fbpx

Pluriva HCM

Pluriva HCM (Human Capital Management) este un soft de resurse umane performant, conceput pentru departamentele de HR&Payroll si dezvoltat de o companie 100% romaneasca. Cu ajutorul aplicatiei Pluriva HCM departamentele de HR au avantajul de a utiliza unul dintre primele soft-uri de resurse umane livrat pe o platforma online, ce poate fi accesat atat de pe laptop sau calculator, cat si de pe mobil sau tableta. Calcul salarial, administrare de personal, self-service sau pontaj electronic – toate sunt regasite intr-o singura aplicatie online, formata din module dedicate managementului capitalului uman.

Module Pluriva HCM

Administrare personal

Salarizare

Indicatori de performanta

Control acces

Evaluari

Portal Angajat

Cursuri

Beneficii si consumuri

Competente

Ghid ERP

Portofoliu eCommerce

Stiri

Pluriva - 20 de ani

Administrare personal

Modulul Administrare Personal al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM este dedicat companiilor ce urmaresc eficientizarea activitatii departamentelor de HR si reducerea birocratiei de zi cu zi. 

Salarizare

Salarizarea este un element esential in activitatea departamentul de HR. Remuneratiile salariatilor, indemnizatiile, sporurile sau alte adaosuri sunt aspecte ce stau la baza tuturor contractelor [..] 

Indicatori de performanta

Componenta Indicatori de Performanta a aplicatiei de resurse umane si salarizare Pluriva HCM este dezvoltata cu scopul de a urmari si de a imbunatati performantele angajatilor si de a oferi [..]

Compensatii si beneficii

Centralizarea tuturor informatiilor referitoare la drepturile salariale si a compensatiilor financiare pentru fiecare angajat este extrem de importanta in activitatea departamentului de resurse umane.

Pontaj si control acces

Modulul Control Acces al aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM permite integrarea cu sistemele de acces angajati din companie, in vederea transmiterii informatiilor referitoare la timpul de lucru al acestora.

Competente

Modulul Competente din cadrul solutiei software Pluriva HCM este conceput pentru centralizarea cunostintelor angajatilor si pentru a obtine o situatia la zi a aptitudinilor, abilitatilor si certificarilor [..]

Evaluari

Modulul Evaluari din Pluriva HCM a fost conceput cu scopul de a permite configurarea unor programe de evaluare proprii destinate angajatilor sau candidatilor pentru diferite pozitii.

Pluriva eLearning

Pluriva eLearning este o solutie online a soft-ului de resurse umane Pluriva HCM, cu ajutorul careia creati, publicati si distribuiti online propriile cursuri sau lectii. Modulul poate fi utilizat pentru a crea teste de verificare a cunostintelor sau chestionare de opinie pentru angajati.

Portal Angajat

Modulul de Self Service - Portal Angajat este componenta a aplicatiei de resurse umane Pluriva HCM si ofera suport angajatilor din companie, pentru obtinerea de documente sau informatii specifice  [..]

De ce sa alegi Pluriva HCM?

Aplicatie cloud

Pluriva HCM este un soft de resurse umane online, livrat in cloud, ce poate fi accesat de pe orice calculator sau laptop, mobil sau tableta. Acesta poate fi utilizat in orice moment, fiind necesar doar contul, utilizatorul si parola.

Arhiva Electronica

Toate informatiile si documentele angajatilor sunt pastrate electronic, in foldere securizate oferind posibilitatea de a le accesa rapid de fiecare data cand sunt solicitate.

Experienta

Pluriva HCM este un soft dezvoltat de consultanti cu peste 15 ani experienta in domeniul resurselor umane, ceea ce face ca toate procesele ce au loc in aplicatie sa fie realizate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Birocratie redusa

Pluriva HCM include un modul de self service ce contribuie la reducerea solicitarile trimise catre departamentele de HR. Acest modul ofera posibilitatea angajatilor de a-si descarca singuri documentele personale sau de a solicita aprobarea concediilor online.

Generare automata

Documentele de tip adeverinte, acte aditionale, fise de post, state de plata si altele sunt generate automat, informatiile fiind preluate din aplicatie.

Informatii in timp real

Pluriva HCM este o aplicatie online, toate informatiile sunt pastrate electronic si pot fi accesate in timp real. Pluriva HCM nu necesita timp pentru actualizarea informatiilor referitoare la angajati si la drepturile salariale.

Recomandarea clientului

Aprecierile clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi. Descopera mai jos care sunt parerile acestora referitoare la solutia Pluriva HCM.

Insert [shortcode] testimoniale

Andrei Slusarencu, HCM Division Manager recomanda Pluriva deoarece:

Aplicatia Pluriva HCM ajuta companiile sa isi gestioneze documentele de HR, sa administreze fluxurile de personal si situatiile legate de calculul salarial din cadrul companiei.
Clientii nostri au reusit cu ajutorul soft-ului pe care l-am livrat sa optimizeze toate cheltuielile cu angajatii pe baza rapoartelor generate, dar si sa eficientizeze intreaga activitate a departamentului de resurse umane.
Solutia noastra se pliaza atat pentru companii cu un numar mai mic de salariati, dar si pentru cele cu un numar mare. Avem clienti care ofera servicii externalizate de resurse umane si care gestioneaza cu ajutorul aplicatiei noastre zeci de companii.

Pluriva HCM - Studii de caz

Suntem alaturi de clientii nostri in toate provocarile lor. Studiile de caz Pluriva HCM evidentiaza principalele functionalitati ale solutiei noastre.

Pluriva HCM - Studii de caz

Clientii Pluriva HCM utilizeaza solutia noastra  pentru eficientizarea tuturor activitatilor din departamentele de resurse umane. Descopera povestile de succes din studiile de caz Pluriva HCM si vezi cum iti poti optimiza si tu toate sarcinile de HR.

Insert [shortcode] logo+titile+short desc

Portofoliu HCM

Ne mandrim cu un portofoliu de +1000 de implementari. Descopera mai jos lista completa a clientilor nostri.

Insert [shortcode] portofoliu

Pasii implementarii

Descopera mai jos care sunt pasii ce trebuie parcursi in procesul de implementare al solutiei Pluriva HCM

Analiza de proiect si calendarul de implementare
Configurare si pregatire date de test
Instruire utilizatori
Import date si intrarea in productie
Asistenta Go Live si finalizarea proiectului
Analiza de proiect si calendarul de implementare

Analiza de proiect si calendarul de implementare:

Primul pas presupune analiza specificatiilor si a cerintelor clientului, precum si identificarea si intelegerea acestora. Impreuna cu managerii de proiect responsabili se stabilesc datele calendaristice pentru pasii implementarii.

Configurare si pregatire date de test

Configurare si pregatire date de test

Impreuna cu furnizorul de servicii se importa nomenclatoarele si alte date necesare perioadei de testare pentru a observa fluxul de lucru si pentru a putea configura mai apoi aplicatia. Aplicatia este cont de specificatiile si dezvoltarile solicitate de client.

Instruire utilizatori

Date de test

Impreuna cu clientul se testeaza toate configurarile si dezvoltarile solicitate. Ulterior se instruiesc toti utilizatorii in vederea dobandirii deprinderilor de utilizare si administrare a aplicatiei la sediul clientului.

Import date si intrarea in productie

Import date si intrarea in productie

Datele finale sunt importate in noul soft conform specificatiilor clientului, urmand ca aplicatia sa poata fi data spre folosinta tuturor celor ce urmeaza a o folosi. Prima zi de utilizare a noului soft, denumita de catre consultantii Pluriva „Go Live” presupune urmarirea intregului flux de lucru pentru a vedea daca totul este conform cu cerintele clientului.

Asistenta Go Live si finalizarea proiectului

Asistenta Go Live si finalizarea proiectului

Pe parcursul primei perioade de utilizare, echipa de asistenta Pluriva se va afla in permanenta langa utilizatorii finali pentru a asigura suport suplimentar necesar utilizatorilor in perioada de inceput a utilizarii aplicatiei. Dupa ce exista siguranta ca aplicatia ruleaza asa cum a fost solicitata, are loc inchiderea tuturor cerintelor de analiza.

Demo HCM - Gratuit 45 de zile

Testati gratuit functionarea integrala Pluriva ERP in firma dvs.

Bine ati venit in perioada de test Pluriva HCM!

Creati-va contul dvs. gratuit si complet functional in sistemul Pluriva HCM: acces la toate modulele si la rapoartele de Business Intelligence. Primiti imediat prin email datele de conectare si incepeti sa lucrati prin Internet, fara a fi nevoie de instalarea unui program.

acces la toate modulele

rapoarte Business Intelligence

online - fara a fi nevoie de instalarea unui program