fbpx

Pluriva – Partener ERP în inițiativa pentru digitalizarea producătorilor din România, Vreau Online

Vreau.Online este o inițiativă pentru digitalizarea producătorilor din România. Proiectul își propune să susțină producătorii din țara noastră cu ajutorul soluțiilor oferite de cei mai importanți furnizori de tehnologie și soluții software din România. Din inițiativa Vreau.Online fac parte furnizori cu experiență în proiecte realizate pentru domeniul producției. Scopul inițiativei este ca în portalul Vreau.Online […]

Vreau.Online este o inițiativă pentru digitalizarea producătorilor din România. Proiectul își propune să susțină producătorii din țara noastră cu ajutorul soluțiilor oferite de cei mai importanți furnizori de tehnologie și soluții software din România. Din inițiativa Vreau.Online fac parte furnizori cu experiență în proiecte realizate pentru domeniul producției. Scopul inițiativei este ca în portalul Vreau.Online producătorii să găsească soluțiile necesare pentru digitalizarea afacerii. 

 

Companiile înscrise în program vor beneficia de training-uri și webinarii gratuite pe cele mai importante subiecte. Acestea vor fi susținute de specialiștii furnizorilor. Inițiativa va funcționa ca un punct unic de acces pentru producătorii români, în ceea ce privește soluțiile de digitalizare a afacerii, cum ar fi: creare magazin online, plăți online, curierat, promovare online, marketplace

 

Pluriva este partener în cadrul proiectului pentru furnizarea de soluții software de tip ERP. Pentru companiile de producție, suita de module Pluriva ERP oferă funcționalitățile necesare organizării fluxurilor de producție. Producție industriala, producție alimentara, producție de materiale publicitare, producție de ambalaje: acestea sunt doar câteva din domeniile de activitate in care am livrat soluții software de management al producției, folosite zi de zi în activitatea clienților.

 

În cadrul proiectului beneficiarii vor avea acces la know-how cu privire la obținerea de fonduri europene sau naționale, prin parteneriate strategice.

“Producătorii români au de făcut față unui număr tot mai mare de provocări în activitatea zilnică. Schimbările petrecute la nivel mondial în ceea ce privește lanțul de aprovizionare, creșterea prețului materiilor prime, apariția unor noi tehnologii sau schimbările legislative continue se adaugă provocărilor obișnuite ale companiilor de producție, ce țin de automatizarea și controlul fluxurilor de lucru. Cea mai mare problemă a afacerilor în domeniul producției o reprezintă modul de lucru bazat pe fluxuri manuale, cu creionul și hârtia, ce conduc la apariția erorilor. Suntem onorați să facem parte din proiectul Vreau.Online și ne dorim să ajutăm cat mai mulți producători români să-și eficiente eficientizeze activitatea cu ajutorul unui sistem informatic de tip ERP.”

Ramona BoboceaSoftware Implementation Manager

Articole similare