fbpx

Cine este Pluriva?

 

Companie de aplicatii software pentru gestiunea afacerii cu peste 20 de ani experienta in domeniu. Una dintre singurele companii de IT din Romania care a ales sa dezvolte generatiile viitoare de specialisti sustinand cursuri de sisteme ERP la facultati precum Academia de Studii Economice, Universitatea Titu Maiorescu si Universitatea Valahia. Pluriva este o companie cu prestigiu si cu un portofoliu larg de client din diferite domenii de activitate, precum distributie, retail, servicii, productie, cum ar fi: Dobrogea, Wu-Xing, Bebe Supermarket, Pegas, BDO, Superbet, Opti Plus, etc

Activitatea noastra este impartita in:

Programare si dezvoltare software

Avem colegi ambitiosi ce vor sa isi dezvolte cariera in unul dintre cele mai cautate domenii de activitate. Programam si dezvoltam pentru clientii nostri functionalitati astfel incat activitatea lor sa poata fi desfasurata intr-un mod cat mai eficient.

Implementare

Avem cea mai harnica echipa de implementare. Colegii nostri configureaza si personalizeaza aplicatiile Pluriva si sustin zilnic traininguri de utilizare a acesteia la toti clientii nostri.

Suport

Departamentul de costumer support este format dintr-o echipa tanara si entuziasta, mereu cu grija pentru client. Ajutam clientii zi de zi in orice situatia pe care acestia o intampina si rezolvam in scurt timp orice solicitare. Da, avem grija de clientii nostri zi de zi!

Contabilitate si financiar

Colegele de la contabilitate au grija zilnic de situatia financiara a companiei. Le vedem in fiecare zi cu facturi si balante in mana, cifre si declaratii.

Resurse Umane

Noua ne place mai mult sa ii spunem: People Manager. De ce? Pentru ca are grija de noi, organizeaza team buldinguri, petreceri, iesiri, angajeaza colegi noi si nu in ultimul rand ne ajuta sa incasam luna de luna salariile.

Marketing si Vanzari

Aici colegii ne ajuta sa devenim faimosi. Se ocupa de campanii de marketing, redacteaza studii de caz, articole despre ce am mai facut nou sau ce planuri avem pe viitor si ne ajuta sa intram in legatura cu noii nostri clienti.

Uite un link util daca vrei sa afli mai multe „Despre noi”

 

Rezonezi cu unul din departamentele descrise mai sus? Trimite-ne CV-ul tau pe adresa de mail hr@pluriva.com in care sa specifici ce anume iti place sa faci si care este experienta ta pana in momentul de fata, iar noi te vom contacta pentru o discutie mai amanuntita.

Mai jos vei regasi o lista cu pozitiile deschise in acest moment la noi in companie. Aplica la cel pe care il consideri ca te reprezinta cel mai bine.

 • ERP Sales Consultant

  Pluriva este o companie furnizoare de solutii software pentru gestiunea afacerii. Compania numara 50 de angajati si are sediul in Bucuresti. Clientii nostri utilizeaza in fiecare zi solutia Pluriva ERP si Pluriva HCM pentru a controla, organiza si optimiza urmatoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vanzare, livrare, incasare, gestionare parc auto, strategii comerciale si […]

  Afla mai multe
  08 februarie 2021
 • Consultant Implementare Pluriva ERP

      Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii utilizat de peste 1.500 de firme din Romania pentru a controla, organiza si optimiza urmatoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vanzare, livrare, incasare, gestionare parc auto, strategii comerciale, productie si management de proiect.   Afaceri de zeci de milioane de euro, cu […]

  Afla mai multe
  01 decembrie 2019