fbpx

Best-sellerul ERP Modern. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business va fi publicata in Romania de catre compania de software de afaceri Pluriva

Premiera editoriala in Romania, in domeniul sistemelor software pentru afaceri: cartea ERP Modern. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business, de Marianne Bradford, PHD, este prima traducere in limba romana a unui best-seller international despre sistemele ERP – Planificarea Resurselor Intreprinderii si va fi publicata de compania Pluriva.

Cartea beneficiaza de un website dedicat de prezentare, pentru cei care isi doresc sa afle toate informatiile despre lucrare, sa descarce un fragment gratuit si sa o comande: https://erpmodern.pluriva.com/. Pentru mediul academic, cartea ”ERP Modern” va fi lansata in cadrul unor evenimente publice, organizate de Pluriva in colaborare cu mai multe universitari de prestigiu din Bucuresti, Cluj-Napoca si Targoviste – conform programului afisat pe website-ul cartii.

 

Autoarea cartii, Marianne Bradford, PHD, este profesor universitar in cadrul North Carolina State University – Facultatea de Management, Departamentul de Contabilitate. Marianne preda la aceasta facultate de 15 ani, iar de 20 de ani sustine cursuri de sisteme ERP. Ea a obtinut doctoratul in domeniul contabil si diploma MBA la Millsaps College. Lucrarile ei au fost publicate in reviste de prestigiu din mediul academic.

"Romania intra pe lista selecta a tarilor in care apare cartea ERP Modern, dupa Statele Unite ale Americii China, Canada, Marea Britanie, Arabia Saudita, Germania si Coreea de Sud. Este o carte adresata tuturor celor care sunt pe cale de a lua decizia implementarii unui ERP, dar si celor care folosesc deja un sistem ERP si vor sa se asigure ca il utilizeaza la capacitate maxima. Citind-o, din perspectiva unui furnizor de solutii cu sute de implementari la activ, am descoperit ca provocarile cele mai frecvente cu care ne-am confruntat in practica sunt excelent documentate, explicate si analizate in paginile cartii.”

Georgian RosuGeneral Manager, Pluriva

Inscrie-te la newsletter Subscribe