fbpx

Sarbatoare la conac. Pluriva – 20 de ani impreuna & Karpatia Horse Show – un duet de succes desfasurat pe domeniul Cantacuzino, din Floresti

In aceasta toamna, comunitatea Pluriva a sarbatorit cei 20 de ani de existenta, intr-un cadru restrans si o atmosfera relaxanta. Evenimentul s-a desfasurat pe domeniul Cantacuzino, din localitatea Floresti, Prahova. Petrecerea a fost gazduita de bunii nostri prieteni de la Karpatia Horse Show, concurs Hipic International aflat la a cincea editie.

Pluriva este o companie IT furnizoare de solutii si servicii informatice: sistem ERP, dezvoltare software si servicii de externalizare IT.


Inca din 1998, an ce marcheaza momentul in care Pluriva a pus bazele primei aplicatii informatice de gestiune si contabilitate si pana astazi, scopul nostru a fost acela de eficientizare a modelului de business al clientilor si cresterea performantei si profitabilitatii acestora. Valorile definitorii ale firmei sunt: inovatia, flexibilitatea, profesionalismul si spiritul de echipa.


Pluriva ERP face parte din noua generatie de solutii software pentru companiile romanesti: functioneaza online, este foarte simplu de utilizat si raspunde nevoilor managerilor moderni, care isi doresc in egala masura mobilitate si control pentru business-ul lor. Pluriva ERP este instrumentul de control, organizare si optimizare a urmatoarelor procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vanzare, livrare, incasare, gestionare parc auto, strategii comerciale, productie si management de proiect. Pluriva ERP include si modulele de Contabilitate - Financiar, Management al Bugetelor, Management al Oportunitatilor, modulele HCM – Administrare Personal, Salarizare, Portal Angajat, Control Acces, Evaluari, precum si un set complet de rapoarte si analize in timp real.

De 20 de ani, transformam Ideile in Realizari

 Am traversat in acesti 20 ani de existenta si perioade de crestere sustinuta a economiei romanesti si perioade de criza economica generala. Dar crezul nostru a fost constant: sa fim mereu atenti la nevoile de IT si de business ale clientilor nostri, carora sa le furnizam solutiile optime, tinand cont de business-ul lor. Pluriva construieste solutii software ce permit companiilor sa puna in aplicare toate ideile de business, sa isi fructifice oportunitatile aparute, sa se dezvolte si sa isi pastreze avantajele competitive. Zi de zi, toti cei care formam echipa Pluriva lucram avand in gand livrarea de solutii inovatoare clientilor nostri. 

Georgian RosuGeneral Manager Pluriva

In tot acest timp, Pluriva a adunat numeroase motive de sarbatorit pentru evenimentul de 20 de ani: o echipa solida, formata din 50 de angajati, o retea nationala de parteneri si reprezentanti nationali Pluriva care acopera toate judetele tarii si constituie garantia executarii unor servicii de implementare si suport de cel mai inalt nivel si un portofoliu de +1000 de clienti din intreaga tara, din diverse domenii de activitate, precum: retail, distributie, productie, servicii, contabilitate, salarizare.

Parteneriatele Pluriva cu Cisco, IBM, Qlik si statutul de Microsoft Partener intaresc reputatia deosebita de care se bucura compania.

Initiativele academice Pluriva genereaza beneficii pentru toate cele trei parti implicate: studenti, facultati si companie. Studentii au acces la cursuri 100% practice, ce ii invata sa lucreze conform modului in care sunt organizate firmele din Romania. Facultatile isi completeaza programa cu un curs orientat business, foarte atractiv. Pentru Pluriva, este un avantaj sa recruteze candidati ce cunosc foarte bine functionarea programului Pluriva ERP si s-au format cu ajutorul consultantilor nostri.

Implicare academica

Pentru ca stim cat de importanta este investitia in capitalul uman, am pus accent si pe implicarea in dezvoltarea continua a mediului IT romanesc, in pregatirea noilor generatii de specialisti si consultanti. Prin initiativele academice Pluriva, am lansat, in urma cu mai multi ani, primul curs de sisteme informatice de afaceri de tip ERP&HCM organizat pentru studentii din diferite facultati de top din Romania. Sute de absolventi ai acestui curs anual, de la universitati precum Academia de Studii Economice – Bucuresti, Universitatea Titu Maiorescu – Bucuresti sau Universitatea Valahia din Targoviste, lucreaza deja si sunt apreciati in companii multinationale si romanesti, inclusiv in Pluriva, si aplica cele invatate la cursuri. Acest curs continua si acum, in 2018.

Lansare de carte

In cadrul de poveste al concursului hipic Karpatia Horse Show, cu ocazia implinirii a celor 20 de ani, Pluriva lanseaza prima traducere in limba romana a unei carti internationale despre sistemele software de business de tip ERP, best-seller in topurile Amazon. Cartea „ERP Modern. Alegerea, Implementarea & Utilizarea sistemelor informatice de business” a fost scrisa de Dr. Marianne Bradford, profesor universitar in cadrul North Carolina State University – Facultatea de Management, Departamentul de Contabilitate. Cartea ERP Modern acopera intreg ciclul de viata al unui sistem ERP in organizatie: cautarea, selectionarea, implementarea si utilizarea programelor ERP in toate departamentele companiei, plus folosirea rapoartelor si analizelor de business.
Cartea va fi disponibila spre vanzare in curand. Va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor de lansare.

Karpatia Horse Show

Pluriva a fost partener principal al spectacolului Karpatia Horse Show.
Karpatia Horse Show este prima competitie ecvestra internationala din Romania, desfasurata intr-un loc nobiliar, Domeniul Cantacuzino Floresti, la 80 de kilometri de Bucuresti si 20 de kilometri de Ploiesti. Competitia ecvestra este compusa din doua discipline sportive: concurs complet international si concurs demonstrativ de atelaje. Concursul complet este format din trei probe: dresaj, obstacole si cross-country.

 

Multumim tuturor celor ce fac parte din comunitatea Pluriva si care au participat la eveniment pentru ca ne-au fost alaturi, dar si celor care ne-au fost aproape in toti acesti ani.
La cati mai multi ani impreuna!

 

Va invitam sa va incantati privirea cu cateva fotografii de la evenimentul din luna septembrie a acestui an.

Va rugam sa va incantati privirea cu cateva fotografii de la evenimentul din luna septembrie a anului 2018:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Articole similare