fbpx

Telemunca sau munca la domiciliu în vremea Coronavirus. Instrumente Pluriva ERP pentru eficientizarea lucrului la distanță

Afacerile trebuie să meargă înainte – pe cât este posibil în condițiile declanșării virusului COVID-19.

Trăim cu toții o perioadă de maximă incertitudine, în România și peste tot. Prioritară pentru noi este sănătatea oamenilor, fie că vorbim de echipa Pluriva, clienți sau parteneri. Dar în același timp, afacerile trebuie să meargă înainte – pe cât este posibil în condițiile declanșării virusului COVID-19.

 

Antreprenorilor din România le furnizăm instrumentele de lucru de tip software ERP pentru a reduce la maximum prezența fizică a angajaților la sediile companiilor. Prin componentele aplicației Pluriva ERP ajutăm firmele să extindă aria de activități efectuate de angajați de la distanță – telemuncă sau munca la domiciliu. Le asigurăm clienților posibilitatea de a implementa un mod de lucru la distanță colaborativ, care să acopere cele mai multe din activitățile departamentelor de Contabilitate, Financiar, Resurse umane, Vânzări, Marketing, Suport, Aprovizionare și chiar Gestiune și Logistică.

Cum sprijină Pluriva ERP munca la distanță

1. Funcționare nativă online, de oriunde, de pe orice dispozitiv

Sistemul Pluriva ERP a fost conceput de la început pentru a funcționa online, direct prin browser de Internet. Utilizatorii au nevoie de un dispozitiv de tip PC, laptop, tabletă, telefon mobil sau chiar … televizor conectat la Internet. Angajații clienților noștri sunt productivi de oriunde ar fi: la birou, acasă ori în altă locație. Pur și simplu se conectează la aplicație și au acces la fluxurile de lucru asociate, precum și la rapoarte manageriale.

Funcționarea online a aplicației înseamnă că nu este nevoie de eforturi tehnice pentru a reloca infrastructura de lucru de la birou spre casă. Productivitate maximă, fără perturbarea activității.

Lucru de acasa de pe laptop

2. Rapoarte manageriale disponibile de oriunde

Aplicația Pluriva include peste 1.800 de rapoarte și analize ce acoperă activitatea departamentelor din firmă și oferă o viziune integrată asupra afacerii. Aceste rapoarte sunt disponibile online – în limita drepturilor de acces – direct în programul ERP. Managerii controlează de la distanță afacerea cu ajutorul acestor instrumente: indicatori cheie, rapoarte de activitate, rapoarte operaționale.

3. Fluxuri online de aprobare documente

În condițiile dispersării angajaților în diferite locații, fluxul online de aprobare documente operaționale direct în aplicația ERP înlocuiește 100% nevoia prezenței fizice a persoanelor de decizie. La introducerea în sistem a unui document de aprobat, utilizatorii responsabili sunt notificați prin email cu privire la apariția acestui document. Aprobarea, respingerea sau eventualele comentarii se pot efectua de oriunde, folosind laptop, tabletă sau telefon.

 

”Primele reacții după câteva zile de lucru la distanță pentru echipa noastră și pentru o parte din clienți este că oamenii sunt foarte eficienți. Cu instrumentele potrivite de lucru colaborativ de la distanță, angajații devin chiar mai productivi în ceea ce fac. Anticipăm că și după terminarea acestei perioade dificile cauzată de noul Coronavirus, munca la distanță va lua o amploare mult mai mare în România.”

Georgian Roșu, General Manager Pluriva

4. Departamente conectate la distanță

Indiferent de eventuale amânări și scutiri de la plata taxelor și impozitelor, declarațiile contabile tot trebuie generate și contabilitatea tot trebuie ținută la zi. Angajații departamentelor de contabilitate și financiar au la dispoziție în sistemul ERP toate funcționalitățile necesare pentru a lucra 100% de la distanță. Situația este similară și pentru angajații departamentului de Resurse Umane. Și ei își pot desfășura eficient activitatea de oriunde ar fi. Portal Angajat este un instrument în munca la distanță, ce le facilitează angajaților efectuarea pontajului zilnic. Modulele Pluriva ERP permit lucrul la distanță pentru departamentele de: Vânzări, Marketing, Suport sau Aprovizionare. În cazul angajaților responsabili de Gestiune, Logistică sau Producție, o parte din activități pot fi efectuate online, în aplicația Pluriva ERP.

5. Managementul proiectelor

Foarte multe activități interne se pot organiza eficient cu ajutorul modulului de Proiecte al aplicației Pluriva ERP. Fie ca este vorba de proiecte sau lucrări pentru clienți, ori proiecte de organizare internă, modulul oferă controlul îndeplinirii la timp si în bugetul de ore al sarcinilor. Cu ajutorul acestui modul, clienții noștri își pot urmări în timp real profitabilitatea proiectelor, prin înregistrarea cu precizie a cheltuielilor și veniturilor la adăugarea documentelor financiare. Rapoartele de pontaj și prezență se pot genera automat în baza informațiilor introduse în acest modul.

lAPTOP 2

Special pentru această perioadă de nesiguranță, am perfecționat funcționalități foarte utile pentru eficientizarea și protejarea afacerilor clienților noștri. Înțelegem noile nevoi ale firmelor din România și am pregătit fluxuri și funcționalități adaptate:

 

 Generarea facilă a tuturor actelor adiționale privind munca la distanță a angajaților – dintr-o singură operațiune în program.

Înregistrarea cererilor de concedii pentru persoanele aflate în carantină.

Direct în modulul Financiar, există funcționalități de tip CRM – Collection, pentru activități cu clienții debitori, în scopul recuperării datoriilor. Urmăriți situația clienților debitori, având informații in timp real despre valoarea datoriilor, termen depășit sau penalizări.

Controlul strict al termenelor de plată utilizate în relația cu clienții – cu ajutorul modulului de Politici Comerciale.

Articole similare