fbpx

Cat de mult din activitatile companiei se pot automatiza cu ajutorul tehnologiilor software de afaceri? In mod ideal, oamenii ar trebui sa ramana cu luarea deciziilor, iar toate taskurile care se pot automatiza sa se automatizeze. De ce sa mai introduca cineva comenzile clientilor, daca se pot prelua automat? In realitate, companiile isi automatizeaza doar o parte din fluxurile de lucru, adica acele taskuri repetitive, efectuate manual.

 

Conferinta ”Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii” isi propune sa prezinte managerilor firmelor din Romania modul concret in care automatizarea afacerii, cu ajutorul sistemelor software ERP, ii ajuta sa livreze produse si servicii de calitate, la costuri interne mai mici, cu mai putin personal implicat. Pentru cresterea profitabilitatii afacerii. Pe 20 noiembrie 2019, la Hotelul Ramada North, București.

Agenda conferintei:

08:30 - 09:00 Primirea participantilor si Welcome coffee

09:00 - 09:05 Inceputul evenimentului & Mesajul introductiv

09:05 - 10:30 Cresterea profitabilitatii afacerii prin automatizarea proceselor companiei

Speakeri:

Georgian Roșu General Manager Pluriva

Ramona Bobocea ERP Division Manager

Paul Constantinescu Business & Technical Consultant

Adina Coteț Technical Consultant

Jenel Spoeala Business & Technical Consultant

Adriana Lascu Business & Technical Consultant

Bogdan Mireanu Business Development Manager

Allen Nedelcu Marketing & PR Manager

10:30 - 10:45 Coffee Break – Va invitam la discutii & networking!

10:45 – 12:30 Sisteme software ERP pentru transformarea digitala a afacerii. Clientii Pluriva, despre:

12:30 – 12:45 Intrebari si raspunsuri

Conferinta va fi sustinuta de catre:

Key Speaker: Georgian Roșu, General Manager Pluriva

 

Georgian Rosu, General Manager Pluriva, este unul din cei mai experimentati consultanti din Romania in transformarea organizatiei prin automatizarea fluxurilor de business. Speaker la evenimente de afaceri, Georgian a supervizat, in cei 21 de ani de activitate la Pluriva, sute de proiecte de implementare software ERP. Obiectivele proiectelor coordonate de el sunt: automatizarea proceselor repetitive consumatoare de timp, precum si eliberarea resursei umane - pentru activitati generatoare de profit pentru companie. Georgian intelege provocarile companiilor blocate in fluxuri manuale de lucru, ce depind la fiecare pas de interventia umana. La conferinta Pluriva, el va impartasi din experienta acumulata in proiecte in care a ajutat managerii romani sa automatizeze tot ceea ce era de automatizat in companiilor lor si sa obtina astfel firme ce functioneaza ”pe pilot automat”.

Ramona Bobocea - ERP Division Manager

 

In domeniul financiar – contabil, sunt disponibile atat de multe automatizari de flux, incat managerii au uneori dificultati in a decide de unde sa inceapa. Din anul 2005, Ramona Bobocea, ERP Division Manager, ajuta departamentele financiar si de contabilitate sa automatizeze fluxurile de creare note contabile conform activitatii operationale, generare declaratii contabile, creare si trimitere confirmari de sold, repartizare incasari sau import extrase. In implementarile de sistem ERP coordonate de Ramona, departamentul de contabilitate obtine controlul asupra fluxului de numerar si a banilor disponibil in companie.

Jenel Spoeala - Business & Technical Consultant

Creșterea vitezei de livrare comenzi; eficientizarea fluxului din depozit pentru eliminarea erorilor; creșterea gamei de produse și a numărului de comenzi – acestea sunt obiectivele unui proiect ERP coordonat de Jenel Spoeală în domeniul eCommerce. Jenel, speaker al conferinței, s-a specializat în domeniul eCommerce.

Adina Coteț - Technical Consultant

 

Adina Cotet este Technical Consultant Pluriva ERP specializat in construirea fluxurilor automatizate in domeniul productiei. A lucrat cu companii de productie cosmetice, mobila, alimentara, instalatii, ambalaje, materiale de constructii, materiale publicitare, pentru care a dezvoltat fluxuri automatizate cap-coada, integrate la nivel de firma. Scopul proiectelor de automatizare a productiei il constituie crestere profitabilitatii afacerii si eliminarea erorilor si a timpilor ”morti”.

Este pentru tine conferinta ”Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii”? Da, daca:

Compania ta isi desfasoara activitatea in:

Distributie

Prin automatizarea fluxurilor de preluare, procesare si livrare comenzi, companiile de distributie reduc la minimum intervalul dintre comanda client si incasare factura si isi optimizeaza stocurile de marfa in functie de cererea din piata.

Productie

In productia de serie, productia unicat, productia pe stoc sau la comanda, automatizarea fluxurilor permite crearea unei companii 100% eficiente, in care angajatii au acces la toate informatiile relevante pentru a lua decizii cu privire la planificarea si executia productiei. Fluxul de productie automatizat inseamna ca echipamentele de productie, materia prima si resursa umana sunt toate utilizate cu eficienta maxima.

Retail

Automatizarea logisticii activitatii de retail, aprovizionarea centralizata de la furnizori, receptia rapida a marfii cu ajutorul codurilor de bare, inventarul folosind dispozitivele mobile, toate contribuie la cresterea profitabilitatii afacerii si la eliminarea greselilor umane.

eCommerce

Ce inseamna ”eCommerce pe pilot automat”? Inseamna ca intreg fluxul de primire comanda, aprovizionare furnizori, pregatire colete, livrare si incasare este automatizat, iar interventia umana este redusa la minimum. Companiile de eCommerce reusesc astfel sa livreze mai mult, mai repede si mai bine.

Servicii

In livrarea de servicii, automatizarea proceselor inseamna productivitate maxima pentru angajati. Toate taskurile repetitive, consumatoarea de timp, se automatizeaza, iar angajatii au timp pentru activitatile generatoare de profit pentru firma.

Contabilitate

Companiile de servicii contabile beneficiaza de generarea automata a notelor contabile, de catre sistemul ERP, pe baza planului de conturi si a machetelor personalizate – conform datelor introduse de utilizatorii din departamentele de vanzari, achizitii, productie sau service ai clientului. Cei care utilizeaza aplicatia ERP in firma de contabilitate au acces in timp real la datele operate.

Ai un rol important in organizatie:

Director General si Antreprenor

Automatizarea afacerii are succes atunci cand implementarea solutiilor software de afaceri este insotita de reorganizarea modului in care angajatii isi desfasoara activitatea. Consultantii Pluriva vor raspunde, la conferinta din 20 noiembrie, la intrebari esentiale pentru directorii generali: Ce se intampla cu departamentele si angajatii ale caror activitati sunt preluate de aplicatiile software? Cum lucram cu oamenii pentru a accepta schimbarea? Cat va dura un astfel de proces de automatizare? De ce este bine ca toate departamentele companiei sa fie implicate in proiectul de automatizare a proceselor?

Director de departament

Conferinta va prezenta bunele practici ale automatizarii proceselor pentru managerii urmatoarelor departamente: Contabilitate, Financiar, Achizitii, Vanzari, Logistica, Productie, IT si Administrativ. Automatizarea afacerii imbunatateste colaborarea dintre departamente. Comunicarea interna, pe toate subiectele ce tin de bunul mers al afacerii, se va desfasura prin intermediul aplicatiei software.

Consultant

Fie ca lucrezi la o companie de servicii de contabilitate, de resurse umane sau de IT, ori ca esti free-lancer pe zona de consultanta, conferinta de automatizare te va ajuta sa intelegi etapele, beneficiile, dar si provocarile unui proiect de automatizare a afacerii. Toate aceste informatii vor fi prezentate din prisma experientei consultantilor nostri in sute de proiecte desfasurate pentru clienti din diferite domenii de activitate: distributie, productie, retail, servicii, eCommerce.

Esti manager intr-unul din departamentele:

Vanzari

Prin eliminarea activitatilor manuale, consumatoare de timp, angajatii departamentului de vanzari se pot ocupa de ceea ce este necesar pentru cresterea vanzarilor, a numarului de comenzi, de gasirea de noi clienti si de imbunatatirea satisfactiei clientilor. Preluarea automata a comenzilor de la clienti si inserarea lor in sistemul ERP, indiferent de metoda prin care au fost plasate de clienti, prin email, fisier PDF sau chiar telefonic, companiile isi elibereaza foarte mult timp, elimina erorile si au o imagine mult mai buna.

Contabilitate si Financiar

In departamentul de contabilitate, automatizarea inseamna ca angajatii scapa de taskurile de introdus manual date, de prelucrare fisiere Excel si de facut verificari migaloase pe inregistrari, una cate una. Bugetul, raportul de cash-flow, P&L-ul, profitabilitatea pe centre de cost si articole de buget – sunt toate rapoarte si analize extrase automat din sistemul ERP. Angajatii din departamente castiga timp pentru activitati de analiza financiara si de optimizare a profitabilitatii afacerii.

Achizitii

Calculul necesarului de aprovizionare, administrarea relatiilor cu furnizorii, gestiunea platilor catre furnizori, urmarirea comenzilor catre furnizori – in oglinda cu comenzile clientilor, toate acestea sunt fluxuri complexe, dar care se pot automatiza in proportie de 90-97%. Algoritmii de calcul al necesarului de aprovizionare este format din 15 parametrii, pentru a acoperi activitatea firmelor din toate domeniile de activitate.

 

Resurse Umane

Generarea automata a documentelor, automatizarea in proportie de 70% a calculului salarial si modulul employee self service pentru automatizarea fluxului de informatii intre departamentul de HR si angajati contribuie la eficientizarea activitatilor departamentului. Contractele de munca, adeverintele sau actele aditionale sunt cateva din documentele generate in mai putin de 10 secunde. Automatizarea calculului salarial elimina erorile umane si genereaza statele de plata corect legislativ preluand automat variabilele de natura financiara ale fiecarui salariat.

Productie

Prin automatizarea proceselor de productie, vei stii intotdeauna ce este de produs, de catre cine, pana cand, cu ce materie prima, pentru ce comenzi si care este destinatia produselor realizate. Introducerea automatizarii in domeniul productiei este un proces complex, in care fluxurile de lucru trebuie regandite de la zero. Consultantii Pluriva ofera pasii concreti pentru automatizarea cu succes a proceselor de productie, din experienta noastra in zeci de proiecte similare.

Logistica si depozitare

Reducerea la minimum a interventiei umane si automatizarea tuturor operatiunilor efectuate in depozit si pe lantul logistic – acestea sunt obiectivele implementarii solutiilor de automatizare in departamentul logistic. Dar cum reorganizam fluxurile logistice pentru a functiona pe pilot automat, cum reconfiguram rolurile si responsabilitatile angajatilor din depozit si cum alegem cele mai bune echipamente in depozit? Conferinta Pluriva va propune un flux complet automatizat, de receptie marfa, alocare, culegere, livrare si retur.

Rezerva-ti locul in sala la conferinta din 20 noiembrie:

Impreuna cu echipa mea, consultanti specializati fiecare pe cate un flux de lucru automatizat, va astept la conferinta Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii din data de 20 noiembrie, la Bucuresti. In mediul de afaceri romanesc, puternic concurential, afectat de mai multi ani de un deficit de personal calificat, automatizarea proceselor din companii a devenit o conditie obligatorie pentru pastrarea competitivitatii in afaceri. Din experienta noastra de lucru cu mii de manageri din Romania, vom impartasi, la conferinta Automatizarea Proceselor si Profitabilitatea Afacerii, modul in care managerii pot sa isi creeze propriile strategii de automatizare a proceselor din companie, care sa acopere toate departamentele si toate activitatile consumatoare de timp si de resurse.

Georgian RosuGeneral Manager Pluriva

Unde: București, Hotel Ramada North (zona Cartierul Francez), Sala Diamond2

 

Cand: 20 noiembrie, incepand cu ora 08:30

”Triplarea numarului de comenzi prin automatizarea afacerii”

"Prin automatizarea procesului de preluare si livrare comenzi, Your Stuff a reusit ca in trei ani sa isi tripleze numarul de comenzi zilnice. Peste 180 de comenzi sunt pregatite si livrate in fiecare zi de catre angajatii nostri. Cu Pluriva am reusit sa dam viata tuturor ideilor noastre. Toata partea de comenzi este automatizata si reusim cu succes sa gestionam stocul constant din depozit de peste cele 10 000 de produse. Pluriva generaza automat traseul de parcurs pentru culegerea produselor, produsele sunt culese simplu si rapid prin intermediul dispozitvului mobile, impachetate rapid, tot pe baza algoritmului Pluriva si livrate conform modului livrari."

Laurențiu MironManaging Partner, www.PentruAnimale.ro

Pluriva ERP

Afaceri de zeci de milioane de euro, cu mii de angajați, se bazează în activitatea de zi cu zi pe soluțiile Pluriva ERP. Distribuție, producție, retail, servicii, contabilitate, resurse umane, echipamente și alimentație – acestea sunt principalele domenii în care își desfășoară activitatea clienții noștri. Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii utilizat de peste 1.300 de firme din România pentru a controla, organiza și optimiza următoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vânzare, livrare, încasare, gestionare parc auto, strategii comerciale, producție și management de proiect.

 

Pluriva ERP este o aplicație integrată flexibilă, care se adaptează pe nevoile specifice ale unei companii românești, păstrând tot ceea ce îi dă valoare și optimizând procesele consumatoare de timp și resurse. Clienții Pluriva confirmă: rapiditatea implementării aplicației și eficiența procesului de training asigură utilizarea corectă a programului încă de la început. Indiferent de nivelul de pregătire IT al utilizatorilor, Pluriva ERP este ușor de folosit, prin Internet, grație modului logic și intuitiv de organizare a meniurilor și datorită arhitecturii proiectate în acest sens.

 

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, am contribuit la creșterea performanței și profitabilității a clienților din diferite domenii de activitate, prin combinarea expertizei echipei Pluriva cu tehnologiile IT de ultimă generație.

Luna de luna, gratie eforturilor consultantilor nostri, sunt automatizate:

+0.000

Comenzi clienți inserate în soft

+0.000

Documente angajat generate

+0.000

Produse inserate în necesarul de aprovizionare

+0.000

Tranzacții bancare preluate în aplicație

Exclusiv pentru participantii la conferinta:

Cont DEMO Pluriva personalizat conform fluxurilor dumneavoastra, cu durata extinsa la 90 de zile

Cate un exemplar din cartea "ERP Modern. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business" pentru primii 15 inscrisi la conferinta. Acceseaza link-ul pentru mai multe detalii legate de carte: https://erpmodern.pluriva.com/ 

Clienti reprezentativi:

Rezerva-ti locul in sala la conferinta din 20 noiembrie: