fbpx

Andreea Mircea

Customer Support Manager

 

Andreea Mircea face parte din echipa Pluriva din luna Octombrie 2015, coordonand echipa de suport a companiei Pluriva din luna septembrie 2018, avand functia de Customer Support Manager. Ea a absolvit Facultatea de Finante-Banci, Contabilitate și Administrarea Afacerilor, specializarea „Contabilitate si informatica de gestiune” din cadrul Universitatii Titu Maiorescu” Bucuresti.

 

Printre responsabilitatile Andreei, Customer Support Manager Pluriva ERP, se numara urmarirea solutionarii, in timp util, a solicitarilor de suport ale clientilor, prioritizarea cererilor primite si coordonarea activitatii departamentului.

Pentru Andreea, cheia succesului inseamna dezvoltare profesionala continua, prin invatare de lucruri noi in domeniu si participarea periodica la intalniri si discutii cu cei care utilizeaza, cu succes, solutia Pluriva ERP.

 

Cu zambetul pe buze si cu o atitudine pozitiva, alaturi de comunicarea directa si eficienta, Andreea isi pune intotdeauna amprenta asupra muncii sale si gaseste solutii pentru rezolvarea tuturor cererilor de suport.