fbpx

Georgian Roșu

General Manager Pluriva

Georgian Roșu este General Manager si actionar in Pluriva. A contribuit la infiintarea companiei in anul 1998, cand era student in anul IV al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti – Sectia Calculatoare. De-a lungul anilor, a ocupat diferite functii in cadrul Pluriva, iar din anul 2006 este General Manager al companiei. In anul 2009 a finalizat etapa principala a programului MBA al CODECS Business School. Georgian imbina cunostintele avansate de programare cu buna intelegere a proceselor de afaceri ale companiilor romanesti, orientand compania pe care o conduce spre oferirea de solutii care sa eficientizeze modelul de business al clientilor si care sa le creasca performanta.

 

Din dorinta de a oferi mediului de business romanesc acces la cele mai bune practici cu privire la sistemele informatice de business, Georgian Roșu a coordonat traducerea si publicarea in limba romana a unei carti internationale despre ERP, best-seller in topurile Amazon, „ERP MODERN. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”. Cartea este o premiera editoriala, reprezentand prima traducere in limba romana a unei carti despre ERP. Sub coordonarea lui Gerogian, compania a lansat inițiativele academice Pluriva ce pregătesc viitori specialiști în domeniul IT. Studenții de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica si Facultatea de Management – Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Științe Economice - Universitatea „Valahia” Targoviste, Facultatea de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor – Universitatea „Titu Maiorescu” si Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea "Ovidius" din Constanta participă la cursul de Gestiunea afacerilor folosind sisteme ERP.

 

Articole și interviuri publicate :

 10 provocări dominante pentru afacerile din România în perioada post-izolare și cum pot fi depășite cu sistemele ERP

Georgian Roșu, Pluriva: În luptă cu giganții software-ului de business

Un antreprenor român a pornit în studenţie o afacere într-una dintre cele mai dinamice industrii. Cum a evoluat

Compania de software Pluriva și-a crescut cifra de afaceri cu peste 28% în 2023, până la 14,1 milioane de lei

Georgian Roşu, general manager al Pluriva: În primele luni ale acestui an, portofoliul Pluriva a fost completat cu peste 50 de proiecte noi. Ne propunem ca în următorii 2-3 ani să ajungem la 2.000 de proiecte implementate