fbpx

Rapoarte si analize

Sistemul Pluriva ERP iti ofera accesul la 1.800 de rapoarte, grafice, analize si tablouri de bord, populate cu date in timp real, astfel incat sa te ajute sa iei decizii strategice cu privire la directia in care se indreapta business-ul tau. Solutia de rapoarte Pluriva Pivot este apreciata de manageri pentru ca le ofera mobilitatea de care au nevoie in afaceri si pot afisa informatiile pe laptop, tableta sau smartphone. Aplicatia isi extrage datele din modulele sistemului software software de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

 

In companiile in care sunt utilizate, rapoartele Pluriva Pivot devin rapid instrumentul de lucru preferat al managerilor, intrucat le ofera o viziune de ansamblu asupra afacerii lor. Interfata platformei este foarte prietenoasa, furnizand astfel utilizatorilor o experienta intuitiva. Accesul la rapoartele dorite, pe care sa se bazeze deciziile de impact, este la un singur click de mouse. Analizele, rapoartele, graficele, situatiile si tablourile de bord incluse in Pluriva ERP se bazeaza pe platforma Pluriva Pivot.

Pluriva Pivot – Cele mai frecvente 1.800 de rapoarte despre afacerea ta

 

Pluriva Pivot reprezinta un set complet de analize de business predefinite, realizate de catre consultantii Pluriva exclusiv pentru clientii Pluriva ERP. Aceasta acopera activitatea urmatoarelor departamente: Management, Contabilitate, Financiar, Resurse Umane, Productie, Vanzari, Achizitii, Gestiune, eCommerce, Livrari, Logistica, Marketing, Suport si Proiecte.

 

Am dezvoltat rapoarte integrate Pluriva Pivot pe baza experientei de implementare a solutiei Pluriva ERP la peste 1.300 de clienti, in urma analizei cerintelor managerilor generali si ale managerilor departamentelor acestor companii. Analizele se bazeaza pe datele operate in modulele sistemului integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP si includ fiecare mai multe rapoarte si grafice relevante, dar se pot personaliza pentru fiecare client in functie de intrebarile la care trebuie sa raspunda.

Clientii nostri apreciaza Pluriva Pivot pentru urmatoarele beneficii cheie:

Informatii relevante

Ai la indemana toate informatiile relevante despre afacerea ta, afisate in formate grafice sau de tip tabel – necesare pentru a lua decizii strategice atent calculate. Pluriva Pivot transforma oceanul de date generat zilnic de business-ul tau in rapoarte usor de interpretat.

Format grafic intuitiv

Datele iti sunt expuse in grafice si rapoarte, astfel incat sa analizezi rapid, din mai multe perspective, informatiile. Alegi din cele peste 20 de moduri diferite de reprezentare grafica a informatiilor din rapoarte, inclusiv Column, Line, Bar, Pie. Instrumentele de vizualizare grafica a informatiilor de business te ajuta sa analizezi rapid, din mai multe perspective, afacerea.

Suport pentru decizii

Tablou de bord al intregii afaceri sau analize detaliate pe departamente? Cu cele 1.800 de rapoarte Pluriva Pivot ai ambele perspective disponibile si este simplu sa treci de la un nivel la altul. Tabloul de bord iti ofera viziunea de ansamblu asupra afacerii, in timp ce situatiile pe departamente, pe vanzari, cumparari, stoc sau proiecte te ajuta sa obtii detaliile necesare.

Date in timp real

Raspunsuri „pe loc” la toate intrebarile tale despre rezultatele organizatiei si despre directia in care se indreapta ea. In functie de intrebarea care te preocupa, analizele cuprinse in Pluriva Pivot iti permit sa selectezi perspectiva dorita: click asupra unui element din raport sau grafic si datele se modifica.

Colaborare intre departamente

Pluriva Pivot te ajuta sa creezi un mediu de lucru colaborativ in companie. Analizele pot fi accesate, in masura drepturilor, de alti colegi din firma ta. Informatiile ajung la persoanele care trebuie, in modul in care le trebuie, in momentul in care au nevoie de ele. Imbunatatesti astfel colaborarea intre departamente si utilizatori in ceea ce priveste raspandirea informatiilor importante.

Mobilitate si control

Mobile Reports: Cresti productivitatea angajatilor care isi desfasoara activitatea si in afara companiei, oferindu-le accesul – in limita drepturilor prestabilite – la informatiile necesare desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii. Accesati rapoartele de business exact atunci cand aveti nevoie de ele, oriunde v-ati afla. Pachetul Pluriva Pivot este compatibil cu toate dispozitivele mobile existente pe piata: tablete, smartphone sau laptopuri.

Cui se adreseaza Pluriva Pivot?

Directori generali

Managerilor generali si actionarilor care au nevoie de rapoarte integrate, in timp real, cu privire la activitatea intregii firme si care vor sa inteleaga dintr-o privire cum evolueaza afacerea in ceea ce priveste parametri cheie ai business-ului. In cazul in care au nevoie de raspunsuri suplimentare fata de tablourile de bord, managerii pot accesa datele in adancime, pana la nivelul de document contabil sau de activitate.

Manageri de IT

Managerilor de IT care isi doresc sa gestioneze o solutie stabila si sigura de raportare, usor de administrat in ceea ce priveste drepturile de acces si configurarile suplimentare.

Manageri de departamente

Managerilor departamentelor de Contabilitate, Financiar, Resurse Umane, Vanzari, Productie, Achizitii, Gestiune, Marketing, Suport si Proiecte – le ofera analize complete, din toate perspectivele relevante.

 

 

Analisti de business

Analistilor de business si celor care au de pregatit periodic rapoarte.

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea