Dezvoltare eCommerce

Pluriva este furnizor de servicii dezvoltare magazine online si administrare platforma eCommerce. Fie ca este vorba de business-uri ce functioneaza exclusiv online, fie ca este vorba de componenta online a unui business mai amplu, cu ajutorul serviciilor Pluriva veti obtine magazinul online creat, configurat si lansat pe piata asa cum va doriti.

Cum lucram?

Iata pasii unui proiect de creare si lansare a unui magazin online:

  1. Analiza proiectului. Intelegerea produselor si serviciilor ce vor fi vandute si livrate online, a publicului carora li se adreseaza, strategia comerciala si modul in care functioneaza business-ul.
  2. Alegerea designului. Design-ul website-ului este ales de catre o echipa mixta formata din reprezentanti ai dvs. si ai Pluriva, pe baza propunerilor formulate de catre consultantii nostri.
  3. Implementarea design-ului. Configuram design-ul magazinului online: culori, font, aspect grafic, sectiuni, butoane, imagini.
  4. Instalarea catalogului de produse. Se realizeaza de-obicei pe baza fisierului sursa primit de la client, ce poate include: numele tuturor produselor, coduri, culori, marimi, fotografii, discounturi.
  5. Configurari tehnice. Instalarea magazinului online pe serverul de productie, Hosting, Achizitionarea si configurarea domeniului, Administrarea casutelor de email.
  6. Training utilizatori privind administrarea magazinului online. Cum se adauga, se modifica sau se elimina: produse, categorii de produse, preturi, promotii, bannere.
  7. Lansarea magazinului online.
  8. Start Promo – initializarea promovarii magazinului online. Inscrierea in comparatoare de preturi a magazinului online si a produselor, campanie de AdWords, Crearea paginilor se social media, SEO

Servicii de Mentenanta si Suport magazine online:

Dupa lansarea magazinului online, furnizam serviciul de Mentenanta si Suport a magazinului online recent realizat: preluare si rezolvare cereri suport, asigurare functionare website, adaugare produse noi, definire categorii, modificare preturi, promotii sau personalizare design.

Proiecte de referinta:

sigle ecommerce plurivacom