fbpx

Melania Gabriela Tudor

Operations Manager

 

Melania Gabriela Tudor face parte din echipa Pluriva de la inceputul anului 2019 si este Operations Manager. Melania este responsabila de toate operatiunile desfasurate de companie, avand ca obiectiv principal ca organizatia sa livreze clientilor produse si servicii de cea mai inalta calitate. Ea urmareste ca strategia de afaceri a firmei sa se concretizeze in activitati clare efectuate de catre membrii echipei. Impreuna cu Directorul General si cu echipa de management a Pluriva participa activ la indeplinirea obiectivelor de afaceri ale firmei. Melania coordoneaza eforturile companiei de imbunatatire continua a calitatii produselor si serviciilor si de utilizare a noilor tehnologii pentru a creste eficienta si profitabilitatea business-ului. Lucrand indeaproape cu echipele de implementare, suport, dezvoltare, vanzari si marketing Pluriva, colega noastra le asigura clientilor o experienta integrata in relatia cu compania.

 

Este in responsabilitatea ei ca angajatii Pluriva sa fie in permanenta informati cu privire la noile functionalitati ale aplicatiilor software, astfel incat clientii sa aiba intotdeauna acces la cele mai performante solutii disponibile.

 

Melania Tudor are o experienta de peste 12 ani in mediul corporatist multinational din domeniul IT. Inainte de a se alatura echipei Pluriva, a activat cu succes in roluri de consultant IT, trainer, project coordinator si project manager.

 

Detine certificarea Project Management Professional (PMP). Alte cursuri absolvite sunt: certificare Microsoft Project Professional, certificare evaluator proiect, formator - trainer, expert in accesarea fondurilor europene structurale si de coeziune. Detine un master in Managementul investitiilor in ecosisteme. A colaborat cu companii de top in managementul si implementarea unor proiecte de interes national, in sustinerea de cursuri si traininguri profesionale.