fbpx

Trei noi studii de caz exclusive Pluriva ERP – Iata ce spun managerii din Romania despre implementarea si utilizarea sistemului ERP

Biciclete pentru copii si adulți; scutece și jucării; cosmetice bio Made in Romania. Acestea sunt principalele domenii de activitate a trei clienti Pluriva ERP impreuna cu care am realizat si publicat recent studii de caz exclusive.

Ce obtin companiile de distributie, servicii, productie si retail prin implementarea unui sistem i tegrat de tip ERP? Cum isi aleg solutia ERP potrivita pentru business-ul lor si cum decurge implementarea programului? Ce fel de rapoarte solicita managerii si cum aleg sa le primeasca? Descoperiti raspunsurile altor manageri ca si tine la toate aceste intrebari si la multe altele - din trei noi Studii de caz exclusive Pluriva ERP. Fiecare articol din sectiunea de studii de caz descrie detaliat modul in care clientul a ales programul ERP, cum a decurs implementarea si care sunt beneficiile implementarii ERP. Studiile de caz includ opiniile clientilor, exprimate transant:  Descoperă povestea a trei antreprenori de succes din România și călătoria lor pentru găsirea celor mai performante instrumente IT. 

Alegerea potrivita: care este cel mai bun sistem ERP pentru afacerea mea?

Sectiunea de studii de caz este utila pentru managerii care au de luat deciziile dificile specifice implementarii un sistem integrat de gestiune a afacerii de tip ERP: ei trebuie sa aleaga intre mai multi furnizori software cu care sa lucreze, sau poate ca decizia potrivita este sa nu cumpere nimic deocamdata, sa mai ramana cu vechiul sistem. Investitia intr-o solutie integrata de tip ERP este o investitie mare, cu efort de implementare pe masura, astfel ca managerii au nevoie sa obtina cat mai multe informatii, pentru a face alegerea potrivita. Ei trebuie sa afle ce solutie ERP sau de contabilitate li se potriveste si le ofera beneficiile de care au nevoie.

 

Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii utilizat de peste 1.300 de firme din Romania pentru organizarea si controlul activitatilor cheie ale business-ului: achizitii, gestiune stocuri, vanzari, logistica, productie, retail - integrat cu modulele ERP Contabilitate si Financiar. Managerii clientilor beneficiaza de rapoarte, analize si tablouri de bord, pe baza solutiei Pluriva formata din 1.800 de rapoarte, situatii, analize si grafice ce acopera activitatea tuturor departamentelor dintr-o firma. 

 

Articole similare