fbpx

Pluriva, partener ERP al conferinței Tax Camp – martie 2024 dedicată profesioniștilor în domeniul contabil și fiscal

Pluriva se alătură ca partener ERP conferinței Tax Camp 2024, un eveniment dedicat profesioniștilor din domeniul contabil și fiscal.

La conferința Tax Camp #21, Pluriva va susține o prezentare în cadrul căreia Georgian Roșu, Director General și Alexandra Brehui, Director de implementare, vor detalia modul în care soluția Pluriva ERP optimizează livrarea de servicii contabile și de salarizare către clienți și vor prezenta fluxurile de lucru automatizate în domeniul fiscal și contabil. Tax Camp Ediția #21 se desfășoară pe durata a patru zile, în perioada 29 martie – 01 aprilie la Predeal. 

 

Tax Camp – Eveniment de referință în domeniul fiscal contabil din România

Tax Camp reunește profesioniști din domeniul fiscal și contabil, oferindu-le o platformă ideală pentru dezvoltarea cunoștințelor, perfecționarea abilităților și crearea unor relații profesionale durabile. Participanții la Tax Camp apreciază calitatea informațiilor prezentate, nivelul ridicat al speakerilor și atmosfera interactivă a evenimentului. Conferința este organizată de Horatiu Hagiu - Founder & Senior Partner Weex Global. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor de contabilitate și expertiză, Horațiu a început această serie de evenimente acum 10 ani.

 

Ediția Tax Camp – martie 2024 va reuni peste 100 de participanți dornici să-și extindă orizonturile profesionale și să contribuie la creșterea companiilor pe care le reprezintă. 

 

Prezentarea Pluriva din cadrul Tax Camp va explora următoarele subiecte:

Automatizări cheie în livrarea serviciilor contabile. Cum pot companiile de contabilitate să utilizeze tehnologia pentru a optimiza procesele și a reduce timpul consumat cu task-uri manuale.

Componentele Pluriva ERP. O privire de ansamblu asupra modulelor integrate ce organizează complet activitatea unei firme de contabilitate, inclusiv Client service, Managementul proiectelor, CRM, Ofertare și Contracte.

Verificări și validări. Verificare automată a declarațiilor contabile (cu ajutorul cheilor de validare a documentelor contabile).

Flexibilitate. Posibilitatea de a ține o evidență a amortizării fiscale diferită de cea contabilă. Plan de conturi alternativ pentru evidență contabilă și raportare.

Rapoarte și Analize. Generarea rapidă a rapoartelor de profitabilitate pentru clienți. Repartizare automată pe centre de cost și articole de buget a tranzacțiilor înregistrate.

Acces clienți în Portal. In relația cu clienții serviciilor de contabilitate, companiile pot alege sa le ofere si acestora accesul securizat in program fie pentru a accesa date/rapoarte, fie chiar pentru a introduce date in sistem si genera documente primare de vânzări, cumpărări si nu numai.

Beneficiile automatizării. Creșterea eficienței, reducerea erorilor, economisirea timpului și a costurilor.

Pluriva ERP are un parteneriat de peste 15 ani cu companiile de contabilitate și resurse umane, alături de care construim soluții dedicate managerilor din România. Sistemul IT este o componentă esențială în livrarea corectă a serviciilor de contabilitate și salarizare, asigurând respectarea standardelor de calitate așteptate de către clienți.

 

Aplicația Pluriva ERP oferă următoarele avantaje: Funcționalități aplicate pentru contabilitate și fiscalitate, adaptate la legislația în vigoare; Posibilitatea de personalizare, permițând configurarea soluției conform specificului fiecărei companii; Control al drepturilor de utilizare a aplicației, astfel incat fiecare consultant contabil sa-si acceseze doar proiectele pe care este alocat.

Alexandra BrehuiDirector de Implementare Pluriva ERP

Articole similare