fbpx

Pluriva CRM - Oportunitati.

Spor la Vanzari!

Sunt imprastiate intre mai multe baze de date de diferite formate informatiile dvs. despre clienti, furnizori si parteneri : tabele, texte, foi scrise de mana? Va este imposibil sa organizati intr-o singura baza de date toate informatiile despre clienti si comunicarea cu acestia? Exista riscul ca un reprezentant de vanzari sau chiar un manager sa plece din firma cu toata baza de date? Se intampla sa existe firme sau persoane fizice pe care sa nu ii contactati atunci cand ar trebui sa o faceti?

Pentru +12.000 de utilizatori care intampinau genul acesta de probleme, am implementat deja o solutie software care sa-i ajute. Este vorba de:

Testeaza Demo ERP - 45 de zile

Testati gratuit functionarea acestui modul in firma dvs.

Modulul Oportunitati - Sistemul Pluriva CRM – pentru gestionarea relatiilor cu clientii

Pluriva CRM (Customer Relationship Management) este un sistem software online, utilizat de companii de servicii, distributie, productie si retail pentru o evidenta centralizata asupra clientilor si a comunicarii cu acestia. Prin accesul online la sistemul CRM, folosind laptop, tableta sau smartphone, utilizatorii castiga mobilitate si control in relatia cu clientii, partenerii si furnizorii. Cele mai frecvente beneficii mentionate de catre clienti sunt: Cresterea vanzarilor, Fidelizarea clientilor, Cresterea profesionalismului si Imbunatatirea comunicarii intre marketing si vanzari.

Va doriti sa testati beneficiile utilizarii sistemelor CRM?

Creati-va contul dvs. gratuit si complet functional in sistemul CRM: acces la module, la rapoartele de Business Intelligence si la sistemul de trimitere email-uri din CRM – integrat Outlook. Primiti imediat prin email datele de conectare si incepeti sa lucrati prin Internet, fara a fi nevoie de instalarea unui program.

Transformare stoc

Pentru fluxuri de productie simplificata sau „mini-productie”, poti transforma, direct in Modulul Stocuri, produsele din stoc in alte produse, cu ajutorul operatiunii de Transformare stoc, pe baza unor retete predefinite.

De ce este Pluriva CRM o solutie atat de populara?

Toti cei care se ocupa de gestionarea relatiei cu clientii, furnizorii sau partenerii dvs. vor utiliza o Baza de Date unica, accesibila online din orice locatie in limita drepturilor configurate. Baza de Date include si un istoric al activitatilor efectuate si programate de catre reprezentantii de vanzari. Eliminati astfel riscul de a pierde vreo informatie sau vreo inregistrare.

Obtineti controlul activitatilor efectuate si al celor programate

Fiecare interactiune cu clientii, furnizorii si partenerii, fie ca este vorba de intalnire, email trimis din CRM, vizita la stand, prezentare sau conferinta online, este inregistrata in sistemul CRM cu toate informatiile relevante pentru activitatea de vanzare: cand s-a desfasurat, unde s-a desfasurat, ce s-a discutat si cu cine. Si foarte important: ce activitate este programata cu acel client si cand.

Toate activitatile sunt efectuate la timp de catre agenti, nu exista intarzieri sau activitati neefectuate

Activitatile programate au doua elemente cheie: un responsabil si un termen limita – ambele setate si urmarite in sistemul CRM. Pentru ca termenul sa fie intotdeauna respectat, agentii beneficiaza de un calendar de activitati de efectuat, de notificari prin email si de alerte in sistem atunci cand termenele se apropie. Sistemul CRM este integrat cu Outlook.

Impartiti clientii in portofolii si ii segmentati asa cum aveti nevoie in procesul de vanzare

Fiecare consultant de vanzari stie care ii sunt potentialii clienti si clientii de care se ocupa, cu care comunica. Clientii sunt impartiti in portofolii bine definite, cu responsabil desemnat. Se evita astfel situatiile cand doi agenti discuta in paralel cu acelasi client – fara sa stie unul de altul. Separatia portofoliilor poate merge pana la situatia in care un reprezentant de vanzari nici macar nu stie numele clientilor din portofoliile altor reprezentanti de vanzari din firma.

Organizati activitatea de vanzari cu ajutorul calendarului de activitati programate

Pentru planificarea corecta a activitatilor, reprezentantii de vanzari care utilizeaza sistemul CRM au acces la calendarul personal de taskuri pentru o anumita perioada: ce intalniri, ce telefoane si ce emailuri au de dat. Exista si calendare centralizate la nivel departamental, cu programul tuturor membrilor echipei de vanzari, inclusiv email-uri trimise din CRM.

Inregistrati sursa de unde provin toti clientii din Baza de Date

De unde vin potentialii clienti si clientii din Baza de Date? Cum au aflat ei de produsele & serviciile pe care le oferiti? Care sunt principalele surse ce genereaza vanzari? Raspunsul la aceste intrebari va este oferit prin utilizarea sistemului CRM. Fie ca este vorba de website, telefon, eveniment, targ sau PR, inregistrati in sistemul CRM sursa de unde vine fiecare lead. Iar pentru clientii noi sositi din recomandari, inregistrati nu doar numele firmei care vi l-a recomandat, ci si al persoanei din cadrul acelei companii.

Licitatii

In cazul in care firma ta participa la licitatii, modulul Oportunitati-CRM include functionalitati cu ajutorul carora pregatesti, in timp util, dosarul de licitatii. Definesti lista de documente ce trebuie adunate pentru licitatie, aloci responsabilitatile si urmaresti ca sunt respectate termenele stabilite. Documentele incarcate in modulul de licitatii sunt aprobate de catre utilizatorul responsabil tot in aplicatie.

Aprobarea interna a dosarelor de finantare

Modulul Oportunitati-CRM este folosit pentru a gestiona dosarele de creditare sau de finantare. In cazul in care pentru aprobarea unui asemenea dosar in firma ta este nevoie sa aduni mai multe documente, pe care alti utilizatori sa le valideze pana la un termen limita impus, modulul de Oportunitati te va ajuta sa gestionezi acest flux. Dosarele de creditare sau finantare trec prin mai multe stadii succesive, fiecare cu responsabilul lui.

Ce spun clientii Pluriva ERP - Oportunitati

Multumirea clientilor este pe primul plan. Descopera mai jos parerile acestora:

  • Andrei Botescu

    Atelierele Pegas Leading Pioneer

    Atunci cand am ales Pluriva am cautat o solutie ERP flexibila – fiindca avem mereu nevoi noi, care sa ne ofere mai multe optiuni si care sa se integreze cu alte softuri. Aveam nevoie de o solutie flexibila si pentru magazinele fizice si eventualele francize. Pluriva a reusit sa configureze solutia dupa nevoile noastre si […]

Alina Constandache

Accounting Partner,BDO Romania

Pluriva ERP este intotdeauna la zi din punctul de vedere al reglementarilor din domeniu. Actualizarile legislatiei fiscal-contabile din Romania sunt pregatite intotdeauna din timp de catre consultantii Pluriva. Inainte de actualizarea sistemului Pluriva ERP, suntem informati de catre echipa Pluriva cu privire la noile modificari din aplicatie astfel incat sa fim pregatiti pentru noile fluxuri. Un punct forte al colaborarii cu echipa Pluriva il reprezinta comunicarea foarte buna.

Liliana Druga

Director Economic,Sartorom

Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre. Sunt foarte mulţumită de modul în care colaborez cu echipele de implementare ERP şi suport ERP ale Pluriva. Apreciez flexibilitatea reprezentanţilor Pluriva în abordarea cerinţelor noastre specifice şi în rezolvarea lor.

Andrei Botescu

Leading Pioneer,Atelierele Pegas

Atunci cand am ales Pluriva am cautat o solutie ERP flexibila - fiindca avem mereu nevoi noi, care sa ne ofere mai multe optiuni si care sa se integreze cu alte softuri. Aveam nevoie de o solutie flexibila si pentru magazinele fizice si eventualele francize. Pluriva a reusit sa configureze solutia dupa nevoile noastre si in acelasi timp mi-a oferit posibilitatea de a veni oricand cu idei noi pentru dezvoltarea anumitor instrumente necesare noua: spre exemplu integrarea cu platforma Amazon pentru exportul produselor comercializate.

Aura Dinu

Managing Partner,Sabio Cosmetics

Echipa de consultanti Pluriva, cei care s-au ocupat de vanzare, implementare ERP si analize si rapoarte Qlik Sense, a avut o abordare profesionista, orientata spre gasirea celor mai bune solutii. Am construit impreuna o arhitectura software performanta, cu ajutorul careia controlam intreaga noastra activitate si obtinem raspunsuri pe loc la cele mai importante intrebari. Am gasit metode optime in Pluriva pentru a pune in continuare in aplicare elementele de diferentiere Sabio, construite de noi de-a lungul timpului.

Marius Nistorescu

Director General,EPC Consultanta de mediu

Cu ajutorul solutiei Pluriva, am crescut productivitatea echipei de consultanti si i-am responsabilizat cu privire la indeplinirea activitatilor. Atunci cand compania pe care o conduci creste intr-un ritm sustinut, exista riscul sa scapi anumite lucruri de sub control, sa fii prins nepregatit. De aceea ai nevoie de o solutie care sa-ti ofere o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri si cu ajutorul careia sa iei decizii bine documentate. Noi am cautat mai mult timp o astfel de solutie si am ales sistemul Pluriva ERP.

Laurentiu Miron

Managing Partner ,Your Stuff

Impreuna cu echipa Pluriva am gandit si dezvoltat fiecare flux in parte ce mai apoi a fost implementat de catre ei in aplicatie. Toate cerintele au fost dezvoltate si, cel mai important, mereu s-au gasit solutii pentru noi. Am apreciat de la bun inceput bunavointa de a dezvolta tot ceea ce am avut nevoie pentru ca Your Stuff sa isi poata continua procesul de ascensiune din ultimii ani. In nici un moment nu s-a incercat impunerea unei aplicatii ca atare, ci s-au construit fluxuri dupa nevoile noastre de business.

Alina Florea

Director de vanzari,Elta 90 Medical Research

Pluriva ERP este o investitie ce se amortizeaza rapid prin reducerea costurilor generate de timpul alocat diverselor activitati inlocuite cu succes de sistem: reofertari si duplicari de oferte, inregistrarea datelor pentru diverse raportari, urmarirea activitatilor efectuate de catre product manageri si reprezentanti de vanzari, a departamentului logistic, eficienta in recuperarea creantelor. Acestea sunt doar o parte din beneficii, intrunind o mare parte din standardele de implementare a Managementului de Calitate ISO 9001:2008, ce trebuie respectate cu strictete.

Vali Achim

Director General,Electric Telecom

Sistemul de rapoarte incluse in solutia Pluriva ERP este foarte flexibil si usor de configurat. Laptop, tableta, telefon mobil...... nu exista dispozitiv IT de pe care sa nu accesam in diverse situatii - rapoartele de vanzari si de achizitii furnizate de sistem. Solutia Pluriva se potriveste unei companii dinamice cum este a noastra, cu peste 2.000 de clienti, 8.000 de produse in portofoliu si agenti de vanzari foarte activi in piata.

previous arrow
next arrow

Clientii nostri apreciaza modulul Oportunitati
din Pluriva ERP pentru ca:

Isi cresc numarul de lead-uri convertite in vanzari si eficientizeaza astfel investitia in marketing

Construiesc relatii mai solide cu clientii, lead-urile si partenerii.

Reduc costul vanzarilor - prin identificarea cu precizie a oportunitatilor de a vinde

Cresc eficienta vanzarilor - prioritizarea lead-urilor si oprtunitatilor care au cele mai mari sanse sa fie inchise cu succes

 

 

 

 

 

 

 

Cresc sansele de upsell si cross-sell

Deruleaza programe de succes prin care isi recompenseaza clientii ce recomanda produsele si serviciile

Cresc productivitatea angajatilor din departamentele de marketing si vanzari

 

 

 

 

 

 

 

Ofera clientilor servicii de customer-care de nivel inalt, ce cresc sansele de a obtine vanzari ulterioare

Testeaza DEMO Pluriva ERP - Gratuit 45 de zile

Solicita acum functionalitatile ce ti se potrivesc cel mai bine din aplicatia Pluriva ERP.

Te afli la doar cativa pasi distanta de primul tau cont demo ERP!

 

Completeaza campurile de mai jos si solicita consultantilor nostri configurarea unui cont demo cu toate functionalitatile de care ai nevoie. Vei avea acces la toate modulele din aplicatie si vei putea testa timp de 45 de zile o aplicatie completa pentru afacerea ta. Eficientizeaza-ti activitatea cu ajutorul aplicatiei de gestiune a afacerii Pluriva. Iata mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati de care te vei bucura pe durata testarii contului DEMO:

Module configurate dupa specificul companiei tale

Rapoarte Business Intelligence

Departament de suport la dispozitia ta pentru orice solicitare pe care o vei avea

Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva ERP evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva ERP - Studii de caz

Afla cum iti poti organiza afacerea si cum poti creste profitabilitatea companiei cu ajutorul unui sistem software de tip ERP. Descopera din studiile de caz Pluriva ERP cele mai utile sfaturi pentru nevoile tale.

Afla mai multe despre modulele Pluriva ERP:

Contabilitate
Financiar
Vanzari
Cumparari
Stocuri
Aprovizionare
Salarizare
Rapoarte si analize
Contabilitate

Contabilitate

Generarea si depunerea tuturor declaratiilor contabile conform legislatiei in vigoare

Management financiar – contabil bazat pe informatii in timp real

Intotdeauna la zi din punct de vedere legislativ-contabil – gratie colaborarii cu companii de prestigiu din domeniu

Productivitate si viteza de operare pentru contabili

Afla mai multe
Financiar

Financiar

Controlul complet asupra banilor din companie

Instrumente de automatizare a operatiunilor financiare, ceea ce reduce timpul necesar introducerii si prelucrarii de date

Urmarirea creantelor si datoriilor pe diferite dimensiuni disponibile in sistemul ERP: pe vechimi, valoric, pe numar documente

Eliminarea riscului de completare a informatiilor eronate

Afla mai multe
Vanzari

Vanzari

Cresterea vanzarilor prin extinderea canalelor de vanzare, cresterea gamei de produse si servicii vandute

Generarea tuturor documentele de vanzari utilizate in relatiile comerciale: facturi, avize, contracte si comenzi

Contractele de tip abonament - sistemul ERP propune automat generarea tuturor facturilor catre clienti

Controlul nivelului maxim al discount-ului pe care il pot oferi agenții de vanzari

Afla mai multe
Cumparari

Cumparari

Instrumentul de zi cu zi al celor ce se ocupa de achizitii in cadrul firmelor

Gestionarea listei furnizorilor, cu acces la istoricul relatiilor comerciale si la evolutia preturilor de achizitii

Trasabilitatea documentelor de intrare pe intreg fluxul de aprovizionare

Generare comenzilor catre furnizori pe baza comenzilor de la clienti, pe baza Necesarului de Aprovizionare

Afla mai multe
Stocuri

Stocuri

Controlul tuturor operatiunile interne si externe legate de stocuri si organizarea gestiunilor de produse

Permite utilizarea dispozitivelor mobile pentru toate operatiunile principale: receptii, inventar, transferuri produse, iesiri depozit

Rezervari de stoc pe baza comenzilor primite direct de la clienti sau prin intermediul canalelor de vanzari online

Afla mai multe
Aprovizionare

Aprovizionare

Optimizarea comenzilor catre furnizori prin calculul automat al Necesarului de Aprovizionare

Maximizarea preciziei în procesul de aprovizionare, prin comandarea cantitatilor optime de marfa

Previziuni cu grad ridicat de corectitudine în ceea ce priveste produsele si cantitatea de comandat

Generare automata comenzi furnizori si trimiterea lor prin email in format PDF

Afla mai multe
Salarizare

Salarizare

Automatizeaza in proportie de 70% calculul salarial,tinand cont de legislatia in vigoare

Calculul salarial este efectuat in functie de parametrii specifici angajatilor: popriri, retineri, bonusuri, ore suplimentare

Atentionari configurate pentru generarea corecta a statelor de plata

Accesul la rapoarte si analize referitoare la drepturile salariale ale angajatilor, contributiile acestora si deduceri se face in timp real

Afla mai multe
Rapoarte si analize

Rapoarte si analize

Accesul la 1.800 de rapoarte, grafice, analize si tablouri de bord, populate cu date in timp real

Suport pentru decizii strategice cu privire la directia in care se indreapta business-ul

Peste 20 de moduri diferite de reprezentare grafica a informatiilor din rapoarte, inclusiv Column, Line, Bar, Pie

Afla mai multe