fbpx

Morgan Sol: Studiu de caz privind administrarea personalului, a documentelor si a calculului salarial cu ajutorul aplicatiei software Pluriva HCM

Cautarea unei noi aplicatii de resurse umane si salarizare si achizitionarea platformei software Pluriva HCM au aparut ca urmare a dezvoltarii companiei Morgan Sol si a numarului de clienti aflat in continua crestere.

Clientul:

Morgan Sol

 

Website:

www.morgansol.ro

 

Director comercial:

Camelia Mortici

 

Solutia utilizata: Platforma online Pluriva HCM

Componente Pluriva HCM implementate: Administrare personal si documente si Salarizare

Cine este Morgan Sol?

Morgan Sol este o companie 100% romaneasca, infiintata la sfarsitul anului 2007. Proiectul a luat nastere din dorinta de a oferi servicii de salarizare si administrare de personal, recrutare si selectie angajati. Pe o piata aflata la inceput de drum in domeniul serviciilor externalizate de HR, Morgan Sol a adus o echipa noua, tanara si dinamica, cu oameni orientati spre indeplinirea obiectivelor clientilor.

 

Platforma online Pluriva HCM a indeplinit toate cerintele celor de la Morgan Sol. Modulele de Salarizare si de Administrare Personal sunt factori esentiali in activitatea consultantilor si in indeplinirea tuturor cerintelor pe care le au clientii lor. Pe langa functionalitatile complete incluse in solutia Pluriva HCM, un rol important a jucat si colaborarea pe care au avut-o cu consultantii de vanzari si de implementare Pluriva. Astfel, intr-un termen de doar sase luni, au reusit sa achizitioneze si sa implementeze noua aplicatie pentru toate societatile pentru care ofereau servicii. In tot acest timp, consultantii Morgan Sol au luat parte la training-urile sustinute de echipa de implementare Pluriva si au reusit sa dobandeasca toate cunostintele necesare desfasurarii activitatii lor.

Recomandarea clientului

Ceea ce ne-a atras la platforma Pluriva HCM este interfata prietenoasa si faptul ca este foarte usor de folosit si de invatat. Toate acestea au contat foarte mult pentru ca implementarea sa fie una de succes si sa ne bucuram de aplicatie la capacitate maxima de la bun inceput. Inclusiv cei mai noi angajati, care nu au luat parte la procesul de implementare, au reusit in cateva zile sa se familiarizeze cu aplicatia si sa o foloseasca in activitatea zilnica. Un alt plus Pluriva HCM este departamentul de suport. Mereu am primit un raspuns prompt la toate solicitarile noastre. Echipa de suport Pluriva ne-a tratat fiecare solicitare cu profesionalism, astfel incat activitatea noastra sa nu aiba niciodata de suferit. Mereu recomandam Pluriva HCM pentru administrarea activitatii departamentelor de HR.

Camelia MorticiDirector Comercial Morgan Sol