In presa

Pluriva este unul din jucatorii importanti pe piata IT din Romania, lucru reflectat de aparitiile noastre in presa de business si de IT de la noi. Suntem transparenti si intotdeauna dornici sa colaboram cu media. Inovatia este una din valorile noastre esentiale, ce ne ajuta sa ne reinventam permanent instrumentele IT puse la dispozitia clientilor.

Veti regasi mai jos cele mai importante Aparitii in Presa ale companiei noastre si ale produselor si serviciilor furnizate. Click pe numele publicatiilor pentru a citi articolele integrale, pe website-urile institutiilor media.

Pluriva deschide Biroul Regional din Cluj Napoca

www.agora.ro

Biroul Regional deschis de Pluriva in orasul Cluj Napoca le va permite firmelor din zona sa beneficieze de sistemele Pluriva ERP si Pluriva HCM furnizate de catre un partener local. Decizia de a deschide biroul din judetul Cluj a fost luata pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor primite in numar tot mai mare de la managerii firmelor din Transilvania, care isi doresc sa beneficieze de avantajele unui sistem ERP online, ce functioneaza pe dispozitivele mobile – sistem livrat de o companie locala.

Pluriva pregateste un eveniment ERP la Cluj Napoca

www.efinance.ro

Pluriva anunta cava organiza conferinta „De la prospectarea pietei la vanzari repetate – cum transformi solutiile IT in avantaj competitiv pentru afacerea ta”. Evenimentul se va desfasura in data de 10 februarie 2016, la Hotelul Central din Cluj Napoca si se adreseaza managerilor de vanzari, directorilor generali şi comerciali, directorilor de marketing si IT.

Proiect de succes, pentru Facultatea de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii Valahia Targoviste

www.tinintrep.ro

www.gazetadambovitei.ro

Pluriva ERP solutia dedicata companiilor romanesti de distributie, retail si servicii profesionale, utilizata pentru a controla, organiza si optimiza urmatoarele procese de business: aprovizionare, depozitare, ofertare, vanzare, livrare, incasare, gestionare parc auto, strategii comerciale si management de proiect disponibila gratis pentru studentii Facultatii de Stiinte Economice, Universitatea Valahia din Targoviste

Compania de software Pluriva si Universitatea „Titu Maiorescu” re-lanseaza cursurile de Sisteme ERP pentru 20 de studenti ai Facultatii de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor

www.softlead.ro

www.prime-romania.ro

Studentii Facultatii de Finante – Banci, Contabilitate şi Administrarea Afacerilor – Universitatea „Titu Maiorescu” vor incepe, din 28 octombrie 2014, cursul: Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP. Acesta este singurul curs de sisteme informatice ERP organizat in cadrul facultatilor economice din România. Cursurile vor fi sustinute de catre patru manageri de proiect de implementare ERP – Pluriva si se vor desfasura saptamanal, pe intreg anul universitar 2014 – 2015. Studentii participanti la curs vor invata cum sa utilizeze un sistem ERP in cadrul departamentelor unei firme, cum sa foloseasca rapoartele de business furnizate de sistemul informatic pentru a extrage informatii despre afacere si cum sa ia decizii bazate pe date corecte.

Conferinta Pluriva la Cluj Napoca: „Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service şi mentenanta echipamente.

www.cybersecuritytrends.ro

Pluriva organizeaza evenimentul Ticket Resolved: Un nou mod de organizare a activitatii de service si mentenanţa echipamente. Demonstratie LIVE;. Conferinta se va desfasura in data de 18 noiembrie 2015, la Hotelul Central din Cluj Napoca si se adreseaza Managerilor de Service, Directorilor Tehnici, Directorilor Generali şi Managerilor de Mentenanta si Interventii Echipamente.

Pluriva lanseaza noua versiune 4.5 a sistemului ERP

www.psnews.ro

Companiile de distributie, servicii, retail si productie ce utilizeaza sistemul Pluriva ERP pentru administrarea si controlul activitatii au acces, incepand din luna septembrie 2015, la noua versiune 4.5 a sistemului Pluriva ERP. Lansarea acestei noi versiuni face parte din planul de imbunatatire continua a sistemului ERP, prin care asiguram cea mai buna experienta de utilizare celor peste 450 de clienti.

 Managementul vânzărilor are un nou aliat: Pluriva Sales Tools – Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii 

www.psnews.ro

www.ziare-pe-net.ro

Pluriva organizeaza la Bucuresti, in data de 9 martie 2016, conferinta ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru cresterea afacerii. Demonstratie LIVE intr-un sistem ERP&CRM de nouă generatie”. Evenimentul se adreseaza in primul rand managerilor de vanzari, dar si directorilor generali, comerciali sau de IT. Conferinta se va desfasura la Hotelul Ramada Plaza din Bucuresti, Sala Asia, în data de 9 martie, incepand cu ora 08:45.

Prima generatie de absolventi ai cursului de Sisteme ERP organizat de Pluriva pentru studentii Facultatii de Stiinte Economice

Agora.ro

Prima promotie a cursului de Sisteme ERP, „Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”, a sustinut examenul de absolvire in luna aprilie 2014. Acest curs este singurul de sisteme ERP organizat in cadrul facultatilor cu profil economic din Romania si a fost sustinut pentru studentii din anii II si III ai Facultatii de Stiinte Economice – Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti in perioada octombrie 2013 – aprilie 2014.

OTI Group a inceput implementarea solutiilor informatice Pluriva

magazinulprogresiv.ro

revista-piata.ro

industriacarnii.ro

Agora.ro

computerworld.ro

softlead.ro

www.itchannel3.itchannel.ro

OTI Group, unul dintre cei mai importanţi jucători naţionali din piaţa bunurilor de larg consum (Retail – FMCG) de articole Home Storage – articole de curăţenie şi consumabile pentru casă – a ales să-și implementeze sistemul de gestiune Pluriva ERP pentru toate firmele din grup. Implementarea Pluriva ERP şi a soluţiei de Business Intelligence formată din peste 1.200 de rapoarte a început în luna martie a acestui an. Clientul a ales varianta de licenţiere OnPremise, iar sistemul ERP va fi accesat online din cadrul companiilor grupului şi din afara acestora.

Sase la suta dintre magazinele online din Romania sunt integrate cu sistemul de gestiune ERP implementat – Studiu de piata

Wall-Street.ro

Agora.ro

Ecompedia

SoftLead.ro

Sase la suta din magazinele online ce functioneaza in Romania sunt integrate cu sistemul de gestiune a afacerii de tip ERP folosit in firmele ce opereaza acele magazine. Acesta este rezultatul principal al unui studiu efectuat de compania IT Pluriva in luna noiembrie, pe un grup de 350 de magazine online din Romania.

Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” si Pluriva lanseaza cursul „Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”

Agora.ro

SoftLead.ro

Universitatea “Titu Maiorescu” şi Pluriva lansează cursul Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP pentru studenţii din anii II şi III ai Facultăţii de Ştiinţe Economice ai Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti.

Primul Seminar de Testare Software Automata din Romania

Computerworld.ro

Agora.ro

Primul Seminar de Testare Software Automata din Romania a fost organizat de Pluriva si IBM Romania in data de 30 mai 2012 si s-a desfasurat in Sala Copernicus din cadrul IBM Innovation Center. Avantajul testarii automate este dat de faptul ca sistemul IT poate fi testat integral la fiecare noua modificare adusa aplicatiei, in conditiile in care au fost create in prealabil scripturile de testare necesare. Testarea software manuala ar putea fi totusi mai eficienta in cazul in care este nevoie de testarea unor fluxuri foarte lungi. Acestea au fost concluziile principale formulate de catre participantii la eveniment.

In Topul celor mai mari companii de software din Romania, Pluriva ocupa locul 34

Ziarul Financiar – octombrie 2011

Potrivit unei analize publicate de Ziarul Financiar, Pluriva ocupa locul 34 in topul celor mai mari companii de software din Romania dupa cifra de afaceri din anul 2010.

Sistemul de email, statiile de lucru si programul anti-virus creeaza cele mai mari probleme de IT firmelor din Bucuresti

Ziarul Financiar – august 2011

Financiarul – august 2011

Business Magazin – august 2011

Mediafax – august 2011

Gandul – august 2011

Principalele probleme din domeniul IT cu care se confruntă companiile din România sunt generate de sistemul de e-mail, de stabilitatea staţiilor de lucru şi de soluţia antivirus, se arată într-un studiu realizat de furnizorul de soluţii informatice Pluriva.

„Problemele la soluţia de e-mail apar la peste 36,8% din companiile analizate, urmate de cele legate de stabilitatea staţiilor de lucru, laptopuri şi calculatoare, respectiv la 26% din firmele incluse în studiu, în timp ce 24% din companii au probleme din cauza viruşilor, 23% din cauza imprimantelor şi 18% din firmele studiate au dificultăţi cauzate de reţeaua IT”, se arată în studiu.

Una din trei companii din Bucuresti isi externalizeaza IT-ul

Evenimentul Zilei – mai 2011

Financiarul – mai 2011

Money.ro – mai 2011

Peste 30% din companiile din Bucuresti isi externalizeaza total sau partial departamentul IT catre un furnizor de servicii profesionale, potrivit unui studiu efectuat de compania IT Pluriva. Ponderea exacta, de 34,5%, este mai redusa fata de cea din tarile Europei de Vest, unde aceasta ajunge la 48%. Tendinta principala din perioada 2010-2011 este ca firmele medii si mari folosesc tot mai mult varianta de externalizare IT partiala, pastrand un manager IT intern si externalizand o parte din executie.

12% dintre internautii din Romania cauta online medicamente

Financiarul – iulie 2010

[…] Potrivit unor analize interne realizate de Pluriva pe baza instrumentelor puse la dispozitie de Google, 900.000 de romani inregistreaza aproximativ doua milioane de cautari online cu numele principalelor medicamente. […] Compania a lansat la inceputul acestui an Farm.ro, un sistem de cautare pe internet a medicamentelor si produselor medicale.  „Ne propunem ca, pana la sfarsitul anului, sistemul sa aduca lunar 200.000 de vizitatori. Sectorul de sanatate in mediul virtual este un segment cu potential de dezvoltare, motiv pentru care intentionam sa crestem acest portal prin extinderea numarului de farmacii si cabinete medicale inregistrate in sistem si, spre sfarsitul anului, prin introducerea e-Retetei”, a declarat Georgian Rosu, General Manager Pluriva.

Romanii de la Pluriva vor sa se extinda in regiune cu soft pentru farmacii

Ziarul Financiar – aprilie 2010

Compania de solutii informatice Pluriva intentioneaza sa intre cu software-ul dezvoltat pentru farmacii pe pietele din Europa de Sud-Est, dupa ce a facut primul pas, la finele anului trecut, in Serbia. Potrivit Pluriva, in Romania, numarul de farmacii din portofoliul companiei a ajuns la 2.400 de unitati, respectiv 40% din totalul pietei de soft farmaceutic. […] In 2009, vanzarile diviziei de soft farmaceutic s-au plasat la peste 2,2 milioane de euro, in avans cu 10% fata de 2008, generand astfel peste jumatate din afacerile totale ale Pluriva care au fost de patru milioane de euro.

Problemele farmaciilor vor tine in loc piata de software dedicat

Curierul National – aprilie 2010

[…]”Estimam ca piata se va mentine la o valoare de 4,5 milioane de euro, asa cum a fost inregistrata si in anul 2009, in conditiile in care, in ultimele sase luni, numarul farmaciilor inchise l-a depasit pe al celor infiintate”. […] Aplicatia Pharmec isi mentine pozitia de lider de piata pentru programele software destinate farmaciilor, ajungand in primele luni ale anului curent la un număr de 2.400 de farmacii in portofoliu, ceea ce reprezinta peste 40% din totalul pietei de soft farmaceutic. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, compania Pluriva, cea care dezvolta softul farmaceutic, a inregistrat o crestere de 10% a numarului de farmacii ce utilizeaza aplicatia Pharmec la nivelul intregii tari.

Pluriva – liderul solutiilor pentru lanturi de farmacii

ERP Watch – martie 2009

In dorinta de a raspunde prompt cerintelor unei piete farmaceutice tot mai complexe, Pluriva s-a plasat in avangarda companiilor care au dezvoltat solutii informatice complexe, destinate acestui domeniu. […] Expertiza Pluriva ERP a fost demonstrata prin implementari de succes in cele mai importante lanturi de farmacii din Romania: Fildas – Catena, Remedio Farmacii, Farmaplus, Sanifarm, Dornafarm, Farmaplanet sau Zegin DOO (Macedonia).

Un nou brand pe piata

Business Standard – 10 decembrie 2008

„Prin acest nou brand vizam sa devenim un jucator regional pe piata aplicatiilor software de gestionare a activitatii companiilor – ERP, a solutiilor de business IT si pe piata de software outsourcing”, a spus Georgian Rosu, general manager Pluriva. PharmEc Software va activa doar pe piata de software medical si farmaceutic.

Pluriva ataca pietele din regiune

Ziarul Financiar – 11 decembrie 2008
Compania nou creata Pluriva va prelua businessul de solutii ERP (de planificare a resurselor companiilor) si de software dezvoltat in regim outsourcing, in timp ce Pharmec se va concentra pe dezvoltarea si comercializarea de software pentru industria farmaceutica. „Prin noul brand IT Pluriva, creat de compania de consultanta si design Bradient, vizam sa devenim un jucator regional pe piata aplicatiilor ERP, a solutiilor de business IT si pe piata de software outsourcing”, a declarat Georgian Rosu, directorul general al Pharmec, care ocupa aceeasi functie si in cadrul Pluriva.