fbpx

Allen Nedelcu

Marketing & PR Manager

 

Allen Nedelcu coordoneaza departamentul de Marketing & PR al Pluriva. S-a alaturat echipei in 2007, dupa mai multi ani de experienta in comunicarea Business-to-Business (B2B) intr-o companie multi-nationala.

 

Allen este absolvent al International Advertising Association (IAA) School of Marketing & Communications – Modulul al II-lea Avansat. El detine un Master in Teoria si Practica Editarii la Facultatea de Litere – Universitatea Bucuresti si a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA.

 

Allen Nedelcu este responsabil de crearea si implementarea campaniilor de marketing, PR, marketing direct si de fidelizare a clientilor Pluriva ERP si de comunicarea social media. In definirea strategiilor de piata Pluriva, departamentul de marketing urmareste cu atentie eficienta campaniilor desfasurate si alege acele actiuni ce vor aduce cele mai bune rezultate (Return On Investment ridicat).

 

Allen Nedelcu gestioneaza relatia cu clientii si potentialii clienti ai companiei folosind sistemul de Customer Relationship Management (CRM) Pluriva.