fbpx

Liderul pietei online de produse dedicate animalelor de companie, PentruAnimale.ro, isi consolideaza pozitia prin implementarea Pluriva ERP

Succesul www.PentruAnimale.ro se bazeaza pe serviciile de calitate oferite clientilor. Peste 90% din comenzi sunt livrate in mai putin de 48 de ore. Serviciul de relatii cu clientii este specializat in oferirea de informatii si sfaturi referitoare la nevoile sau problemele animalelor.

Clientul: Your Stuff

Website: PentruAnimale.ro

Management: Laurentiu Miron si Ana-Maria Morar

Produse listate in site: +30 000

Solutia utilizata: Sistemul integrat de gestiune a afacerii Pluriva ERP

Manager de implementare: Jenel Spoeala

Componente implementate: Integrare solutie eCommerce, Modul WMS (Warehouse Management System), Vanzari, Cumparari, Comenzi, Stocuri, Achizitii, Contabilitate, Financiar, Resurse Umane, Salarizare, Depozitare, Livrari, Proiecte, Parc Auto, Oportunitati, Qlik Sense

Cine este Your Stuff?

Your Stuff, companie romaneasca infiintata in anul 2006, detine www.PentruAnimale.ro, cel mai vechi magazin online din Romania de produse dedicate animalelor. Obiectivul principal al celor de la Your Stuff este furnizarea de servicii si produse de calitate superioara pentru toti iubitorii de animale. De la hrana si accesorii cu preturi avantajoase si pana la cele de o calitate super-premium, gama de produse este diversificata si indeplineste conditiile exigente ale oricarui proprietar de animale. In catalogul de produse al celor de la Your Stuff, clientii regasesc si produse veterinare pentru animale, produse de ingrijire si igiena, precum si suplimente nutritive sau produse pentru deparazitare.
Succesul www.PentruAnimale.ro se bazeaza pe serviciile de calitate oferite clientilor. Peste 90% din comenzi sunt livrate în mai puțin de 48 de ore. Serviciul de relatii cu clientii este specializat in oferirea de informatii si sfaturi referitoare la nevoile sau problemele animalelor.


Pentruanimale,ro a câștigat de patru ori, în 2012, 2014, 2015 și 2017 premiul cel mare la categoria Pet Shop in Competitia Magazinelor Online GPeC – o importanta recunoastere pentru activitatea in comertul electronic din Romania.


Activitatea Your Stuff se imparte intre sediul central, depozite si farmacii veterinare. Sediul central este situat in zona Pipera – Voluntari: birourile administrative, call center-ul si departamentul de vanzari. Depozitul are o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati si gazduieste constant +10.000 produse. In website sunt listate in prezent 30.000 de produse, numar in continua crestere. Your Stuff detine si o farmacie veterinara in localitatea Corbeanca.

Dezvoltarea rapida a condus la nevoia unei solutii de tip ERP

Pana la achizitionarea solutiei ERP, informatiile din site, preturile si comenzile, erau gestionate si centralizate in platforma pe care este construit site-ului. Numarul comenzilor a crescut constant. Cerintele clientilor au devenit tot mai diversificate, astfel ca gama de produse a crescut considerabil, fiind orientata catre mai multe specii de animale de companie. Avand in vedere cresterea volumului de afaceri, Your Stuff si-a dorit implementarea unei solutii pentru gestiunea fluxurilor de business din cadrul companiei si pentru optimizarea timpului de livrare a comenzilor.