Curs „Human Capital Management” sustinut de Pluriva pentru studentii Facultatii de Management – ASE Bucuresti

Bucuresti, 9 mai 2017. Studentii anului al doilea de la specializarea Management a Facultatii de Management – Academia de Studii Economice (ASE) participa la cursul „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea resurselor umane utilizand sistemul informatic integrat Pluriva HCM”. Seminariile sunt sustinute de catre consultantii Pluriva HCM in cadrul unui parteneriat intre catedra de resurse umane a facultatii si compania de software Pluriva.

Noul proiect de colaborare universitara Pluriva completeaza initiativele academice ale firmei noastre. Primul curs universitar Pluriva a inceput in luna octombrie 2013, pentru studentii Facultatii de Finante – Banci, Contabilitate si Administrarea Afacerilor – Universitatea „Titu Maiorescu”. Prin parteneriatul cu Facultatea de Stiinte Economice – Universitatea „Valahia”, cursul a fost extins si pentru studentii acestei facultati.

Instanta HCM personalizata

Cursurile „Human Capital Management” sunt sustinute de catre consultantii de implementare Pluriva, cu experienta in zeci de proiecte de implementare a soft-ului de resurse umane Pluriva HCM la clienti din diferite domenii de activitate. Cursurile se desfasoara intr-un mod practic, folosind programul de resurse umane Pluriva HCM. Studentii au acces, atat in timpul orelor de curs cat si dupa, la o instanta de lucru HCM online, configurata special pentru seminariile Pluriva.

Website-ul Facultatii de Management: http://management.ase.ro/

Studii de caz HCM

„Absolventii cursului Human Capital Management isi vor forma o imagine de ansamblu cu privire la modul in care companiile din Romania isi administreaza, isi calculeaza si isi analizeaza informatiile privind capitalul uman, conform legislatiei in vigoare. Suntem onorati de colaborarea cu Facultatea de Management si ne bucuram sa impartasim participantilor din experienta implementarii sistemului Pluriva HCM la clienti din diferite domenii de activitate”. – Andrei Slusarencu, Pluriva HCM Division Manager

Colaborarea cu mediul de afaceri

„Facultatea de Management colaboreaza strans cu mediul de afaceri din Romania. Printre cele mai frecvente proiecte comune facultate – companii se numara: organizarea de stagii de practica, lansarea de competitii intre studenti pe teme de interes pentru mediul de afaceri sau gazduirea in mediul universitar a unor targuri de joburi. Prin colaborarea cu Pluriva, facilitam contactul studentilor cu mediul de afaceri, le oferim acestora instrumente de lucru care sa ii apropie de practicile folosite in organizatii si, evident, le crestem sansele de angajare pe piata muncii.” Prof.univ.dr. Alecxandrina Deaconu, profesor al cursului de Management al Resurselor Umane

Facultatea de Management are un parteneriat strategic cu Societatea Academica de Management din Romania (SAMRO)  si  cu  Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania,  cu ajutorul carora promoveaza  experientele manageriale de exceptie si dezvolta potentialul antreprenorial al tinerilor. Intentia colectivului de Resurse umane din cadrul facultatii de Management este sa largeasca si sa cultive colaborarea cu reprezentanti ai mediului de afaceri atat pentru programele de licenta cat si pentru cele de master.

Iata o galerie foto de la cursurile Pluriva de la ASE: