Management

Pluriva este o companie romaneasca, condusa de oameni de business cu experienta relevanta pe piata IT din Romania si Europa. Filosofia noastra de business favorizeaza solutiile inovatoare, creative si orientate spre obtinerea de rezultate.

Va invitam sa ne cunoasteti cu ajutorul prezentarilor detaliate de mai jos, sa aflati ce experienta detin membrii echipei de conducere Pluriva si care sunt principiile de business dupa care ne desfasuram activitatea.

Pentru solutia software Pluriva ERP, noi suntem cei care ne ocupam de intreg ciclul ei de viata, de conceptia, dezvoltarea, implementarea, suportul si mentenanta sistemului integrat de gestiune a afacerii.

Georgian Rosu – General Manager

Georgian Rosu este General Manager si actionar in Pluriva. A contribuit la infiintarea companiei in anul 1998, cand era student in anul IV al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti – Sectia Calculatoare. De-a lungul anilor, a ocupat diferite functii in cadrul Pluriva, iar din anul 2006 este General Manager al companiei. Intre timp a urmat prima etapa a unui program MBA al CODECS Business School, in anul 2009. Georgian imbina cunostintele avansate de programare cu intelegerea proceselor de afaceri ale companiilor romanesti, orientand compania pe care o conduce spre oferirea de solutii care sa eficientizeze modelul de business al clientilor si care sa le creasca performanta.

Mariana Rosu – HR Manager

Management_Mariana RosuMariana Rosu si-a inceput cariera in Resurse Umane in anul 2006, lucrand pentru o companie de consultanta in HR, responsabila de mai multi clienti – companii multinationale. Mariana este certificata EXEC-EDU ASEBUSS in Managementul Proiectelor, din anul 2010. A absolvit Facultatea de Drept, detine un Master in Stiinte Penale si Criminalistica si mai multe certificari in domeniul Resurselor Umane, obtinute la EXEC-EDU ASEBUSS.

Din anul 2010 s-a alaturat echipei Pluriva, in calitate de HR Manager, functie pe care o detine si in momentul de fata. Pentru Pluriva, companie de software ce proiecteaza, dezvolta, vinde si implementeaza o solutie software integrata de gestiune a afacerii, resursa umana reprezinta motorul ce da viata organizatiei si produselor si serviciilor sale. Investitia in oameni este cea mai importanta, incepe cu procesul de recrutare, selectie, inductie si se termina cu procesul de motivare, promovare si evaluare. Rezultatele deosebite ale companiei sunt datorate pregatirii si profesionalismului oamenilor de aici.

Bogdan Mireanu – Business Development Manager

Bogdan-Mireanu-ERP-370x247Bogdan Mireanu, Business Development Manager, face parte din echipa Pluriva de peste 10 ani. Bogdan a absolvit Universitatea „Politehnica” din Bucuresti, Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si un master in „Dezvoltarea economica a intreprinderii”, in cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), Bucuresti. Din dorinta de perfectionare, Bogdan a urmat si un Executive Master in Business Administration la „Conservatoire National des Arts et Metiers” (CNAM) Paris. Activitatea lui Bogdan Mireanu in compania Pluriva este imbinarea intre cunostintele in domeniul IT, abilitatile necesare in mentinerea unor excelente relatii cu partenerii nostri, experienta in comunicarea Business-to-Business (B2B), continuitate si seriozitate. Bogdan isi foloseste abilitatile excelente de comunicare si cunostintele obtinute in cei aproximativ 20 de ani de experienta pentru a contribui la indeplinirea obiectivelor organizatiei.

Accesati profilul de LinkedIn al lui Bogdan Mireanu.

Ramona Bobocea – ERP Division Manager
Ramona Bobocea

Din anul 2005, de cand s-a alaturat echipei Pluriva ERP, Ramona Bobocea a lucrat exclusiv in departamentele de Implementare ERP si Customer Service ERP. Ramona este certificata Project Management Process Framework (PMP) – Codecs. De-a lungul anilor, a fost implicata in peste 40 de proiecte de implementare si suport sistem ERP la clienti din urmatoarele domenii de activitate: distributie, retail, servicii profesionale si consultanta financiara. Ramona Bobocea si echipa ei trateaza cu maxima seriozitate toate cererile de suport primite de la clientii care utilizeaza sistemul ERP Pluriva si incearca sa le rezolve in cel mai scurt timp posibil, bazandu-se pe experienta lor cu mii de utilizatori ERP care au solicitari din cele mai diverse. Ramona a creat la Pluriva o echipa foarte experimentata de suport, ce imbina cunostintele IT cu cele de business, pentru a rezolva atat cererile de suport tehnic, dar si cele care tin de organizarea afacerii si de utilizarea cat mai eficienta a sistemului Pluriva ERP. Pentru o dezvoltare profesionala continua, Ramona participa la cursuri de leadership & management, printre care se numara: Coaching@Work – Training Coaching pentru Manageri, Time@Work – Curs Time Management si PM@Work, organizate de Axioma Solutions. Profilul de LinkedIn al Ramonei Bobocea poate fi vizualizat aici.

Andrei_Slusarencu_plurivaAndrei Slusarencu – HCM Division Manager

Andrei Slusarencu s-a alaturat echipei Pluriva ERP in anul 2012, in calitatea de ERP & CRM Implementation Manager. În decursul celor peste 10 de ani de experienţă în consultanţă IT, Andrei a lucrat pentru companii de top din industria IT, fiind pe rand Consultant, Senior Consultant, Project Manager, Consulting Manager.
Pentru el, un proiect de implementare reusit inseamna un manager si un utilizator multumiti de modul in care aplicatia functioneaza si de felul in care acopera necesitatile de business. Avand la baza standardele procedurale de implementare a unor sisteme de tip ERP sau CRM, Andrei Slusarencu reuseste sa inteleaga in profunzime si la nivel global procesele interne ale clientilor, nevoile managementului companiilor si in aceeasi masura nevoile utilizatorilor. Experienta lui cu clienti care isi desfasoara activitatea in diferite industrii, precum si cunoasterea in detaliu a tuturor functionalitatilor Pluriva ERP, il ajuta sa ofere solutiile optime ce pot acoperi fluxurile informationale si de business, construind astfel un parteneriat pe termen lung cu acestia.
Andrei este caracterizat de catre cei cu care lucreaza drept un profesionist desavarsit, avand ca puncte forte punctualitatea, organizarea si spiritul analitic. Profilul de LinkedIn al lui Andrei Slusarencu poate fi vizualizat aici.

Danut_Cotet_plurivaDanut Cotet – Software Development Manager

Danut Cotet, Software Development Manager, s-a alaturat echipei Pluriva in anul 2011, ca Programator. Danut a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE), specializarea , Informatica Economica. In acelasi domeniu a absolvit si un program de masterat, tot la Facultatea de Cibernetica. Dorinta de a deveni tot mai bun in ceea ce face l-a determinat pe Danut sa urmeze cursul de Management al Echipelor Performante organizat in cadrul CODECS, ce a durat un an de zile si a inclus patru module: Resurse Umane, Financiar, Marketing, Aprovizionare. Danut Cotet a urmat si cursurile acreditate de Time Management si Project Management, furnizate de compania de training Axioma Solutions. Activitatea lui in cadrul Pluriva este strans legata de trecerea la noua versiune 4.0 a sistemului Pluriva ERP, ce functioneaza 100% online si este disponibil pe orice dispozitiv de tip laptop, telefon sau tableta.

Accesati profilul de LinkedIn al lui Danut Cotet. 

Claudia Oana Tulea – Customer Support Manager

Claudia_Tulea_plurivaClaudia Oana Tulea face parte din echipa companiei Pluriva din luna septembrie 2015, coordonand echipa de suport a sistemului integrat Pluriva ERP, din functia de Customer Support Manager. Ea a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica, din cadrul Universitatii „Politehnica” Bucuresti, precum si Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), realizand aprofundarea studiilor printr-un master de Antreprenoriat si Management Industrial. Printre responsabilitatile Claudiei, Customer Support Manager Pluriva ERP, se numara urmarirea solutionarii, in timp util, a solicitarilor de suport ale clientilor, prioritizarea cererilor primite si coordonarea activitatii departamentului. Comunicarea directa si eficienta cu utilizatorii Pluriva ERP reprezinta conditia obligatorie pentru rezolvarea rapida a cererilor de suport si interventie.

Pentru Claudia, cheia succesului inseamna dezvoltare profesionala continua prin invatare de lucruri noi in domeniu si participarea periodica la intalniri si discutii cu cei care utilizeaza, cu succes, solutia Pluriva ERP.

Accesati profilul de LinkedIn al Claudiei Tulea.

Allen Nedelcu – Marketing & PR Manager
Allen Nedelcu 2

Allen Nedelcu coordoneaza departamentul de Marketing & Relatii Publice al Pluriva. S-a alaturat echipei in 2007, dupa mai multi ani de experienta in comunicarea Business-to-Business (B2B) intr-o companie multi-nationala. Allen a absolvit IAA School of Marketing & Communications – Modulul al II-lea Avansat. El detine un Master in Teoria si Practica Editarii la Facultatea de Litere – Universitatea Bucuresti si a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA. Allen Nedelcu este responsabil de crearea si implementarea campaniilor de marketing, PR, marketing direct si de fidelizare a clientilor Pluriva, de comunicarea web 2.0 si de gestionarea tuturor brandurilor companiei. In definirea strategiilor de piata Pluriva, departamentul de marketing urmareste cu atentie eficienta campaniilor desfasurate si alege acele actiuni ce vor aduce cele mai bune rezultate (Return On Investment ridicat). Allen Nedelcu gestioneaza relatia cu clientii si potentialii clienti ai companiei folosind un sistem de Customer Relationship Management – CRM – dezvoltat in interiorul Pluriva.

Profilul de LinkedIn al lui Allen Nedelcu poate fi vizualizat aici.