fbpx

Pluriva CRM - Oportunitati.

Spor la Vanzari!

Sunt imprastiate intre mai multe baze de date de diferite formate informatiile dvs. despre clienti, furnizori si parteneri : tabele, texte, foi scrise de mana? Va este imposibil sa organizati intr-o singura baza de date toate informatiile despre clienti si comunicarea cu acestia? Exista riscul ca un reprezentant de vanzari sau chiar un manager sa plece din firma cu toata baza de date? Se intampla sa existe firme sau persoane fizice pe care sa nu ii contactati atunci cand ar trebui sa o faceti?

Pentru +12.000 de utilizatori care intampinau genul acesta de probleme, am implementat deja o solutie software care sa-i ajute. Este vorba de:

Modulul Oportunitati - Sistemul Pluriva CRM – pentru gestionarea relatiilor cu clientii

Pluriva CRM (Customer Relationship Management) este un sistem software online, utilizat de companii de servicii, distributie, productie si retail pentru o evidenta centralizata asupra clientilor si a comunicarii cu acestia. Prin accesul online la sistemul CRM, folosind laptop, tableta sau smartphone, utilizatorii castiga mobilitate si control in relatia cu clientii, partenerii si furnizorii. Cele mai frecvente beneficii mentionate de catre clienti sunt: Cresterea vanzarilor, Fidelizarea clientilor, Cresterea profesionalismului si Imbunatatirea comunicarii intre marketing si vanzari.

Testeaza Demo CRM - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

De ce este Pluriva CRM o solutie atat de populara?

Toti cei care se ocupa de gestionarea relatiei cu clientii, furnizorii sau partenerii dvs. vor utiliza o Baza de Date unica, accesibila online din orice locatie in limita drepturilor configurate. Baza de Date include si un istoric al activitatilor efectuate si programate de catre reprezentantii de vanzari. Eliminati astfel riscul de a pierde vreo informatie sau vreo inregistrare.

Obtineti controlul activitatilor efectuate si al celor programate

Fiecare interactiune cu clientii, furnizorii si partenerii, fie ca este vorba de intalnire, email trimis din CRM, vizita la stand, prezentare sau conferinta online, este inregistrata in sistemul CRM cu toate informatiile relevante pentru activitatea de vanzare: cand s-a desfasurat, unde s-a desfasurat, ce s-a discutat si cu cine. Si foarte important: ce activitate este programata cu acel client si cand.

Toate activitatile sunt efectuate la timp de catre agenti, nu exista intarzieri sau activitati neefectuate

Activitatile programate au doua elemente cheie: un responsabil si un termen limita – ambele setate si urmarite in sistemul CRM. Pentru ca termenul sa fie intotdeauna respectat, agentii beneficiaza de un calendar de activitati de efectuat, de notificari prin email si de alerte in sistem atunci cand termenele se apropie. Sistemul CRM este integrat cu Outlook.

Impartiti clientii in portofolii si ii segmentati asa cum aveti nevoie in procesul de vanzare

Fiecare consultant de vanzari stie care ii sunt potentialii clienti si clientii de care se ocupa, cu care comunica. Clientii sunt impartiti in portofolii bine definite, cu responsabil desemnat. Se evita astfel situatiile cand doi agenti discuta in paralel cu acelasi client – fara sa stie unul de altul. Separatia portofoliilor poate merge pana la situatia in care un reprezentant de vanzari nici macar nu stie numele clientilor din portofoliile altor reprezentanti de vanzari din firma.

Organizati activitatea de vanzari cu ajutorul calendarului de activitati programate

Pentru planificarea corecta a activitatilor, reprezentantii de vanzari care utilizeaza sistemul CRM au acces la calendarul personal de taskuri pentru o anumita perioada: ce intalniri, ce telefoane si ce emailuri au de dat. Exista si calendare centralizate la nivel departamental, cu programul tuturor membrilor echipei de vanzari, inclusiv email-uri trimise din CRM.

Inregistrati sursa de unde provin toti clientii din Baza de Date

De unde vin potentialii clienti si clientii din Baza de Date? Cum au aflat ei de produsele & serviciile pe care le oferiti? Care sunt principalele surse ce genereaza vanzari? Raspunsul la aceste intrebari va este oferit prin utilizarea sistemului CRM. Fie ca este vorba de website, telefon, eveniment, targ sau PR, inregistrati in sistemul CRM sursa de unde vine fiecare lead. Iar pentru clientii noi sositi din recomandari, inregistrati nu doar numele firmei care vi l-a recomandat, ci si al persoanei din cadrul acelei companii.

Licitatii

In cazul in care firma ta participa la licitatii, modulul Oportunitati-CRM include functionalitati cu ajutorul carora pregatesti, in timp util, dosarul de licitatii. Definesti lista de documente ce trebuie adunate pentru licitatie, aloci responsabilitatile si urmaresti ca sunt respectate termenele stabilite. Documentele incarcate in modulul de licitatii sunt aprobate de catre utilizatorul responsabil tot in aplicatie.

Aprobarea interna a dosarelor de finantare

Modulul Oportunitati-CRM este folosit pentru a gestiona dosarele de creditare sau de finantare. In cazul in care pentru aprobarea unui asemenea dosar in firma ta este nevoie sa aduni mai multe documente, pe care alti utilizatori sa le valideze pana la un termen limita impus, modulul de Oportunitati te va ajuta sa gestionezi acest flux. Dosarele de creditare sau finantare trec prin mai multe stadii succesive, fiecare cu responsabilul lui.

Ce spun clientii Pluriva ERP - Oportunitati

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

  • Andrei Botescu

    Atelierele Pegas Leading Pioneer

    Atunci cand am ales Pluriva am cautat o solutie ERP flexibila – fiindca avem mereu nevoi noi, care sa ne ofere mai multe optiuni si care sa se integreze cu alte softuri. Aveam nevoie de o solutie flexibila si pentru magazinele fizice si eventualele francize. Pluriva a reusit sa configureze solutia dupa nevoile noastre si […]

previous arrow
Alina Constandache
Alina Constandache

Accounting Partner, BDO Romania

Pluriva ERP este intotdeauna la zi din punctul de vedere al reglementarilor din domeniu. Actualizarile legislatiei fiscal-contabile din Romania sunt pregatite intotdeauna din timp de catre consultantii Pluriva. Inainte de actualizarea sistemului Pluriva ERP, suntem informati de catre echipa Pluriva cu privire la noile modificari din aplicatie astfel incat sa fim pregatiti pentru noile fluxuri. Un punct forte al colaborarii cu echipa Pluriva il reprezinta comunicarea foarte buna.

Liliana Druga
Liliana Druga

Director Economic, Sartorom

Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre. Sunt foarte mulţumită de modul în care colaborez cu echipele de implementare ERP şi suport ERP ale Pluriva. Apreciez flexibilitatea reprezentanţilor Pluriva în abordarea cerinţelor noastre specifice şi în rezolvarea lor.

Andrei Botescu
Andrei Botescu

Leading Pioneer, Atelierele Pegas

Atunci cand am ales Pluriva am cautat o solutie ERP flexibila - fiindca avem mereu nevoi noi, care sa ne ofere mai multe optiuni si care sa se integreze cu alte softuri. Aveam nevoie de o solutie flexibila si pentru magazinele fizice si eventualele francize. Pluriva a reusit sa configureze solutia dupa nevoile noastre si in acelasi timp mi-a oferit posibilitatea de a veni oricand cu idei noi pentru dezvoltarea anumitor instrumente necesare noua: spre exemplu integrarea cu platforma Amazon pentru exportul produselor comercializate.

Aura Dinu
Aura Dinu

Managing Partner, Sabio Cosmetics

Echipa de consultanti Pluriva, cei care s-au ocupat de vanzare, implementare ERP si analize si rapoarte Qlik Sense, a avut o abordare profesionista, orientata spre gasirea celor mai bune solutii. Am construit impreuna o arhitectura software performanta, cu ajutorul careia controlam intreaga noastra activitate si obtinem raspunsuri pe loc la cele mai importante intrebari. Am gasit metode optime in Pluriva pentru a pune in continuare in aplicare elementele de diferentiere Sabio, construite de noi de-a lungul timpului.

Marius Nistorescu
Marius Nistorescu

Director General, EPC Consultanta de mediu

Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP.

Alina Florea
Alina Florea

Director de vanzari, Elta 90 Medical Research

Pluriva ERP este o investitie ce se amortizeaza rapid prin reducerea costurilor generate de timpul alocat diverselor activitati inlocuite cu succes de sistem: reofertari si duplicari de oferte, inregistrarea datelor pentru diverse raportari, urmarirea activitatilor efectuate de catre product manageri si reprezentanti de vanzari, a departamentului logistic, eficienta in recuperarea creantelor. Acestea sunt doar o parte din beneficii, intrunind o mare parte din standardele de implementare a Managementului de Calitate ISO 9001:2008, ce trebuie respectate cu strictete.

next arrow

Clientii nostri apreciaza Pluriva CRM pentru ca:

Isi cresc numarul de lead-uri convertite in vanzari si eficientizeaza astfel investitia in marketing

Construiesc relatii mai solide cu clientii, lead-urile si partenerii.

Reduc costul vanzarilor - prin identificarea cu precizie a oportunitatilor de a vinde

Cresc eficienta vanzarilor - prioritizarea lead-urilor si oprtunitatilor care au cele mai mari sanse sa fie inchise cu succes

 

 

 

 

 

 

 

Cresc sansele de upsell si cross-sell

Deruleaza programe de succes prin care isi recompenseaza clientii ce recomanda produsele si serviciile

Cresc productivitatea angajatilor din departamentele de marketing si vanzari

 

 

 

 

 

 

 

Ofera clientilor servicii de customer-care de nivel inalt, ce cresc sansele de a obtine vanzari ulterioare

Testeaza DEMO Pluriva CRM - Gratuit 45 de zile

Solicita acum configurarea contului DEMO Pluriva CRM pentru activitatea companiei tale.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo Pluriva CRM!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Organizarea activitatii de vanzari si controlul activitatii effectuate

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva ERP evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva ERP - Studii de caz

Afla cum iti poti organiza afacerea si cum poti creste profitabilitatea companiei cu ajutorul unui sistem software de tip ERP. Descopera din studiile de caz Pluriva ERP cele mai utile sfaturi pentru nevoile tale.