Pluriva eLearning

Pluriva eLearning este o solutie online, cu ajutorul careia creati, publicati si distribuiti online propriile cursuri sau lectii. Accesati rapoarte complete despre numarul de citiri ale lectiilor si despre activitatea depusa de cursanti. Administrati teste de verificare a cunostintelor sau chestionare de opinie.

Cursurile de eLearning sunt create si modificare cu ajutorul unui editor de tip HTML inclus in solutie, usor de utilizat si de catre persoane fara experienta in IT. Utilizatorii beneficiaza de libertatea de a-si crea cursuri si teste asa cum doresc, folosind texte, imagini, filme sau prezentari incluse. Rapoartele privind citirile cursului si raspunsurile la intrebari pot fi accesate fie direct in sistemul eLearning, fie trimise automat prin email celor in masura sa le primeasca.

Functionalitati eLearning

Cursuri, Testare & Administrare de chestionare

 • Categorii de cursuri. Pentru organizarea platformei, definiti Categorii de cursuri de eLearning, stabilind cui se adreseaza cursurile (ex: clienti, angajati, parteneri etc.).
 • Cursuri. La introducerea unui curs nou, veti completa: denumirea cursului, perioada de valabilitate si modul de accesare a informatiei.
 • Lectii. Orice curs de eLearning publicat trebuie sa aiba minimum o pagina (o lectie) de informatii. Editorul HTML va permite sa introduceti informatii de tip text, fotografii, video sau prezentari.
 • Validarea cursurilor inainte de publicare. Optiunea de Validare a unui curs are rolul de a introduce o confirmare suplimentara pentru publicarea unui curs, din partea unei persoane care are acest drept.
 • Teste pentru cititori. Platforma Pluriva eLearning permite realizarea de teste si apoi administrarea lor catre cititorii cursurilor, in cazul in care se doreste acest lucru.
 • Intrebari. Orice test de eLearning publicat trebuie sa aiba minimum o intrebare.
 • Raspunsuri la intrebari. Orice intrebare a unui test sau chestionar publicat trebuie sa aiba minimum un raspuns posibil, pe care sa il bifeze cel care raspunde.
 • Chestionare. Platforma Pluriva eLearning permite realizarea de chestionare si apoi administrarea lor catre cititorii cursurilor. In cazul chestionarelor, nu exista raspunsuri „corecte” sau „gresite” la intrebari.

Acces controlat

 • Accesul la teste sau chestionare. Accesul cititorilor in zona de sustinere a unui test sau a unui chestionar se realizeaza din cadrul paginilor cursului. In implementari standard, fluxul de testare Pluriva eLearning se bazeaza urmareste pasii: un cititor parcurge materialul de invatare, prin accesarea cursului/ manualului/ tutorialului. In momentul in care a citit anumite pagini (lectii) din acest curs, el are dreptul de a sustine testul sau de a completa chestionarul.
 • Rapoarte despre accesarile si citirile cursurilor. Folosind Pluriva eLearning puteti verifica in orice moment, in timp real, numarul de citiri ale cursurilor. Informatiile sunt detaliate pe categorii de cursuri, pe cursuri, pe lectii si pe utilizatori. Rapoartele Pluriva arata numarul de citiri, dar si numarul de secunde petrecute de utilizatori in lectii sau cursuri.

Rapoarte

 • Rapoarte despre despre raspunsurile la intrebari.Folosind Pluriva eLearning puteti verifica in orice moment, in timp real, raspunsurile utilizatorilor la teste sau la chestionare.
 • Drepturi si roluri. Securitatea si confidențialitatea informatiilor publicate in platforma Pluriva eLearning sunt asigurate prin drepturile acordate utilizatorilor in funcție de rolurile lor in companie. Stabilirea numelor de utilizatori si a parolelor in sistem se realizeaza rapid, din meniul platformei.
 • Acces online. Folosind o conexiune la Internet si un calculator sau alt dispozitiv, informatia publicata in cursuri si lectii poate fi parcursa online oricand. Acest lucru ofera mobilitate si flexibilitate cititorilor, care pot citi cursurile atunci cand doresc, in ritmul propriu.

Tehnologii utilizate

 • Solutia de cursuri online, teste si administrare chestionare Pluriva eLearning este dezvoltata in tehnologie .NET bazata pe web.

Beneficii eLearning

Platforma Pluriva eLearning este accesata zilnic de peste 3.000 de utilizatori care isi imbunatatesc cunostintele si beneficiaza de unelte de colaborare si comunicare interna.

Cel mai frecvent, platforma este utilizata de catre departamentele de resurse umane al companiilor – pentru instruirea, testarea si evaluarea angajatilor, dar exista intrebuintari de succes si in departamentele de vanzari, marketing, service sau contabilitate. Platforma Pluriva eLearning functioneaza online si este compatibila cu toate dispozitivele mobile, fiind accesata inclusiv de pe tableta sau smartphone pentru a parcurge lectiile sau pentru a raspunde la intrebari.

Celor care doresc sa-si implementeze sistemul eLearning, Pluriva le poate oferi si servicii de consultanta pentru crearea unei structuri de cursuri adaptate nevoilor organizației.

Platforma eLearning usor de administrat

 • Crearea rapida a cursurilor online. Transmiteti rapid informatiile dorite catre cititorii platformei Pluriva eLearning, publicandu-va rapid cursurile sau tutorialele. Managementul sistemului Pluriva se realizeaza simplu, din zona de administrare a platformei: usor de utilizat si de administrat de catre cei care publica informatiile. Castigati flexibilitatea necesara actualizarii rapide a materialelor publicate.
 • Securitatea accesului la informatii. Dreptul de a publica si de a modifica cursurile platformei se acorda in mod securizat, doar acelor utilizatori responsabili de administrarea sistemului. Stabilirea utilizatorilor si parolelor in sistem se realizeaza din meniuri, in functie de rolurile din firma. Acest mod de lucru asigura securitatea si confidentialitatea informatiilor publicate. Tot din meniuri se stabileste si accesul cititorilor la anumite cursuri sau lectii, conform cu regulile de organizare interna.
 • Design adaptat nevoilor dvs. de comunicare. Creati cursuri online care sa indeplineasca necesitatile dvs. educationale sau de comunicare, folosind puternicul editor de tip .html al Pluriva eLearning. Acesta va va permite sa combinati informatia de tip text cu tabele, cu grafice, fotografii, filme sau chiar cu prezentari. Veti obtine controlul complet asupra modului in care doriti sa fie transmise informatiile.
 • Rapoarte si analize privind accesarile platformei. Accesati rapoartele Pluriva eLearning pentru a verifica in orice moment, in timp real, numarul de citiri ale cursurilor si persoanele care au citit. Informatiile sunt detaliate pe categorii de cursuri, pe cursuri, pe lectii si pe utilizatori. Rapoartele Pluriva arata numarul de citiri, dar si numarul de secunde petrecute de utilizatori in lectii sau cursuri. In ceea ce priveste partea de teste si chestionare, aveti acces la raspunsurile utilizatorilor la intrebarile adresate.

Sistem online, accesat si pe dispozitivele mobile

 • Flexibilitatea accesului la cursuri si lectii. Cititorii platformei Pluriva eLearning pot accesa cursurile online, din orice locatie, pe baza drepturilor de acces in sistem. Folosind doar o conexiune la Internet si un calculator, informatia online publicata in cursuri si lectii poate fi parcursa oricand – de catre cei care au dreptul in acest sens. Acest lucru ofera mobilitate si flexibilitate cititorilor, care pot citi cursurile atunci cand doresc, in ritmul propriu.
 • Soluție online. Accesați cursurile, lectiile si testele folosind Pluriva eLearning si o conexiune la Internet. Utilizați Pluriva eLearning de la birou, de pe teren sau de acasa, de pe orice tip de calculator.
 • Organizarea informatiei. Informatia cuprinsa in solutia Pluriva eLearning este organizata in categorii de cursuri, cursuri si lectii pentru usurinta in gasirea continutului cautat. Intrucat invatarea sau parcurgerea unui text nu sunt un proces continuu, platforma ofera cititorilor instrumentele necesare pentru a mentine o evidenta la materialul citit si pentru a-si programa flexibil perioadele de invatare.
 • Comunicare. In functie de configurarile platformei, anumite lectii pot fi deschise pentru comentarii din partea cititorilor. Acestia pot comunica intre ei, pot face schimb de informatii sau transmite mesaje autorilor lecțiilor.
 • Branding personalizat. Zona de citire a cursurilor beneficiaza de o identitate grafica speciala, creata pentru a putea dezvolta in platforma Pluriva eLearning de cursuri profesionale de training.

Teste si chestionare online

 • Teste de verificare a cunostintelor. Verificati cunostintele celor care au parcurs lectiile cursurilor publicate, administrandu-le teste online. Platforma Pluriva eLearning permite creare si aplicarea de teste, cu intrebari la care unele raspunsuri sunt corecte si altele sunt incorecte. Prin setarea unei note de trecere minima, definiti numarul de intrebari la care trebuie sa raspunda corect un utilizator pentru a se considera ca a trecut testul.
 • Chestionare de opinie. Obtineti opinia celor care au parcurs lectiile cursurilor publicate administrandu-le chestionare online. Platforma Pluriva eLearning permite crearea de chestionare, cu intrebari la care toate raspunsurile sunt considerate corecte, importanta fiind alegerea facuta. Beneficiati apoi de rapoarte cu privire la raspunsurile participantilor.
 • Protejarea informațiilor. Pastrați in siguranța baza de date, prin sistemul Pluriva de back-up al informatiilor pe serverul intern.

Testati demo eLearning

Doriti un cont demo sau o intalnire cu un reprezentant Pluriva?

Testati gratuit daca soluţia Pluriva eLearning vă poate ajuta în activitatea dvs. Creati-va cont demo Pluriva eLearning complet functional: in maximum doua minute il veti putea accesa pe Internet. Vedeti cum functioneaza si cum poate fi configurat.

Completati formularul de mai jos si primiti prin email datele de conectare pentru a incepe sa lucrati prin Internet, fara a fi nevoie de instalarea unui program.

Formular de contact