fbpx

Sase la suta dintre magazinele online din Romania sunt integrate cu sistemul de gestiune ERP implementat

Integrarea dintre magazinele online si sistemele ERP inseamna ca datele sa comunice automat, periodic sau continuu, dintr-un sistem in altul si invers: nomenclator de produse, preturi sau stocuri.

Studiul Pluriva a analizat si motivele pentru care doar 6% din magazinele online sunt integrate cu sistemele ERP implementate in companii. Principalul motiv se refera la efortul tehnic si financiar necesar pentru a realiza aceasta integrare. Apoi, peste 35% din proprietarii sau project managerii ce au participat la acest studiu au explicat ca business-ul lor are prioritati mai importante decat integrarea cu sistemul de gestiune ERP, cum ar fi: cresterea vanzarilor, fidelizarea clientilor si imbunatatirea conversiilor.

Articol aparut in:

 


„Recomandarea noastra pentru cei care au in plan deschiderea unui magazin online este sa aleaga de la inceput o platforma ce se integreaza nativ cu un sistem ERP. Este mai simplu si mai ieftin ca magazinele online sa fie construite integrat cu o solutie ERP, decat sa integrezi un magazin online deja functional si incarcat de informatii”

Allen NedelcuMarketing & PR Manager Pluriva

Inscrie-te la newsletter Subscribe