Evaluari

Cu ajutorul Modulului Evaluari al Pluriva HCM, implementati programe de evaluare a angajatilor de catre colegii lor din firma, de catre parteneri, clienti sau furnizori. Chestionarele de evaluare online se completeaza in sistemul Pluriva, iar managementul are acces direct la rezultate si la istoricul evaluarilor. Principalele beneficii obtinute de catre cei care utilizeaza acest modul sunt: cresterea performantei angajatilor si imbunatatirea calitatii serviciilor furnizate.

Evaluari. Functionalitati cheie:

  • Programe de Evaluare. Implementati si urmariti programe de evaluare a angajatilor. Evaluarea se realizeaza online, pe baza accesului securizat.
  • Criterii de Evaluare. Construiti si implementati criterii de evaluare, cu ajutorul intrebarilor din chestionar si al posibilelor raspunsuri la intrebari. Beneficiati de istoricul evolutiei performantei angajatilor conform unor criterii constante de evaluare.
  • Raporturi de Evaluare. Evaluati corect, pe baza unor criterii clare de evaluare si avand aceleasi unitati de masura, ce performanta au angajatii – unii fata de ceilalti. Calculati Topul angajatilor, Clasamente pe diverse criterii de performanta, in functie de indicatori si in functie de perioada urmarita: saptamanal, lunar, anual. Evaluati performanta angajatilor atat fata de obiectivele lor personale, cat si fata de media performantelor colegilor care au aceleasi responsabilitati si care sunt evaluati prin aceiasi indicatori.
  • Evaluari 360 de grade. Concepeti si lansati evaluari de tip 360 de grade in care, prin conectarea in sistemul Pluriva, angajatii sunt evaluati de catre manageri, subordonati, colegi, clienti, furnizori si parteneri. Evaluarile se realizeaza online, iar rezultatele se centralizeaza automat.
  • Formulare de Evaluare. Personalizati formularele folosite pentru fiecare categorie de evaluatori: manageri, subordonati, colegi, clienti, furnizori si parteneri.
  • Calendare de Evaluare. Definiti data de inceput si data de sfarsit a programelor de evaluare si stabiliti perioadele in care formularele sunt deschise pentru evaluare. In afara perioadelor de evaluare, sistemul se inchide si nu permite accesul utilizatorilor.
  • Evaluari si Rezultate. Beneficiati de rapoarte despre cum a fost evaluat fiecare angajat, dar si despre cum ii evalueaza pe ceilalti un salariat.

buton testeaza HCM - interior pagini