Educatie

Pluriva este furnizor de servicii de training si instruire profesionala. Consultantii nostri detin experienţa necesară pentru a susţine traininguri pe diferite tehnologii şi aplicaţii IT. Instruirea se desfasoara fie in cadrul proiectelor de implementare si suport ERP, fie in cadrul Universitar, fie in sesiuni organizate de noi cu diverse ocazii.

Proiecte de referinta:

Studentii Universitatii Titu Maiorescu invata Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP in cadrul cursurilor anuale

2Universitatea “Titu Maiorescu” si Pluriva organizeaza cursul Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP pentru studentii din anii II si III ai Facultatii de Stiinte Economice ai Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti. Cursurile se desfasoara saptamanal in laboratorul de informatica al Facultatii de Studii Economice si sunt sustinute de Project Managerii Pluriva ERP. Click aici pentru descrierea cursului ERP.

Seminariile Nationale de Testare Software Automata

4Pluriva, cel mai important partener IBM pentru serviciile de Quality Assurance, a organizat in Bucuresti si in alte orase, mai multe seminarii de Testare Software Automata. La fiecare din aceste seminarii au participat reprezentanti ai unor companii ce activeaza in urmatoarele domenii de activitate: banking, asigurari, IT, transport public, telecomunicatii, transport feroviar, FMCG, productie industriala, petrol si gaze, auto etc. Click aici pentru mai multe informatii despre Evenimentele de Quality Assurance organizate de Pluriva.

Training Pluriva ERP pentru cei +1000 de clienti

3Organizam Sesiunile de training Pluriva ERP pentru ca utilizatorii sistemului ERP sa inteleaga modul de functionare a aplicatiei, sa stie sa o foloseasca optim – sa poata opera conform propriilor fluxuri de lucru, sa isi poata genera toate rapoartele dorite si sa isi configureze aplicatia. Click aici pentru detalierea serviciului de training ERP.