fbpx

Cum a castigat compania EPC Consultanta de mediu 50 de minute/zi/om prin implementarea sistemului Pluriva ERP

Cu ajutorul sistemului Pluriva ERP, Marius Nistorescu si colegii din managementul EPC Consultanta de mediu au o imagine mai clara asupra nivelului de competenta al oamenilor, asupra productivitatii cu care indeplinesc anumite tipuri de activitati.

Clientul:

EPC Consultanta de mediu

 

Administrator Sartorom: 

Marius Nistorescu

 

Solutia utilizata: Sistemul de gestiune Pluriva ERP

 

Manager de implementare sistem ERP: Daniel Burcut, Project Manager Pluriva ERP

Anul implementarii: 2013

Module Pluriva ERP implementate: Oportunitati, Vanzari, Cumparari, Proiecte, Suport, Parc Auto si Resurse Umane.

Beneficii principale: Cresterea productivitatii angajatilor. Finalizarea la timp a tuturor proiectelor de consultanta. Facturare corecta. Cresterea gradului de responsabilizare a angajatilor. Control privind gradul de incarcare a resurselor umane.

Cine este EPC Consultanta de mediu?

EPC Consultanta de mediu este societate cu capital romanesc infiintata in anul 2000 de o echipa de tineri ingineri si ecologi. Scopul lor comun era acela de a oferi servicii de consultanta de mediu moderne, complete si durabile. In cei 13 ani de activitate, echipa s-a marit, s-a diversificat si a acumulat o experienta impresionanta ce a extins si a imbunatatit gama de servicii oferite clientilor. In acest moment, in echipa EPC consultanta de mediu sunt 20 de consultanti.

Am ales solutia Pluriva ERP in urma vizionarii a peste 30 de sisteme ERP romanesti si internationale. Pluriva este mai mult decât un furnizor de solutii informatice, a devenit un partener pe termen lung al firmei noastre. Solutia Pluriva ERP, formata din functionalitatile ERP, module, calendar de implementare, pret si servicii, a fost cea mai buna pentru noi, dupa discutii cu mai multi furnizori de solutii ERP romanesti si internationale.

Marius NistorescuDirector General EPC Consultanta de mediu