fbpx

Deziclean Retail Division: Studiu de caz privind implementarea Solutiei Pluriva HCM

Deziclean Retail Division SRL a ales serviciile de salarizare, administrare personal si dreptul muncii oferite de catre City Square Center folosind platforma software de HR&Payroll Pluriva HCM (Human Capital Management).

Clientul:

Deziclean Retail Division SRL

 

Website Deziclean:

www.deziclean.ro

 

Numar de angajati ai clientului:

+600

 

Furnizor de servicii de salarizare, administrare personal si dreptul muncii: City Square Center

Platforma software de HR & Payroll: Pluriva HCM

Anul implementarii: 2017

Cine este Deziclean?

Deziclean Retail Division SRL este o companie de servicii profesionale de curatenie. Cei peste 600 de angajati ai Deziclean gestioneaza un portofoliu format din magazine, retele de magazine, hipermarketuri, dar si cladiri de birouri, aflate in Bucuresti si in toata tara. Activitatea companiei este raspandita in plan national, dimensiunea firmei crescand constant, in ultimii ani, la fel si numarul de locatii carora le ofera servicii de curatenie.

Recomandarea clientului

In activitatea noastra, aplicatia Pluriva HCM reprezinta instrumentul prin care, rapid si eficient, am reusit sa ne adaptam la nevoia clientului pentru sustinerea lui si a proiectelor sale. Noi, cei din echipa de consultanta, consideram solutia Pluriva HCM ca deja fiind parte din familia noastra, aceasta reusind sa substituie, in mod real, o parte dintre actiunile noastre si sa realizeze in mod automat si corect procese consumatoare de timp si de resurse, reusind astfel sa ne dedicam mai mult activitatilor de analiza de specialitate, dezvoltand si inovand tot mai mult procesele de resurse umane.

George RăuțiManager de Proiect de Consultanta si servicii HR din partea City Square Center