fbpx

Ce presupune externalizarea

Iti doresti sa redirectionezi sarcinile departamentului de HR unei echipe formate din profesionisti cu experienta? Ti-ai propus sa obtii siguranta organizarii departamentului in mod corect din punct de vedere legislativ, sa scapi de grija documentelor si sa reduci costurile?
Ne-am construit o retea de parteneri de incredere cu experienta in domeniul HR, din care poti sa iti alegi firma catre care sa externalizezi serviciile de resurse umane si salarizare. Partenerii nostri ofera servicii de intocmire a documentelor specifice departamentelor de HR si servicii de payroll folosind modulele Pluriva HCM.

Beneficiile externalizarii serviciilor de HR si salarizare catre unui din partenerii Pluriva

- Se asigura ca toate dosarele de personal sunt complete si ca nu lipseste nici un document

 

- Te anunta daca ai documente ce urmeaza sa expire

 

- Depun lunar si anual toate declaratiile

 

- Reduci costurile la nivel de companie prin externalizarea departamentului de resurse umane

 

- Reduci riscurile intocmirii incorecte a documentelor.

 

- Se ocupa de intocmirea oricarui tip de document specific activitatii de HR, tinand cont de prevederile legislative

 

- Intocmesc calculul salarial corect tinand cont de legislatia in vigoare

 

 

- Se ocupa de intocmirea pontajelor

 

- Genereaza electronic fluturasii de salariu si ii expediaza catre toti salariatii tai

Ce oferim odata cu externalizarea serviciilor tale:

Echipa de profesionisti cu cel putin 10 ani experienta in domeniul resurselor umane

Consultanta permanenta pentru orice conflict de munca sau situatie cu care te intalnesti

 

 

 

 

Documente actualizate cu toate informatiile necesare astfel incat sa fii acoperit din punct de vedere legislativ

Intocmirea statelor de plata la timp si corect

 

 

 

Te lasam sa te ocupi de activitatile tale principale si cele cate te ajuta sa iti cresti afacerea

Partenerii Pluriva HCM se vor ocupa de toate sarcinile departamentului de resurse umane cu ajutorul unei aplicatii de ultima generatie ce reduce cu 80% din timpul alocat intocmirii documentelor sau generarii statelor de plata

Acces la toate documentele de HR de care ai nevoie, oricand si in cel mai scurt timp posibil

 

 

 

 

 

Vei avea rapoarte specifice departamentului de resurse umane: cheltuieli cu salariatii, angajati activi/inactivi, bonusuri oferite angajatilor si multe altele in functie de ceea ce vrei sa urmaresti

Furnizorii de servicii cu care colaboram:

City Square Center
Morgan Sol
BDO
R&M Audit
City Square Center

City Square Center

Partener cu experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor de resurse umane si salarizare, in diferite domenii de activitate: constructii, IT, paza si protectie, curatenie, productie, tehnologie.

Echipa de consultanti CSC ofera suport pentru orice situatie legata de legislatia muncii si contribuie constant la imbunatatirea activitatilor ce tin de resurse umane si calcul salarial.

Afla mai multe
Morgan Sol

Morgan Sol

Morgan Sol este o companie romaneasca infiintata in anul 2007 ce ofera servicii de salarizare, administrare de personal, recrutare si selectie angajati.

Domeniile de activitate cele mai des intalnite in activitatea Morgan Sol sunt: alimentar, comert, edituri, federatii, curierat sau reciclare.

Morgan Sol se ocupa in prezent de preluarea sarcinilor ce tin de departamentele de resurse umane ti ofera consultanta pentru toate spetele de HR.

Afla mai multe
BDO

BDO

BDO este furnizor de servicii de externalizare resurse umane si contabilitate cu peste 25 de ani experienta pe piata din Romania.

In prezent au un numar de peste 200 de consultanti profesionisti ce ofera intreaga gama de servicii solicitate in piata de audit si consultanta.

BDO are o prezenta in peste 162 de tari din intreaga lume. In Romania birourile regionale se afla in Bucuresti, Timiosra si Cluj-Napoca.

Afla mai multe
R&M Audit

R&M Audit

R&M Audit ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala, contabilitatea salariilor si gestiunea resurselor umane.

Are o experienta de 15 ani in domeniul solutiilor fiscale si contabile, avand un portofoliu de peste 200 de entitati fiscale.

In anul 2008, R&M Audit Contabilitate a urcat pe locul 6 in topul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR)

Afla mai multe

 

De 21 de ani in beneficiul companiilor

Pe parcursul celor 21 ani de activitate, Pluriva a proiectat, conceput, dezvoltat si implementat numeroase solutii informatice in beneficiul unor companii cu activitate complexa de distributie, prestari servicii, retail si productie. 

 

Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara: