fbpx

Finanțare europeană în 2024 pentru digitalizarea afacerilor, cu ajutorul sistemului software Pluriva ERP

Digitalizarea IMM-urilor din România este puternic susținută de noul proiect de finanțare prin fonduri europene lansat în data de 15 decembrie 2023. Bugetul total al noului proiect de digitalizare a afacerilor este de 32 de milioane de euro.

A fost lansat recent un apel de proiecte cu finanțare din fonduri europene care susține puternic digitalizarea afacerilor din regiunea centrală a României, in județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.  Bugetul total alocat pentru acest proiect de digitalizare a afacerilor este de 32 de milioane de euro. Apelul de proiecte  se numește "Întreprinderi digitale pentru o economie avansată – sectoarele de specializare inteligentă".  

 

Perioada depunerii dosarelor de finanțare pentru digitalizarea afacerii nu s-a deschis încă. În momentul deschiderii oficiale, în data de 15 decembrie 2023, managerii vor avea de pregătit dosarul de cerere de finantare.

 

Pentru eficiența maximă în depunerea dosarului, vă recomandăm ca în momentul deschiderii oficiale a programului să aveți ofertele pregătite de la un furnizor de soluții și servicii ERP&CRM pentru digitalizarea business-ului. Consultanții Pluriva vă vor ajuta în acest sens.

 

Împreună cu partenerii noștri vă oferim următoarele servicii:

Verificare solicitare și pre-validare eligibilitate proiect (serviciu gratuit)

Consultanță de proiect

Redactare și depunere dosar proiect de finanțare

După obținerea finanțării, va începe proiectul de implementare a sistemului ERP Pluriva

 

Această inițiativă oferă finanțări cuprinse între 15.000 și 200.000 de euro, cu accent în special pe soluțiile ERP și CRM, esențiale pentru optimizarea fluxurilor și operațiunilor afacerii. Finanțarea programului este de minimum 90% din valoarea eligibilă a investiției, deschizând ușa spre o transformare digitală semnificativă. 

 

Perioada de depunere a dosarelor este între 15 decembrie 2023 și 15 mai 2024, ceea ce înseamnă suficient timp pentru a vă pregăti și a beneficia de această inițiativă. Codurile CAEN eligibile includ producție, prelucrare, amenajări, instalații, lucrări, construcții și servicii, acoperind mai multe domenii de activitate. 

Verifică-ți eligibilitatea pentru obținerea finanțării. Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru informațiile necesare verificării eligibilității.

 

Articole similare