vei avea