fbpx

EDI - Electronic Data Interchange

Sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP se integreaza cu platformele EDI (Electronic Data Interchange) in vederea transmiterii tuturor informatiilor necesare clientilor tai hypermarketuri, supermarketuri si altii, informatii referitoare la stocuri, preturi, facturi sau oferte. EDI reprezinta un mecanism de schimb de date intre diferite platforme sau aplicatii ce are rolul de a realiza comunicarea dintre acestea in ceea ce priveste informatiile despre produse, comenzile, stocuri si documentele emise in urma actului de vânzare.

 

Cu ajutorul Pluriva ERP si gratie integrarii cu platformele EDI, comenzile plasate de catre clientii tai vor ajunge direct in aplicatia ta de gestiune a afacerii Pluriva si vor fi procesate si rezervate automat pe baza stocurilor disponibile. Informatiile la care au acces clientii tai sunt sincronizate cu informatiile din ERP.

Testeaza Demo ERP - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

Trei beneficii cheie ale integrarii Pluriva ERP cu platformele EDI

 

Integrarea cu platformele EDI reprezinta o modalitate prin care informatiile comerciale referitoare la stocuri, preturi sau oferte, centralizate in ERP, vor putea fi vizibile si pentru clientii tai. EDI este un instrument care traduce si transmite informatiile dintr-o platforma in alta cu scopuri comerciale. Tranzactiile comerciale ce au loc intre tine si clientii tai sunt securizate, aspect de care se ocupa furnizorii de platforme EDI.

Platformele EDI sunt singura solutie utilizata in comunicarea automata cu platformele marilor lanturi de magazine. Acestea elimina si inlocuiesc transmiterea manuala a stocurilor si a ofertelor pe care le ai pentru clientii tai sau a documentelor financiare. Toate acestea vor accelera procesele tranzactionale si vor dezvolta un flux continuu de Plasare comanda client --> Inregistrare in aplicatia Pluriva ERP --> Confirmare automata pe baza stocului disponibil si emitere documente contabile. Platformele EDI automatizeaza sarcinile care implica activitatile manuale si permite angajatilor sa se concentreze mai mult pe sarcinile care aduc un plus de valoare companiei.

Platformele EDI simplifica modalitatea de a intra pe noi piete si teritorii având un limbaj comun de afaceri ce faciliteaza realizarea de parteneriate comerciale oriunde in lume. Electronic Data Interchange eficientizeaza si dezvolta legaturi strânse cu partenerii IKA (International Key Accounts). Acestia solicita frecvent furnizorilor lor integrarea cu platforme de tip EDI in vederea transmiterii automate a documentelor provenite din relatia cu partenerii. Prin integrarea platformei de ERP cu platforme de tip EDI sunt reduse costurile in ceea ce priveste diminuarea timpului de lucru necesar operarii comenzilor si transmiterii de documente, aspecte ce imbunatatesc calitatea relatiei cu partenerii IKA.

Integrarea Pluriva ERP cu platformele de tip EDI

Integrarea EDI faciliteaza transmiterea si receptionarea de facturi, comenzi, note de expeditie si alte documente specifice comertului, intre tine si clientii tai.

Platformele de tip EDI automatizeaza procesul de transmitere a informatiilor din ERP catre aplicatiile software ale clientilor tai.

 

 

 

 

 

 

 

 

Creste viteaza de comunicare dintre tine si clientii tai.

Elimini introducerea manuala a datelor.

Trasabilitate in operarea, plasarea si procesarea comenzilor venite de la clientii tai.

Eficientizeaza schimburile comerciale prin intermediul proceselor automate de transmitere a informatiilor si de preluare a comenzilor.

Reducerea cantitatii de date de intrare si a activitatii de verificare a acestora fapt ce determina procesarea mai rapida a datelor provenite din fluxurile de business.

Creezi statusuri pentru clienti astfel incat sa poti determina riscul de neonorare a comenzilor

Sincronizarea informatiilor intre cele doua platforme este realizata in timp real.

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea