fbpx

Tii evidenta afacerii tale de oriunde te poarta business-ul tau, folosind telefonul mobil & Triplarea vanzarilor folosind un sistem ERP

Liderul pietei online specializate de produse dedicate animalelor de companie, PentruAnimale.ro, isi consolideaza pozitia pe piata

Citeste despre ceea ce te intereseaza cel mai mult:

Tii evidenta afacerii tale de oriunde te poarta business-ul tau, folosind telefonul mobil
Liderul pietei online specializate de produse dedicate animalelor de companie, PentruAnimale.ro, isi consolideaza pozitia pe piata prin implementarea Pluriva ERP
Pluriva – partener principal pentru cea mai importanta conferinta de eCommerce pe platforma Magento

Tii evidenta afacerii tale de oriunde te poarta business-ul tau, folosind telefonul mobil

Ca manager, business-ul te poarta in cele mai diverse locuri: prezentari, negocieri, intalniri cu furnizorii, discutii, evenimente… Timpul petrecut de manageri departe de birouri este in crestere, dupa cum o arata mai multe studii publicate in Romania. Telefonul mobil si-a castigat locul in top trei dispozitive mobile utilizate in business.

Special pentru managerii mereu in miscare, ce isi doresc sa tina evidenta afacerii de oriunde s-ar afla, sistemele software de afaceri de tip ERP (Enterprise Resource Planning) ofera accesul la Business Intelligence: rapoarte, analize, situatii, grafice si tablouri de bord chiar pe telefonul mobil. Rapoarte disponibile pe mobil isi extrag informatiile din datele operate de catre utilizatori in sistemul ERP.

Intotdeauna informat despre ceea ce se intampla in departamentele afacerii tale

Vanzari

Stocuri

Financiar

Resurse umane

Trei motive pentru care telefonul mobil este printre cele mai importante device-uri ale unui manager

Dincolo de utilizarea clasica a telefonului mobil, pentru vorbit, mesaje, emailuri, navigare pe Internet, plati, acest dispozitiv este foarte utilizat in business si pentru ca:

Peste 90% din managerii care beneficiaza pe mobil de rapoarte si analize extrase din sistemul ERP acceseaza cel putin o data pe zi rapoartele disponibile. Acest lucru ii ajuta sa controleze mai bine afacerea, sa stie ce se intampla si sa ia decizii pe loc.

Cu ajutorul sistemului ERP, pe telefonul mobil, managerii vizualizeaza si aproba sau resping documentele introduse in aplicatia ERP de membrii echipei: Oferte, Comenzi, Cereri concediu.

Planifica si prioritizeaza activitatea lor si a membrilor echipei, de pe mobil, in sistemul ERP.

”Rapoarte si analize in timp real”

”Pluriva ne furnizeaza platforma de business intelligence, cu ajutorul careia ne configuram diferite rapoarte specifice activitatii noastre. Analizele sunt foarte usor de utilizat si este suficient sa aloci aproximativ 30 de minute pentru a intelege modul in care trebuie citite. Rapoartele si graficele analizeaza in detaliu informatiile cele mai relevante pentru noi: valoarea comenzilor, numarul acestora sau cresterea vanzarilor si a stocurile in functie de strategiile pe care le-am adoptat.” – Oana Gavril, Pegas

Descopera sistemul Pluriva ERP

Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii utilizat de peste 1.300 de firme din Romania, din diferite domenii de activitate: distributie, productie, retail, servicii, contabilitate, resurse umane, echipamente sau alimentatie. Rapoarte si analizele manageriale disponibile pe telefoanele mobile cresc productivitatea angajatilor ce isi desfasoara o parte din activitate in afara companiei, oferindu-le accesul – in limita drepturilor prestabilite – la informatiile necesare desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii.

Accesezi rapoartele de business exact atunci cand ai nevoie de ele, oriunde te-ai afla. Pachetul de rapoarte Pluriva este compatibil cu toate dispozitivele mobile existente pe piata: tablete, smartphone sau laptopuri.

Testeaza sistemul ERP, cu rapoarte si analize disponibile pe mobil

Solicita gratuit propriul tau cont demo functional de sistem ERP cu componentele specifice afacerii tale. >> https://www.pluriva.com/testeaza-demo/

Testeaza sistemul ERP, cu rapoarte si analize disponibile pe mobil

Your Stuff, companie romaneasca infiintata in anul 2006, detine www.PentruAnimale.ro, cel mai vechi magazin online din Romania de produse dedicate animalelor. Obiectivul principal al celor de la Your Stuff este furnizarea de servicii si produse de calitate superioara pentru toti iubitorii de animale. De la hrana si accesorii cu preturi avantajoase si pana la cele de o calitate super-premium, gama de produse este diversificata si indeplineste conditiile exigente ale oricarui proprietar de animale. In catalogul de produse al celor de la Your Stuff, clientii regasesc si produse veterinare pentru animale, produse de ingrijire si igiena, precum si suplimente nutritive sau produse pentru deparazitare.

 

Beneficii cheie ale implementarii Pluriva ERP:

 

Triplarea numarului de comenzi clienti primite si livrate de Your Stuff. Prin automatizarea fluxului de preluare, procesare, pregatire si livrare comenzi, folosind modulele Pluriva ERP, numarul de comenzi a crescut de trei ori, pana la 60.000 / an.

Cresterea cu 230% a cifrei de afaceri, in 2018 vs. 2015.

Peste 90% din comenzi sunt livrate in maximum 48 de ore.

Cresterea numarului de produse comercializate online

 

“Inca de la primele discutii ne-au transmis increderea ca toate problemele noastre vor fi rezolvate si ca pentru toate cerintele se vor gasi solutii. Ceea ce s-a si intamplat. Impreuna cu echipa Pluriva, am gandit si dezvoltat fiecare flux in parte ce mai apoi a fost implementat de catre ei in aplicatie. Toate cerintele au fost dezvoltate si, cel mai important, mereu s-au gasit solutii pentru noi. Am apreciat de la bun inceput bunavointa de a dezvolta tot ceea ce am avut nevoie pentru ca Your Stuff sa isi poata continua procesul de ascensiune din ultimii ani. In nici un moment nu s-a incercat impunerea unei aplicatii ca atare, ci s-au construit fluxuri dupa nevoile noastre de business.” – Ana Maria Morar, Managing Partner Your Stuff

Testeaza sistemul ERP, cu rapoarte si analize disponibile pe mobil

Pluriva a fost partenerul oficial (community partner) al evenimentului Meet Magento România, desfasurat la Bucuresti. Compania a fost reprezentata de catre Georgian Rosu – General Manager, ce a vorbit, in prima zi a evenimentului, despre integrarea eCommerce & ERP - Automatizarea fluxurilor de business ale unui magazin online, folosind sistemul integrat ERP.

Din prezentare, participantii au aflat ce presupune integrarea magazinului online cu un sistem software de tip ERP, care sunt cele mai importante automatizari de care beneficiaza utilizatorii si care sunt metodele de reducere a costurilor si de eficientizare a timpului in ceea ce priveste fluxurile operationale de preluare, confirmare si livrare comenzi.

Pluriva ERP furnizeaza firmelor ce isi desfasoara activitatea in mediul online si offline solutii pentru crearea unei strategii de vanzari multichannel, instrumente de organizare si control al afacerii si solutii pentru optimizarea si cresterea vanzarilor.

7 beneficii rapide ale integrarii Pluriva ERP - Magento

Indiferent de numarul de magazine online detinute, informatiile sunt gestionate si centralizate intr-un singur sistem ERP - Pluriva
Toate comenzile ajung in sistemul ERP si intra automat in procesul de confirmare si livrare client
Facturile sunt generate automat dupa confirmarea comenzii
Dupa generarea facturii, sunt generate automat AWB-urile sau etichetele de livrare
Stocurile din sistemul ERP sunt actualizate in timp real pe baza comenzilor plasate online
Este automatizat procesul de aprovizionare prin realizarea necesarului de achizitii cu ajutorul platformei ERP
Rapoarte si analize pentru politici comerciale ce maximizeaza profitabilitatea

Magento este cea mai populara platforma open source pentru dezvoltarea magazinelor online, avand la baza un sistem flexibil de administrare a continutului din site. Evenimentul Meet Magento reuneste specialisti din eCommerce-ul romanesc si international - pentru a vorbi despre ultimele instrumente si tendinte din mediul online si pentru a oferi o oportunitate de networking intre comercianti si furnizorii de solutii.

Articole similare