fbpx

Alexandra Brehui

Software Implementation Manager

 

Alexandra Brehui coordonează activitatea departamentului de implementare Pluriva ERP și este responsabilă de livrarea soluției către clienți. Împreună cu ei echipa ei, Alexandra urmărește ca în fiecare proiect să livreze clientului soluția optimă și instrumentele necesare dezvoltării afacerii la potențialul maxim. Viziunea ei este că fiecare client Pluriva ERP trebuie să aibă accesul cele mai moderne și mai performante instrumente software și să beneficieze de funcționalitățile care automatizează și organizează activitatea.

 

Alexandra Brehui a absolvit Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj Napoca, specializarea Contabilitate și Informatica de Gestiune. Ea deține diploma de master obținută la Academia de Studii Economice București, specializarea Tehnici Contabile și Financiare de Gestiune a Afacerilor. 

 

Din anul 2016, Alexandra Brehui este membru CECCAR - Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Din anul 2012, Alexandra este membru în Camera Consultanților Fiscali.

 

Avantajul Alexandrei este că abordează proiectele de implementare având o perspectivă dublă: consultant de implementare ERP, dar și contabil foarte experimentat. Înainte de a se alătura echipei Pluriva, a lucrat ca director economic la o importantă companie de construcții. S-a alăturat echipei noastre în calitate de Business & Technical Consultant, iar din anul 2022 este Software Implementation Manager Pluriva ERP.